שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

השבועות חולפים להם במהירות [לי לפחות], ולפני שנרגיש, כבר נהיה אחרי ה10 באוקטובר :X אז, כמו תמיד, אתם מוזמנים לכתוב על הדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע :)
ראשון- אני פורשת מכלכלה! =+=
שני- יום קל :) יש תקשורת מעשית שזה תמיד טוב!
שלישי- יום עם שעתיים חלון שבהן אנוח לי בבית =+= אירוח של משינה =+=
רביעי- אירוח של אפרת גוש =+=
חמישי- יומולדת לחברה שלי
, יום שבו אתחיל לי ב10 =+=, ו... מפגש עם שי ואורן!
שישי- הסופ"ש מתחיל :) בערב בטח נחגוג יומולדת לחברה שלי ^
שבת- סופ"ש =+= יעל

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo60.gif

ראשון- חופש, אולי תחנה מרכזית עם חברה, בערב מקבלת מתנות מתפוז
שני- בצפר שלישי- בצפר רביעי- חופש, אולי ר"ג למפגש שכזה חמישי- מבחן במתמטיקה על כל החומר של היחידה ואני הולכת להיכשל וזה. שישי-שבת- שבת אולפנה ואולי אני אבריז ממנה

נמנמ בואו נראה

ראשון- אללי לא נראה לי שיש משו חיובי
שני- שני פרקים אחרונים בהחלט של חברים
שלישי-תומר בא לירושלים
רביעי- אח יום רביעי
הופעה של פורטיסחרוף בבארבי ת"א וגם אולי פוגשת כמה אנשים טובים מתפוז
חמישי- אני יודעת שיש משהו אני רק לא זוכרת מה
שישבת- עובדים ..

GalitLondon

New member
../images/Emo6.gif

ראשון- אודישן למחזמר בת"א. (עד שמצאתי קטע...) שני- מחכה למחר... שלישי- הופעה של נימרוד בכפ"ס.
רביעי- בבית.. רגיעה חמישי- לא יודעת.. בטוח יהיה משהו מגניב שישי- כנ"ל שבת- טיול במעלות (עזבו שאני גרה שם.. אבל יש מה לעשות בשבת..
)

•No¥a•

New member
אני[:

ראשון- שומדבר\: שני- יום קצר ^^ שלישי- פעולות רביעי- הממ.. כלום נראלי חמישי- עבודה בוהוו ]; שישי- חופש ^^ שבת- כנ"ל ^__^

ס ט י י ק

New member
אני

ראשון-למדתי למבחן.הולכת לחברה. שני-נוסעת לקניון לקנות כמה דברים שלישי-מתארגנת ואורזת לגיחה,לומדת למבחן במתמטיקה רביעי-גיחה חמישי-גיחה שישי-סתם יוצאת בערב וכאלה. שבת-ללמוד למבחן במתמטיקה ביומראשון

shani1333

New member
אוייי הרבה זמן לא הייתי פה

הממ ראשון- בצפר, יום מרוח. אירובי:p שני- בצפר, לארוז לטיול שלישי- טיול שנתי רביעי- טיול שנתי חמישי- טיול שנתי שישי-שוק איכרים,משהו של לתת, יומולדת לידיד שלי שבת- לישון? לא. שיעורים שיעורים שיעורים+ בטח להכין דברים לפעולה

למעלה