שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

עוד שבוע חלף לו במהירות ^^ אתם כבר יודעים מה לעשות :)
ראשון- אולי אני אסע לת"א, למרות שאני בספק רב P:
שני- חופש
שלישי- חופש, אולי הופעה של קספר, למרות שאני בספק רב :\\\\\\
רביעי- חופש.
חמישי- חו"ל
שישי- חו"ל
שבת- חו"ל יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo42.gif

יום ראשון- יום קצר יחסית במערכת, אין אנגלית ובערב אני בהפוך על הפוך ששם יעבירו סדנה על עבודה וזה ממש חיוני לי כי אני נואשת לאחת כזאת ;[ יום שני- חופש!!! בערב סוכה ^^ יום שלישי- חופש!!! כנראה אני נוסעת עם המשפחה לקיסריה
יום רביעי- חופש!!! ואולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אני אוכל ללכת להופעה של יוני בלוך במיטש... אני ממש מקווה שכן ;[ יום חמישי- חופש!!! בערב אני בהפוך על הפוך ואחר כך או שאני הולכת למסיבת יומולדת של חברה או שאני הולכת להופעה שיש של כמה להקות פה באשדוד. יום שישי- חופש!!! יום שבת- חופש!!! בערב אני עושה מסיבת יומולדת

נראה...

ראשון-עבודה. (וגם חיסונים ברררר...) שני-עבודה ונוסעת לצפון לדודים יאיי!!! שלישי-חג. אין הרבה מה לעשות. רביעי+חמישי-בטיולים... שישי-חופש! (בהנחה שאני לא אצטרך לעבוד...) שבת-חופש.

GalitLondon

New member
השבוע שלי..

ראשון- נוסעת לירושלים. שני- אילת. שלישי- אילת. רביעי- אילת. חמישי- חוזרת מאילת.. שישי- מממ.. לא יודעת. שבת- כנ"ל.

red butterfly

New member
:)

ראשון- יום קצר בבצפר, בערב שיעור גיטרה שני- חופש :) שלישי- חופש, הופעה של הקספרים!!! :))))))) רביעי- חופש חמישי- חופש, אולי עזריאלי שישי- חופש שבת- חופש

..

ראשון-רופא+פלאפל(חופש) שני-חופש שלישי-ים(חופש) רביעי-ת"א(חופש) חמישי-מחנה(חופש) שישי-מחנה(חופש) שבת-חופש.

•No¥a•

New member
בלויין../images/Emo102.gif

ראשון- גשר ^^ שני- ערב חג
שלישי- אולי נוסעים לדודים.. רגע, אבל זה בכלל לא חיובי >< רביעי- שומדבר מיוחד, בטח רביצה בבית
חמישי- כנ"ל.. שישי- המ.. נראה כבר שבת- כנ"ל

IriSova

New member
:}

טוב אני אתחיל כבר משני....
- קניות וסידורים אחרונים לקראת פולין שלישי.... עד ה-27.10 אני בפולין:) אז נדבר כשאחזור:)) ביי לכולם ושיהיה שבוע טוב וחג שמח!

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif

שני- טסה ללונדון
שלישי- לונדון רביעי- לונדון חמישי- לונדון שישי- לונדון שבת- לונדון, בערב חוזרים

למעלה