שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

טוב, אז הגיע הזמן לחזור לשגרה, לצערנו. מתי חנוכה?!
ראשון- יום לא נורא במיוחד...
שני- כנ"ל
שלישי- אנחנו מצלמים איזו תוכנית לערוץ המקומי, וזה בטח יהיה בזמן ביצפר P:
רביעי- סתם יום תקוע :X
חמישי- סתם יום P:
שישי- אולי הופעה של נעם רותם. וחוץ מזה, זה לא יום חיובי במיוחד :X
שבת- שבת זה תמיד טוב! יעל

p p p o o o

New member
פפפפ יו...

חנוכה בסוף דצמבר...רחוק רחוק.... כן בהחלט חזרה לשיגרה :| ראשון - יום די פסדר..רגיל.. שני - יום ארוך ארוך בבצפר.. שלישי - בצפר , יו"פ רביעי - טיול שנתי! חמישי - טיול שנתי! שישי - יום חופש מהבצפר , ישיבת צוות שבת - טיול פתיחת שנה בצופים

red butterfly

New member
עוד 56 ימים חנוכה :X

ראשון- עברתי למד"ח :) והתבטל שיעור ספורט שזה מאוד חיובי שני- מתחילה ב10 מסיימת ב1, שוב מתבטל ספורט :) שלישי- אולי מתחילה ללמוד להיסטוריה רביעי- מבחן באנגלית, היסטוריה חמישי- היסטוריה :/ שישי- מבחן בהיסטוריה :/ שבת- לומדת למתמטיקה.. נראה לי שבוע לימודי מדי

•No¥a•

New member
../images/Emo103.gif

ראשון- פעולה ראשונה ^_^ שני- נממ.. כלום שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- נראה כבר.. שישי- חופש [= שבת- כנ"ל

ס ט י י ק

New member
בלופ.

ראשון-המונהמונהמון שיעורים+להתכונן למבחן ואח"כ ללכת לידיד. שני-הממ לא משהו מיוחד,ולהתכונן למבחן. שלישי-מבחן>: רביעי-סתם יום חמישי-גשר
שישי-סתם נחמד שבת-שינה.

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif ננסה..

ראשון- יש ג'ו-ג'יטסו! שני- כנ"ל שלישי- צופים רביעי- שומדבר חיובי, יש בר אילן חמישי- שוב ג'ו ג'יטסו! שישי- טיול פתיחת שנה (בעעעע..חניכים) שבת- כנ"ל שבוע מאוד מעניין =/

שלי

סליחה על הדיליי אבל הייתי חולה... אז נתחיל ממחר. שלישי-יום מאוד לא חיובי בייחוד שיש מתנדבת מעצבנת במחלקה שלי! אוף! רביעי-עבודה עם המזכירה האהובה עליי בכל היקום!!! חמישי-יום סופר חיובי! אין ניתוחים! שישי-יום קצר ונחים. שבת-נחים. שיהיה לכם המשך שבוע נעים! אוהבת!

למעלה