שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

מצטערת על האיחור :) כמו תמיד, אתם מוזמנים לשתף אותנו בדברים הטובים שיעשו לכם את השבוע הקרוב קצת יותר קל :)
ראשון- כל יום בלי מבחנים ובחנים זה סבבה P:
שני- תקשורת מעשית, תרגיל ירידה למקלטים או משהו, ויהיה נורא מצחיק בשיעור אנגלית ^^
שלישי- שעתיים חלון ^^
רביעי- קשה לי P:
חמישי- אני מתחילה ב10 וכל יום בלי מבחנים ובחנים זה סבבה P:
שישי- יום קצרצר, אני הולכת לחדר כושר ובערב מן הסתם יהיה כיף ^^
שבת- לישון יעל

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- אני חולה אז נשארתי בבית. אבל אחה"צ היה לי שיעור נהיגה ושיעור גיטרה.
שני- מתחילה ב10 :) שלישי- מתחילה ברבע ל9 :) ואז 3 שעות מהנות ומענות של היסטוריה. רביעי- אולי הולכת לעשות תאוריה.. חמישי- ללמוד למבחן בספרות.. ושיעור נהיגה. :) שישי- מבחן בספרות. בערב יהיה כיף.
שבת- לישון. :)

גם אני!

ראשון-עבודה שני-יום עיון בירושלים (מקווה שזה לא יהיה משעמם כמו שזה נשמע...) שלישי-עבודה רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי-טוב נראה לי שזה הובן... עבודה... שבת-חופששששששש!!! (אבל אני יודעת כבר מעכשיו שהשבוע הבא הולך להיות אדיר! למה? חכו לשבוע הבא!)

p p p o o o

New member
פפפפפפ יאללה

ראשון - סתלבט , ביליתי כל היום בחופשיות ללא דאגה חחח שני - בצפר , ישב"צ בערב שלישי - בשבט רביעי - כלום..!! וזה כ"כ טוב חמישי - אין עדיין תיכנונים שישי + שבת - סופ"ש מעולה
מסתמן שבוע טוב[?]

•No¥a•

New member

ראשון- יום גיבוש >< שני- כלום >< שלישי- פעולות.. בתקווה שהגרעינר העילג לא יבטל >< רביעי- חתונה >< חמישי- כלום שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל

ס ט י י ק

New member
:]

ראשון-ללמוד למבחן בהיסטוריה שני-מבחן בהיסטוריה.סבתא.ידיד. שלישי-להתכונן למבחן בלשון רביעי-כלום^_^ חמישי-עושים לי גשר שישבת-לצאת,ללמוד,לישון. כמה לימודים

למעלה