שרשור חיובי

שרשור חיובי

הפינה נפתחה באיחור כי האינטרנט לא עבד לי במשך 3 ימים
בלה בלה בלה, אתם יודעים מה לעשות D: יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע נעים ושנה טובה לכולם

chen010189

New member
אני תמיד מתבלבלת

לכתוב על השבוע או על שבוע שעבר? אני אכתוב על השבוע בינתיים..זה מה שאני זוכרת יום ראשון - התחלתי לעבוד בארומה יום שני - כלום..בערב עבדתי וחזרתי לפני שעה יום שלישי - יומולדת 19!!!!!! ביום =] בערב כנראה הולכת לאכול עם חברה שלי ביטבתה+מכון כושר..ולא יודעת מה אני אעשה עוד יום רביעי - עובדת..לא יודעת מתי+מכון כושר יום חמישי - לא יודעת יום שישי - לא יודעת יום שבת - לא יודעת

Fall Out Inbar

New member
תתחדשי [על העבודה וזה..] ../images/Emo9.gif

~עפה לכתוב לך ברכה בשירשור יומולדת~

FOBit

New member
אי אם D: ../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

יום ראשון - אהמאהמ לומדים 4 שעות
יום שני - סילבסטר, מסיבה אצל תומר. יום שלישי - צופים יום רביעי - אהמאהמ יום חמישי -אהמאהמ יום שישי -צופים יום שבת - א המאהמ מה שמזכיר לי, אמא שלי הבטיחה לי וואנס בתחילת החודש הזה מוחעחעחחע

FOBit

New member
אה אה ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

יש לי כבר 2 וואנס ועכשיו אני קונה עוד זוג, אבל ה-2 הם כאילו שטוחות כאלה לא עבות, ובאלי עבות כאלה כי זה יותר יפה
חח אני ל א מובנת D::

BrokenRainbow

New member
שליי =]

יום ראשון - לא הרגשתי טוב... יום שני - סילבסטר D: היה מצויין כ"כ אפילו שהייתי שיכורה ואני לא זוכרת כלום XD יום שלישי - התחלנו ביצפר ב9:30 במקום ב7:30 וחברה ישנה אצלי והיה כייף..והיה יום סטלני כי המורים ראו שכולם באו עייפים או עם האנגאובר אז היה סטלני XD יום רביעי - אימון אחרי שהפסדתי 2.. יום חמישי - יומולדת לידיד יום שישי - לומדת למבחן ענקי בספרות
יום שבת - כנ"ל שבוע טוב לכולם

love scar me

New member
וויליאם בתמונה ../images/Emo99.gifאיזה חיוך יש לוD:../images/Emo108.gif

יום ראשון - היה מש מעצבן.! ניראה לי שניפגשתי עם ספיר יום שני - פעולה....סילבסטר בבית
החברות הקקות שלי דפקו אותי ום ספיר ממש פגעה בי! יום שלישי - לימודים עד מאוחר>< תאטרון
ובוחן באנגלית
אולי אני אגיד לספיר לבוא אליי יום רביעי - בוחן במטמתיקה ><" יום חמישי - אולי תל אביב למרות שיצא לי החשק >< יום שישי - נמ...לא יודעת יום שבת - לא יודעת אם יש לי בכלל חשק ללכת למועדון ולהיות עם הילדים האלה \=

S i d e L i p

New member
../images/Emo85.gif לא הכי חיובי ><

יום ראשון -
התכוננתי למבחן בספרות
יום שני -
כנ"ל + סילבסטר.. DDDDDDDD: צרעהה
היה אעששש
יום שלישי -
יום מיותר.. חולההה :(:( עוד יום להתכונן למבחן בספרות
יום רביעי -
מבחן בספרותת
יום חמישי -
אולי ביום הזה יהיה לי בסוף את המבחן.. אז
יום שישי -
יוצאים בלאגנים וזה... מעכשיו אני לא לומדת יותר ימי שישי D:
יום שבת -
ZzZzZzZzZz לישששוווווווווווווווווווווווווווווווווןןן

Fall Out Inbar

New member
השבוע שלי.. :]]

יום ראשון-אהמ.. כלום.. יום שני-סילבסטר אצל כמה חברות.. היה נורא נחמד :] ולמדתי לנגן את THNL של מקפליי! יום שלישי-לחרוש חזק למבחן בהיסטוריה.. יום רביעי-מבחן בהיסטוריה, אימון כדורסל יום חמישי-עלייה לתורה של ידיד, בטח אח"כ לישון אצל מישהו.. יום שישי-ארוחת יום שישי עם כל המשפחה, ובטח אח"כ למועדון.. יום שבת-להשלים שעות שינה.. שבוע נעים ושנה טובה גם לך!

באיחור ../images/Emo69.gif ../images/Emo60.gif

יום ראשון- אהמ.. כלום נראה לי.. יום שני- מודרני וקלאסי..[יאיי עשינו חזרה עם התלבושות!!
] וסילבסטר..D: יום שלישי- אין פעולה בסוף.. לא זוכרת מה עשיתי..
יום רביעי- מסיבת הפתעה ליוליה!
יום חמישי- מודרני וקלאסי..
ובריתה בערב..
יום שישי- חזרה גנרלית מ-14:00-17:00
יום שבת- גימנסטרדה!!!!!T&$&@ [או איך שלא כותבים את זה..
] קיצר זה כנס כזה.. תחרות..
וויש מי לאק.
שבוע נעים ושנה טובה לכולם
גם לך!

למעלה