שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

עוד שבוע עבר לו במהירות, והנה- מתחיל לו שבוע חדש! השבוע מתחיל חודש דצמבר, שזה אחלה חודש לפי דעתי =+= השבוע גם יש לי איכסה של שבוע, אז אצטרך לגייס הרבה חיוביות כדי לעבור אותו בקלות ^^
תחשבו חיובי! =+=
ראשון- ביטלו לנו שעת אפס ושעה ראשונה. חוץ מזה, זה יום די קצר בכל מקרה.
שני- תקשורת מעשית.
שלישי- יומולדת לחברה שלי
^^
רביעי- יהיה טוב [?!?!].
חמישי- אני מתחילה בעשר.
שישי- הופעה של נעם רותם, תודה לאל על חסדים קטנים.
שבת- שבת שבת שבת שבת שבת
יעל

אני!!! שבוע חיובי בהחלט!!!

ראשון-אני הולכת לאולפן הקלטות!!!! (תחזיקו אצבעות...) שני-עבודה ושיעור תורה. (טוב לכם שאתם לא צריכים לעבור את זה.) שלישי-עבודה רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי-עבודה ובמוצ"ש: הופעה של מה קשורררררררררררררררר!!!! שבוע נפלא לכולם!

red butterfly

New member
....

ראשון- טיול שנתי של י"ב = יום חופש :) וגם שיעור נהיגה וגיטרה :) שני- טיול שנתי של י"ב = יום חופש :) ויומולדת לחברה שלישי- סמינר יהדות או מה שזה לא יהיה, העיקר שמתבטלות 3 שעות היסטוריה! רביעי- תאוריה חמישי- ללמוד למתמטיקה שישי- ללמוד למתמטיקה שבת- ללמוד למתמטיקה

liraz y

New member
../images/Emo3.gif

יום ראשון- חופשש + יומולדת לאקס יום שני- יומולדת לחברה יום שלישי- מופע סטנדאפ עם קרוב משפחה יום רביעי- לא נראה לי משו מיוחד.. יום חמישי- כנ"ל שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל

•No¥a•

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- כלום.. שני- כנ"לX: שלישי- פעולות [: רביעי- יומולדת :) חמישי- לא'דעתX: שישי- מסיבת יומולדת לבתדודה שליX: שבת- נממ..

p p p o o o

New member
לא משו בככללללללללללל:/

ראשון - בצפר שני - מבחן בספרות , אסיפת הורים:( [אני מת בערך] שלישי - בצפר , יו"פ רביעי - יום חופשי וסתלבט חמישי - בצפר , בטח ישב"צ שישי+ שבת - סופסוף סופשבועעעעע :]

ס ט י י ק

New member
קצת באיחור

ראשון-רופא שיניים שני-בגדים שלישי-סבתא רביעי-ללמוד למבחן במתמטיקה חמישי-חברים שלא ראיתי הרבה זמן+ללמוד למבחן במתמטיקה שישבת-סתם לצאת,לעשות עבודה בספרות,להתכונן למבחן במתמטיקה,ולעשות המון שיעורים
וכמובן שינה טובה.
כמה ללמוד

למעלה