שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי

שוב נפתח מוקדם מהרגיל. לא נורא. אנחנו כבר בחודש יוני, אז לא נראה לי שאני צריכה להגיד לכם ש
תחשבו חיובי =+=
כי זהו [כמעט] סיימנו.
ראשון- חופש + בית ריק
שני- חופש + בית ריק + חתונה של אח של חברה טובה שלי
שלישי- אין יותר תקשורת וסרט גמר וכ"ו וכ"ו וכ"ו
רביעי- חופש
חמישי- חופש
שישי- חופש + אולי רוקי
שבת- שבת
+ אולי רוקי יעל

IkMfNiY

New member
אוף! * =+= ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מיאו:X

ראשון- 3 שעות בבי"ס, ציוני הגשה בלשון, להפרד מאנשים;[ שיעור ביולוגיה אחרון
שני- חופש
שלישי- תעודות, נפרדים מכולם, ואזכרה לסבא:| רביעי- חופש
וללמוד קצת לשון.. [אולי כפ"ס?:X] חמישי- חופש
וללמוד קצת לשון.. שישי- בגרות בלשון, מתחיל החופש רשמית
שבת- לישון
שבוע טוב לכולם

ססילייה

New member
להלה.

ראשון- משכורת. שני-תל אביב!!!!!!!!!
שלישי-הולכים להתחורר.ידיד סיידליפ.ואני........נראה כבר
רביעי-בדיקות
חמישי-כלום
שישי-הופעה.גםכן להקותצעירות.>< שבת-שבת נו
שבוענעים.><

חוי../images/Emo194.gif

ראשון
לקנות בגדים לחתונה איכס שני
אין לי מושג |: אולי עזריאלי
שלישי
בצפר?! חח איף אני לא באה.. צהריים אולי להפגש עם חברות ערב חתונה X: רביעי
לאדעת חמישי
לאדעת שישי
לאדעת שבת
לאדעת איכס |:

ססילייה

New member
את באה בשני. ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

y a e l4

New member
|העתק,הדבק|

ראשון-יום בלי עבודה יום בלי עבודה יום בלי עבודה!!!ישנה כל היום בערך.. שני-ישיבת צוות ועבודה. שלישי-תעודות.ומסיבת סיוםהווו!משהו חיובייי!!!! רביעי-יום שינה ומתחילה ללמוד ללשון. חמישי-לומדת כל היום שישי-בגרות בלשון!!!! והולכת עם העבודה לבאולינג(עוד משהו חיובי!!!כבר שני דברים חיוביים בשבוע אחד,איזה הספר) שבת-כנראה עובדת,אם לא יחליפו אותי...אז לא הרבה,אולי רק שש שעות,ומסיבת סיום של הכיתה..הו,עצובסתם אבל יהיה כייףבבריכההה שבוע מקסים לכולםיום שבת היום?!?!?! היו המון המון סמיילים והדגשות מפורום יוני בלוך,ושכחתי להעתיק את זה עוד כשכתבתי.סילחו לי נא.מוחי נרקב עקב שעות מיותרות במקדולנדס

../images/Emo121.gifא------מ-------ן

ראשון-רעננה, חזרה עם עמית שני-חזרה אחרונה והופעה *מחזיק לעצמי אצבעות* שלישי-הביתה רביעי-כלום חמישי-שומרים על אחיינים/חזרה שישי-כלום שבת-לישון

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

ראשון- חופש שני- יש איזה נביעה מבצפר לפארק מים.. אבל אני נוסעת לת"א לראות את ליל!!!!!!111
שלישי- מקבלים תעודות
ויוצאים לחופש סוף כל סוף!!! רביעי- לישון עד מאוחר נורא נורא חמישי- אולי נוסעים לבקעת הירדן למסיבת סיום של אחותי במכינה שישי- כלום שבת- ;[ אין לי כוח לעוד שבת;[

B a m b o o k

New member
תישני תישני שיהיה לך המוווון כוח

לעשות שטויות מחר... ותחכי למחר ברכבת ל"מתי נגיע מתי נגיעעעע?!?!"... אני אוהבת אותך כלכך

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחח צליל!

יהיו לי מליון כאלה!!! אני אמות
ווי זמיר. כבר חצות
"סינדרלה סינדרלה כל הלילה סינרדלה.טהטהטהטהטה.מבוקר ועד ערב.תמיד היא רק עובדת." עזבי.
דיסני משפיע עליי קשות. מחר!

../images/Emo13.gif

ראשון- בית ספר, היה נחמט לאללה. אני הולכת להתגעגע בחופש. ובשורות טובות מבחינה לימודית. שני- אני הולכת לשלוט יותר על השיחה הפעם. שלישי- ממ. רביעי- חופש+ כרטיסים לזיגי מארלי אמן. ות"א. חמישי- בר מצווה לאח שלי. לא כזה חיובי, אבל ירושלים זאת עיר מקסימה. שישבת- לנשום+אולי איזה דאנס או יציאה או משהו כזה. שבוע נפלא

למעלה