שרשור חיובי ^^

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ^^ ../images/Emo42.gif

עוד שבוע חלף לו במהירות, והנה מגיע לו שבוע חיובי במיוחד שכולל בתוכו את אחד החגים היותר חיוביים שיש לנו- ראש השנה
אז כמו תמיד, אתם מוזמנים לספר לנו על הדברים החיוביים [אני מדגישה- חיוביים] שיקרו לכם השבוע.
ראשון- אני מסיימת מוקדם =+= מפגש אחרון של הקורס פסיכומטרי P:
שני- חופש =+=
שלישי- חופש =+=
רביעי- חופש =+=
חמישי- יש לנו סיור למערכת של ידיעות אחרונות או משהו P:
שישי- ההיילייט של השבוע ק-ס-פ-ר, שהוא לא רק היילייט בגלל שי ואורן, אלא גם ההילייט בגלל שלל האנשים שאני אפגוש בהופעה הזו =+=
שבת- סופ"ש, כמעט יומולדת למישהי שאני נורא נורא אוהבת
שנה טובה לכולם =+= יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

[זה השבוע האחרון שלי בתור בת 15
אני מזדקנת
] יום ראשון- יום יחסית קצר במערכת. חוץ מזה אין בו אנגלית אז זה טוב. אני אחלק כרטיסי ברכה ויהיה פאן :] יום שני- חופש!!! יום שלישי- חופש!!! יום רביעי- חופש!!! יום חמישי- יום קצר יחסית במערכת. אין אנגלית! בערב אני בהפוך על הפוך כהרגלי ואולי אני אלך גם להסתפר :] אם לא אז ביום שישי P: יום שישי- היום שחיכיתי לו כבר שנה שלמה- הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר. חוץ מזה שאני רואה שם אנשים שאני אוהבת
יום שבת- חופש P: בטח אהיה בהיי מההופעה. יום לפני היומולדת 16 שלי
.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אממ...

"כמעט יומולדת למישהי שאני נורא נורא אוהבת" אנשים לא מכירים אותי פה? P:

GalitLondon

New member
../images/Emo75.gif

ראשון- להתאמן (אגב.. התקבלתי לוינגייט!) וללכת לקוסטיקאית. שני- ערב חג.. הולכים לדודה. שלישי- יומולדת 19- מזל טוב לי! פיצפונת שכמותי.. ויש לי כרטיסים חינם להופעה של אביב בזאפה אז נלך... רביעי- להתכונן למחר. חמישי- צילומים בת"א. שישי- מממ.. נצא בערב. שבת- לא יודעת, לישון?... שבוע נהדר שיהיה, חג שמח.

•No¥a•

New member
אני [=

ראשון- הופעה ^___^ שני- ערב חג
שלישי- חופש (:) רביעי- כנ"ל חמישי- חוזרים ללימודים
ארר וזה לא חיובי
שישי- נוסעת לחברה ^^ שבת- ממ.. חופש ^^

p p p o o o

New member
ממ...

ראשון - בצפר , יום עבודה , הרמת כוסית עם ראש העיר שני - חמישי - חופשש : זורם...שומדבר לא מתוכנן ממש חמישי - מבחן באנגלית שישי - שבת - סופשבוע..!!

ס ט י י ק

New member
../images/Emo13.gif

ראשון-סתם שטויות ועזרתי לאמא לבשל לחג וכאלה שני-ארוחה וכאלה... שלישי-אורחים בעע ובערב מועדון
רביעי-שינה כל היום חמישי-בצפר:-\ שישי-בצפר..בערב חברים שבת-מנוחה

..

ראשון-סתם, שומדבר מיוחד שני-ארוחת חג בלאגנים שלישי-חופש, לא יודעת עדין רביעי-עוד ארוחת חג ארר שמנה שכמותי. חמישי-בצפר. שישי-ים+קספרים שבת-מנוחה.

למעלה