שרשור חנויות

מיה אחת

New member
שרשור חנויות

אז ככה, לטובת הדלפוניות שבינינו (אני!! אני!!), החלטתי לפתוח את השרשור הנ"ל. כל מי שמכירה חנות (או אתר באינטרנט), שמוכרת רומאנים-רומנטיים (בעברית ובאנגלית) במחירים נורמלים, מוזמנת לשרשר כאן את שם החנות, כתובת המקום* (איך להגיע), וכל מה שהיא רואה לנכון. *עדיפות לחנויות באיזור הצפון הרחוק (לא שיש כאלה
)

נבו12

New member
חנויות ספרים

למיה שלום החנות הטובה ביותר היא בחיפה ונקראת "מסחר הספר" בהדר ברח´ העצמאות לא זוכרת איזה מספר בכל מקרה הבנתי שאת גרה בצפון הרחוק גם אני אולי נוכל להחליף בנינו יש לי הרבה ספרים

פיפיטה

New member
ספרים ב-25ש"ח חדשים בצומת הספרים

בשפיים (געש), בגבעת ברנר מול צומת בילו .

לא מכירה בצפון

אבל בירושלים יש את דני ספרים, מדרחוב ליד "סבארו" עולים למעלה ומגיעים. יש לו ספרים משומשים גם רומנים רומנטים ניתן גם למכור שם ספרים.

שירליפ

New member
חנויות בת"א

יש את החנות של יואב בתחנה המרכזית החדשה ליד איפה שקו חמש עוצר מדהים שם (קטן וזול) מומלץ בחום

החדשה

New member
זה לא בתחנה הישנה???../images/Emo8.gif

אני גם יודעת על החנות של יואב שזה נמצא אבל בתחנה הישנה של תל אביב, וגם ליד איפה שקווים 4+5 עוצרים, יש שם גם ספרים חדשים ומשומשים, שהם במצב טוב, ובמחיר זול.... אני קונה ממנו אבל רק חדשים....משום מה ישנים אני לא מסוגלת לקרוא, אם זה לא חדש אני לא קוראת.... לי בבית יש קרוב ל- 400 ספרים, כן כן אני רושמת אותם וממספרת, רובם של הסופרות דניאל סטיל וסנדרה בראון...מתה עליהן... יש לי גם של ג´קי קולינס, גודית מייקל, ג´ודית קראנץ, סידני שלדון, ליאורה בלייר,. ובזכות יואב מהתחנה הישנה התחלתי לקורה גם של נורה רוברטס, ועוד כמה יפים..

למעלה