שרשור חיובי..:)

Lee Roni

New member
שרשור חיובי..:)

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע! צום קל לצמים ושבוע חביב לכולם :) אוהבת אתכם, לירון

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ראשון: צמה שני: המשך הצום שלישי: בית ספר שיעורים וכ'ו רביעי: כנ"ל חמישי:בית ספר וערב סוכות !? שישי:חופפפשש :] שבועעע טוב לכולם !

הו. שבוע חיובי! קולולולולו@#%

*לקחתי מפורום סימפל פלאן|סגידה|* יום ראשון- אימון בוקר
|כלכךתקועעע!!!| יום כיפור וזה$%# הולכת לתלמונד ברגל
יום שני- יומכיפור!@#$% לאדעת מה נעשה.. יום שלישי- ביצפר וכאלה..>_< לא עושים כלום
יום רביעי- ביצפר..אימון וינגייט!! ^_^ (החבר ואני 8 חודשים!! פאקינגשיט><) יום חמישי-ביצפר וזה..אימון בערב האמ>_> יום שישי- רותם
רותם
רותם
רותם
יום שבת- רותם
רותם
רותם
רותם
שבועטוב>_<

הדרייי1

New member
שבוע חיובייי

ראשון בבוקר- עוזרת לאמא להכין ארוחה מפסקת ובערב ארוחה מפסקת ואז בית כנסת ואז הולכת לטייל עם חברות קצת יום שני- המשך הצום (לישון כל היום).. יום שלישי ורביעי בית ספר יום חמישי ערב חג סוכות איזה כיףף יום שישי חופששש!!! כיףףף

Japoneza

New member
חה, גם שלי סטייל "העתק הדבק"../images/Emo110.gif

מקומונת תומר ממיה, כמובן
ראשון- אמ..חופש, דבר ראשון! לאכול הרבה..סעודה מפסקת וכאלה שני- יום כיפור! שלישי- בי"ס, הושעיה עד רביעי רביעי- בי"ס, אימון חמישי- בי"ס, בעז"ה ללכת לקנות בגדים וכלמיני שישי- חופש, ערב חג שבת- חג ראשון של סוכות [אוכלים אצלנו אורחים חמודים..ייאיי]

מכושפת15

New member
השבוע שלי :]

ראשון: יוצאת לטייל קצת בערב וצמה שני: יושנת וקוראת קצת כדי להעביר את הזמן שלישי: בצפר
רביעי: בצפר
חמישי: בוחן ענק בהיסטוריה
שישי: סוףסוף חופש
] וסוכות =]

חיובי , מנסה חיובי . ../images/Emo42.gif .

יום ראשון , תחילת אוקטובר , יומולדת לאבא שלי . wake me up when September Ends - Green Day
. יום שלישי , עוד יומולדת . יום רביעי , צריך לקום מוקדם , יש לי פגישת ראיון עבודה . כניראה עבודה חדשה. יום חמישי - עוד פגישת עבודה . שישי שבת ריק . _ זה קורה,שהדרך מתמשכת,שום דבר לא ידוע,לא שנה,לא שבוע,רק צריך לנוע,לנוע...
.

eladi88

New member
פו פו פו../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - עניינים וסידורים בבוקר...יום כיפור שני - בית כנסת כל היום...אחת הדרכים הטובות להעביר את הצום! שלישי - עבודה...בערב סתלבט רביעי - ראיון (?)...לבנות סוכה (?) חמישי - לישון...בערב על האש...רק שהפעם אני מקבל על זה כסף
שישי - סבתא בערב אורחים באים וכאלה שבת - לישון

למעלה