שרשור חיזוקים?

o0Invisible0o

New member
שרשור חיזוקים?

זה מרגיש קצת מטופש אבל אני לא ממש יודעת מה לעשות. כפי שלפחות רובכן ראיתן/קראתן/שמעתן אבא של הדס גוסס.
וזה מהיר ופתאומי וממש חרא... ואממ..הדס לא סובלת חיבוקים פיזיים, אז אולי קצת וירטואלים?
ואם יש לכן/ם מילות עידוד לכתוב..אממ..לכו על זה.

LemonLimeLilach

New member

קשה לי למצוא מה להגיד בכדי לנחם באמת, רק שאנחנו תמיד פה בשבילך, לדבר, לפרוק, לבכות, כל מה שתרצי! וגם אם תרצי קצת לצאת לשבת איפשהו, להתרענן, כל דבר- אנחנו פה!

Rachel47

New member

לצערי באמת אני לא מצליחה למצוא את המילים לומר מתפללת שבסופו של דבר הכל יהיה בסדר!
אני מקווה שאת יודעת שאנחנו תמיד כאן

Rachel47

New member
מדהים כמה זמן

אני והדס מכירות וכמה מעט מסתבר שאני יודעת עליה אני ממש בוכה כאן והוא דווקא מדבר ומפגין חזות..יחסית חזקה?..קשה להאמין שהמחלה כל כך מתקדמת הדס תהיי חזקה

RenanaD

New member

אני בוכה פה נורא... לא היה לי שמץ של מושג. הדס - כל דבר! אנחנו תמיד כאן

limors2

Well-known member

מילות עידוד אין לי, אני לא יודעת מה לומר במצב כזה. רק שכמו שלילך ורייצ'ל אמרו, אנחנו כאן לכל דבר שאת צריכה

וואו, כמה שזה קשה.
הלוואי ומילים היו יכולות לרפא הכל, כי כרגע הן הדבר היחיד שאני יכולה לתרום.... אז רק אגיד, כמו כולם: תהיי חזקה, תקיפי את עצמך באנשים שאת אוהבת ואל תהססי לבקש כל דבר

dans girl

New member
כולן כבר אמרו, אבל שוב פעם לא יזיק - אנחנו כאן. ואנחנו איתך בליבנו. ומחזקות אותך כל הזמן.

ALIAS ROCK ON

New member
תוך שבועיים
.

למרות שאני לא מגיבה הרבה פה בפורום, לא יכולתי שלא. הדס, כל עוד הוא איתכם, תדאגו לשמוח איתו, אם זה בלתי נמנע, אז עדיף ללכת עם חיוך. והכי חשוב, שיהיה לך את החיוך הזה מתועד על תמונה עם איזו הקדשה אישית ומעודדת שתוכלי להסתכל עליה בזמנים קשים
בי זה מעלה עכשיו ממש עצב. מהצד שלי, ואלי זה קצת נורא להגיד, יש בזה משהו קצת מנחם, העובדה שהוא לא יצטרך לסבול יותר מדיי זמן. רחלי.

Kill Bernard

New member
היי, תודה לכם.

אני מניחה שבזמן הקרוב לא ישאלו אותי אם אני אוהבת חיבוקים פיזים והם יכפו עלי. אז.. אבא שלי נפטר היום וזה אפילו עודכן בויקיפדיה. מפחיד. ויהיה בסדר, חוץ ממחר, אני מניחה. איכשהו יש בזה משהו מרגיע שזה כבר קרה ולא צריך לצפות לזה ולהפרד כל יום מחדש. אז תודה על ה-
ים, באמת מעודד קצת.

Rachel47

New member
מאמיייייייייי

כן יש סיכוי שיכפו את זה עלייך עכשיו..אני מתנצלת בשמם!! אוי נשמה..אין לי מה להגיד אני כל כך מצטערת
המון אהבה (שמגיעה רק עד הגבול של המרחב הפרטי שלך) ברצינות אם את צריכה משו..כל דבר..אל תהססי..

o0Invisible0o

New member
בוויקיפדיה ובמאקו!

שמחה שיש לך את הרגיעה מביה"ח, חוסר הידיעה והתיזוזים היומיים! מקווה שיהיה בסדר בקרוב? אה. כל דבר שאני כותבת נשמע לי מטופש.

o0Invisible0o

New member
אגב..

אני ודפי נוסעות מחר להלוויה עם האוטו שלי [אולי גם לילך..] אם עוד מישהי רוצה להצטרף דברו איתי...

למעלה