שרשור חיובי

Fairy Of Music

New member
שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ספרו על הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע! יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבוע טוב וחג שמח!

danduuu

New member
אניאניאניאני

יום ראשון-אמממ בבוקר לנקות ת'חדר
ואז אממ שיעור נהיגה והולכת לחברה
יום שני-תיגבור בביצפר בסוציולוגיה ואממ בערב כל מה שאני בטוח עושה זה לראות על טבעי יום שלישי-אממ גם תיגבור בסוציולוגיה יום רביעי-ערב חג
יום חמישי-לא'דעת יום שישי-אין לי מושג יום שבת- כנ"ל בטח אני אפגש עם חברות או משו בימים האלו

Fairy Of Music

New member
../images/Emo156.gif

יום ראשון- אני מקווה לסיים עם כל השיעורים.
יום שני- לא יודעת :S יום שלישי- לא יודעת :S יום רביעי- ליל הסדר
יום חמישי- מאיפה לי
;; יום שישי- בטח אציק לאחי D: יום שבת- אההה... לא יודעת ><

milkshakit

New member
אני ../images/Emo189.gif

יום ראשון- הולכת לקניות, מנקה את הבית יסודי יום שני- בן דוד שלי בא אליי כדי לחבר לי רמקולים גדולים למחשב יום שלישי- נוסעת כנראה לאשקלון יום רביעי- חוגגת את החג באשקלון יום חמישי- כנ"ל יום שישי- כנ"ל יום שבת- חוזרת הבייתה

Elpar

New member
עכשיו שבת :/

יום ראשון- לא יודע יום שני- שיעור גיטרה יום שלישי- לא יודע :/ יום רביעי- סדר פסח? יום חמישי- אחרי סדר פסח יום שישי- לא נראה לי שיש משהו... יום שבת- כנ"ל אולי יביאו לי את "הצל של אנדר" סוף סוף ^_^

Heaven Tonight

New member
=]

יום ראשון-..אממ..אני אלך לראות את הדודה החדשה לי(שוב..חחח) יום שני-אין.. יום שלישי-אין.. יום רביעי-אני הולכת לאבא שלי..ערב חג יום חמישי-אצל אבא שלי.. יום שישי-אצל אבא שלי.. יום שבת- אצל אבא שלי.. =)...חחח..

ilona4ka

New member
../images/Emo162.gifשלי

יום ראשון- מרתון משמונה בבוקר עד ארבע... (טוב זה לא כלכך שמח) יום שני- התחלתו האמיתית של החופש יום שלישי- שינה עמוקה... יום רביעי- הולכים לעבוד בערב פסח ולהרוויח 187%.... יום חמישי- ישנים יום שישי- גם ישנים יום שבת- בבוקר נוסעים ליער עם המשפוחה לעשות על האש ובערב עוסים על האש עם החבר'ה

Plaztyk

New member
אני אגיד לך מה קרה..

חופש.. אז עבדה לי תחושת הזמן. אין לי מושג איזה יום היום ><

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,שבת: |הפקאצה|חופששששש!!!!1111111|ספקאצה|

MisteryNick

New member
חג שמייח לכולם:]../images/Emo161.gif

יום ראשון-חברה שלי באה מרחוק
יום שני-מפגש ישרא-בלוג
יום שלישי-SleepingZzzZ יום רביעי-נמ..אין לי שמץ חעח יום חמישי-לא'דעת. יום שישי-בטח נצא או משוP: יום שבת- ניחשתם נכון חח חד שמח לכולםP:

Lost Lullaby

New member
אין לי תוכניות בגרוש../images/Emo6.gif

רק היום, תור לרופא סוףסוףףף ומחר כנראה בדיקות דם בבוקר :<

Or Vana

New member
אוי מסכנהה :(

בדיקות דםםם..אוווווץ' אני צריכה לעשות כל 3 חודשים ואיזה שנתיים כבר לא עשיתי..[פעם אחרונה הרופאה קשרה אותי לכסא!] בהצלחה לך!! :)

../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

יום ראשון-חתונה? יום שני-ישנים+עובדים:S יום שלישי-ישנים+עושים עוגת מצות!! יום רביעי-ישנים+ליל סדר
יום חמישי-ישנים+ישנים*_* יום שישי-ישנים יום שבת- ישנים

בלהבלב...

ראשון- היה, הלכתי למפגש קומונה. שני- עוד מעט נגמר.
שומדבר מיוחד. שלישי- אין תוכניות. רביעי- סדר פסח. חמישי- כנ"ל שלישי. שישי- כנ"ל. שבת- כנ"ל. הזיכרון שלי מחוק לגמרי.|:

למעלה