שרשור חיות מחמד!

shiratel

New member
שרשור חיות מחמד!

שאלון לגבי החיה שלכם לצרף תמונה זה חובה! אפשר גם קישור לתמונה. 1. החיה? 2. איזה סוג? (אם זה כלב, חתול, דג) 3. איך קוראים לה? 4. איזה צבע היא? אנדי. מה אתם אוהבים בה? 5. מה אתם שונאים בה? 6. מילה אחת לאתר אותה? (חמודה, אכזרית, ...) 7. גדולה או קטנה יחסית לחיה הזאת? 8. לדעתכם - יפה או מכוערת? 9. מה היא אוהבת? 10. מה היא שונאת? 11. אתם מטפלים בה לבד או בעזרת מישהו אחר או מישו מטפל בה בשבילכם? 12. איך קיבלתם אותה? 13. ממתי היא אצלכם/כמה זמן יש לכם אותה? אמממ אין לי עוד שאלות אם יש לכם מה להוסיף תוסיפו חופשי. אני מזכירה, תמונה זה חובה!

shiratel

New member
שכחתי שאלה - בת כמה החיה שלכם?

אז תוסיפו את השאלה הזאת לתגובה שלכם... בינתיים הנה שלי: 1. החיה? כלבה 2. איזה סוג? (אם זה כלב, חתול, דג) פינצ'רית מעורבת שיש בה קצת אמסטף 3. איך קוראים לה? סימבה 4. איזה צבע היא? חום בהיר אנדי. מה אתם אוהבים בה? את הפנים המתוקות והכובשות שלה 5. מה אתם שונאים בה? שהיא נושכת כל הזמן (אבל נשיכות עדינות.. שהם יותר כמו שריטות מהשיניים שלה... עדין לא נעים כ"כ) 6. מילה אחת לאתר אותה? (חמודה, אכזרית, ...) בובע! 7. גדולה או קטנה יחסית לחיה הזאת? קטנה יחסית לכלב (שוקלת חמש קילו) 8. לדעתכם - יפה או מכוערת? יפהההה בטח שיפה 9. מה היא אוהבת? לנשוך את הצעצוע שלה.. ועוד כמה דברים בדרך 10. מה היא שונאת? שמשאירים אותה בחצר (לפעמים אין ברירה) 11. אתם מטפלים בה לבד או בעזרת מישהו אחר או מישו מטפל בה בשבילכם? בעקרון אני ואחותי הקטנה מטפלות בה, אימא שלנו עוזרת לנו ולפעמים אחותי הגדולה גם באה לעזור 12. איך קיבלתם אותה? אחותי הגדולה בנוער העובד, וילדה אחת שבנוער מצאה אותה, ואפחד לא יכל לאמץ אז אחותי לקחה אותה אלינו עד שימצאו לה בית... בסוף מצאנו לה בית - אנחנו! 13. ממתי היא אצלכם/כמה זמן יש לכם אותה? היא אצלנו מה-16 למאי השנה =) מעבר לזה, סימבה היא כלבה ממש חמודה! התחלנו לאחרונה לחסן אותה =)))) וגם אנחנו מנסות לאלף אותה למרות שלא הולך לנו כל כך... היא בת 3 חודשים... ובאמת שאין עליה! פשוט מתוקה!

למעלה