שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

"אז אני לוקח פסק זמן, מסתכל מסביב ואיתך אל הים". כנסיית השכל- איתך אל הים. מהשבוע יהיו גם צ"חים- ציטוטים חיוביים ^^
תחשבו חיובי =+=
ייאי, איזה שבוע כיפי יש השבוע ^^ [טוב, לא כזה כיפי, אבל שבוע עם הופעה זה תמיד טוב ^^]
ראשון- אני מסיימת מוקדם יחסית :)
שני- תקשורת מעשית ^^ [אבל יש בחן, אוף :X]
שלישי- אנחנו נוסעים לאיזה משהו שנקרא "מופע רוק באור ירוק", זה נשמע נחמד, אני מקווה שזה באמת נחמד ^^ אני מקוה גם שזה כל היום :X
רביעי- כל יום בלי מבחנים ובחנים הוא יום חיובי ^^ ו.... הופעה של כנסיית השכל
חמישי- אני מתחילה ב10 ^^
שישי- בטח יהיה לנו יום חופש בזכות הבגרות במתמטיקה ^^
שבת- יום שבת
יעל

..

ראשון-אין לשון וספרותתתת שני-אין מבחנים שלישי-אין מבחנים רביעי-אין מבחנים חמישי-היום שסוגר את השבוע של הלימודים, והלילה של הסופ"ש מתחיל. שישי-אצל חבר שלי. שבת-סבתא:]

יה! כנסיית השכל!!!!

שלי: ראשון-הולכת לדבר עם הרכזת שלי על הופעה שאני מנסה לארגן לנו... תחזיקו אצבעות... חזק!!! שני-עבודה שלישי-עבודה רביעי-עבודה חמישי-ניחשתם... עבודה שישי-קופ"ח שבת-חופשששששששששששששששששש!!!!! שבוע מעולה אנשים!

GalitLondon

New member
יה! אמנואל שטיינבאום!!

חח סתם בלי קשר.. אם כבר כנסיית השכל, מפרגנת לך נועה חמודונת
(אגב- אמנואל זה "פוצ'" מי ששמע עליו.. שווה שמיעה, אחלה דיסק) טוב.. חדל דיבורים והנה השבוע שלי- נחסוך את כל פרוטי הימים.. כל השבוע אני אבלה עם המשפחה מניו-יורק שבאה לארץ.. וככה זה יהיה במשך ה-3 שבועות הבאים. מקווה שתהיה הופעה של נימרוד בשבועות האלה.. אני נורא רוצה לקחת אותם להופעה שלו! =מתפללת= שבוע נהדר שיהיה, תהנו!

firbi

New member
יה גלית! :)

יו פוצ` עכשיו נדבקתי אליו בגללך! שמעת את הדיסק? אני מתה לקנות אותו! תהני עם הקרובים מהתפוח הגדול :) אוהבת אותך נשיקות!

GalitLondon

New member
יו

אני לא יודעת איך פתאום הרגשתי צורך לקנות את הדיסק שלו, סתם מהפעם הראשונה שראיתי את הקליפ.. יש לי את זה לפעמים אבל לרוב אני מתחרטת. אני שומעת את הדיסק כבר כמה שעות.. אני אהבתי מאודדד.. שווה 65 שקל.. למרות שאני חושבת שזה קצת יקר, אבל אמנואל הזה הפתיע אותי.. מומלץ לכולם! ותודה- לאב אנד קיסס

IkMfNiY

New member
הוא באמת נשמע נורא נחמד ^^ ../images/Emo42.gif

אולי אני באמת אקנה את הדיסק שלו. יעל

GalitLondon

New member
../images/Emo45.gif

בדיסק הוא משהו כמו חמוד/קצת משוגע כזה... יש לו סגנון מיוחד.. קשה לי להסביר, התאהבתי.. תהני.

red butterfly

New member
../images/Emo42.gif

ראשון- למדתי רק שעתיים^^ ועוד מעט יש לי שיעור גיטרה שני- מתחילה ב10^^ ושיעור נהיגה :) שלישי- מתחילה ב9, יומולדת לבת דודה שלי :) רביעי- הדיסק החדש של איגי וקסמן יוצא!! (לא שזה משנה כי אין לי כסף לזה, אבל לא משנה
) חמישי- סתם יום :X שישי- יומולדת לחברה טובה :), תעודות, שיעור נהיגה לירושלים
שבת- אצל דודים :)

p p p o o o

New member
לא משו...

ראשון - בצפר [סדנה שעתיים..!] , פעולה שני - בצפר , ללמוד מתמטיקה למועד ב' שלישי - בצפר , יו"פ [יומולדת לאחת מהצוות] רביעי - בצפר - מועד ב' , מנוחה חמישי - בצפר , לא דע שישי + שבת - סופ"ש מנוחה!

•No¥a•

New member
הממ..

ראשון- כלום, היה חרא יום שני- כנ"ל >< שלישי- הסתפרתי :) רביעי- שומדבר מיוחד, אבל לפחות לא היה לי ערבית .. יוּפי.. >< חמישי- כלום.. למרות שבמקום היסטוריה ראינו קצרים D: שישי- נממ.. אולי אני אלך לסרט עם אחותי.. שבת- כלום, נראלי..

למעלה