שרשור חלמות!

• פותח הנושא mya 6
  • פורסם בתאריך

mya 6

New member
שרשור חלמות!

כול אחת צריכה לספר על חלום שהיה לה אם הבויז... לא משנה איזה סוג של חלום: ביזארי\מתוק\מפחיד (כן יש גם מפחיד..) וכ"ו... אוקיי זה החלום האחרון שהיה לי.... כנראה שזכיתי לפגוש את הבויז על שפת הים או משהו כזה, ואני רואה את ניק, וכמובן מתחילה: יה! ניק! אני ממש שמחה לראות אותך פה וזה... אז הוא אומר לי: לא עכשיו מתוקה, אני צריך לרוץ.... כמובן שרוצה להעכזבתי ובלהתי, פתאום אני מסתובבת, ואני רואה אותו-גולש בים עם בריאן (אני חושבת)! נורא נעלבתי והלכתי לקניון שהיה על שפת הים. אני נכנסת לסניף של בורגר ראנץ', וקולטת בזווית של העין את קווין והאווי (אם הקוקו המגעיל שלו..) מדברים אם עוד שתי בנות... פתאום הם מתחילים במלחמת מים אם הבנות! אז אני ניגשת אליהם ואומרת: יו! קווין והאווי! אני ממש ממש מאושרת לפגוש אתכם!.... אז הם מסתכלים אליי במבט של זלזול נוראי... כאילו:מי את ומה את עושה פה???... שוב נורא נעלבתי... והלכתי לי לדרכי... פתאום אני נתקלת באיי.גיי'... רק שאיי.גיי' הוא לא איי.גיי'... הוא סלבסטר סטלון!! אז אני שואלת אותו: איי.גיי'??? אז הוא אומר לי:לא... אני סלבסטר סטלון.. החליפו ביני לבינו... ופה התעוררתי....והתחלתי לבכות!

mya 6

New member
שרוצה להעכזבתי ובהלתי+

שנורא התאכזבתי והלכתי... אופס..

American Girl

New member
אוקי החלום שלי....

זה לא בדיוק על הבויז זה על ארון.... חלמתי שארון קרטר נכנס לבית שלי בגובה 1.45 יחד עם מישהי שמציגה את עצמה כמטפלת שלו והיא מתיישבת על הכורסא בסלון ומתחילנה לדבר עם אמא שלי בנתיים אני וארון נכנסים לחדר שלי וארון מתחיל לגעת בכל דבר שנמצא בחדר. ואז אני מתקשרת לבר (ושלה) כדי לספר לה שארון קרטר אצלי בבית ואחותה אומרת לי שהיא ישנה ואז אני מבקשת מארון חתימה בשבילה אבל שיחתום ככה שהיא לא תחשוב שאני עובדת עליה והוא כותב ככה: בר, זה אני ארון וחותם והוא כתב את זה בעברית בכתב של ילד בכיתה א'..... מוזר לא?

vashla

New member
וואו,היו לי מלא חולמות עם הבויז

וכולם ממש ממש ממש מוזרים. לספר? אתן בטוחות שאתן רוצות לשמוע?

bsb rules

New member
עכשיו אני...../images/Emo6.gif

בננה||חלמתי לפני המון זמן שאני שרה את get another boyfriend על הבמה ואני מחפשת את המילים כי אני לא יודעת אותם.. (כן, בטח בשביל זה זה רק חלום...חחח)ואז אנשים זורקים עליי עגבניות.. ואני מסתכלת ובצד אני רואה את הבויז שלפני המון זמן.. ואני מסירה את הוילון (היה וילון) ואני רואה אותם שרים.. והיה לי גם חלום עלייהם שאני מחבקת את בריאן חזק חזק, ואז אני אומרת: כדי לי לנצל את ההזדמנות ממילא זה רק חלום..ואני לא ייראה אותם עוד.. והיהלי חלום שמישהו רודף אחריי ואז אני נכנסת למן מקום כזה כמו משרד ואני רואה שם את קווין, והיה לי חלום על ניק שמסתכל על הסינגלים שלהם ואני מסתכלת עליו ואני עומדת בפתח הדלת... היו לי עוד מלא מלא חלומות עלייהם.. מליונים!! אני כל הזמן חולמת עלייהם! טוב אז זייהו.. כתבתי המון... ביי בננה||

help me Nick

New member
היו לי הרבה חלומות עם באקסטריט...

אבל אני יספר את הכי קצר כי אין לי כוח...... הוא היה מפחיד... בקיצר הייתי בבית שלי וזה היה כאילו הבית של ניק ושל אהרון....... ולניק הייתה לטאה והוא אמר לי להחזיק אותה ולא רציתי ואז באו מלא אנשים שאני מכירה והתחילו לצעוק עליי תחזיקי את הלטאה ולא רציתי והתחלתי לצרוח ולבכות.... חלום מאוד משונה ומפחיד!!!!

bsb rules

New member
../images/Emo5.gifגליה.. אמאל'ה איזה חלום מפחיד!!

יש לי ספר חלומות כזה..
רוצה אני ייחפש לך לאטה או כל דבר אחר שתרצי
אם כן תגידי לי במסן או משו.. או באי ממיל איך שבא לך..

bsbgirl

New member
מותק אני גליה

חחח זאת שכתבה את זה זאת ראיסה היו לי הרבה חלומות עם בקסטריט... הכי גרוע זה שחלמתי ביום שיצא now or never שאני זוכה לטוס עם בקסטריט לאיפשו...ואז בטיסה אני מדברת עם ניק והוא אומר לי שהוא רוצה לפרוש מהלהקה וזה...ואז כולם רבים איתו וכועסים ויש בלאגן...ואת המטוס כזה בא להתרסק ובדיוק קמתי *אחרי חלום כזה מבינות למה לא תמכתי בדיסק שלו ממש?* אממ אבל היה לי כל מיני חלומות נחמדים שהם באים להופיע פה ואפילו חלמתי שיוצא להם דיסק חדש ואני הולכת לקנות אותו (כיף היסטרי חיחיחי) ואז...קמתי!

bsb rules

New member
אם לא אכפת לך שהוספתי אותך ...

אז שם הכניסה שלך לא נכון.. כי ניסיתי להוסיף אותך
ואמרו לי שהשם כניסה הזה לא קיים..
תבדקי שוב את האותיות.. אם לא אכפת לך שהוספתי אותך.. חחחחח

למעלה