שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

ושוב אתם מוזמנים לספר על הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב -_- מטרת השרשור היא לשמור על חיוביות :) יום ראשון- אני הולכת לקבל הודעה שתשמח אותי מאוד P: יום שני- שום דבר מיוחד. אבל לפחות אין קורס פסיכומטרי -_- יום שלישי- שום דבר מיוחד. לצערי כן יש קורס פסיכומטרי :\\\ יום רביעי- שום דבר מיוחד. אבל לפחות אין קורס פסיכומטרי -_- יום חמישי- הופעה של יוני -_- עם מלא אנשים מגניבים שאני אוהבת -_- ודניאל קורן מתארח, אז בכלל! יהיה אדיר!!! :))))))) יום שישי- אולי נוסעת אל אחותי P: פרק אחרון של טופ מודל -_- יום שבת- אולי אצל אחותי P: יעל

אני עונה

יום ראשון- אני מקווה ללכת לג ' בערב ובעיקרון יש יום עבודה ראשון לפתיחת שנה בצופים יום שני- חופש יום שלישי- ישבצ ראשון אלוףףף יום רביעי- חופשש יום חמישי+ שישי= סמינר צוותי טירוף יום שבת- מנוחה

ס ט י י ק

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

היום-לסדר את כל החדר אחרי המון זמן שלא נגעתי בו. שני-קורס קיץ
שלישי-גם..אני די מושבתת בגלל הקרוס הזה. רביעי-גם חמישי-גם שישי-גם,ולצאת בערב. שבת-הופעה של היהודים!!!!

red butterfly

New member
:)

ראשון- נפגשת עם חברה שלא ראיתי מלא זמן שני- יומולדת לחברה שלישי- צובעת את החדר רביעי- כנ"ל חמישי- מפגש קומונה
(מקווה שלא טעיתי ביום) שישי- אמרו לי שיש הופעה של דפנה והעוגיות
אולי נלך שבת- כלום

קספר4

New member
...

יום ראשון- מכינה מתנת פרידה לגרעינרית [ש"ש] שלנו + שיבוצים יום שני- שיבוצים + מסיבת פרידה לגרעינרית שלנו יום שלישי- חברים באים לישון פה [בית ריק. יאי ] יום רביעי- משלימה שעות שינה יום חמישי- הולכת לבקר חברים יום שישי- היה משהו.. שכחתי.. יום שבת- כלום :)

גם פה

ראשון- צמים וואלה מוי כיף לי
שני- אולי עדסיט תבוא ויהיה לי כיף ואם לא אז אחיינים שלי פה שלישי- מפגש פורום גלעד שגב רביעי- מסיבת רווקות לחברה שלי חמישי- עברי לידר בירושלים
שישבת- יהיה שמח

•No¥a•

New member
_

שני- לא יודעת, נראה.. שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- כנ"ל שישי- יומולדת לאמא שבת- ממ.. נראה כבר

p p p o o o

New member
my week../images/Emo70.gif

ראשון - סתם סתלבט שני - בית ריק שלישי - בית ריק רביעי - בית ריק חמישי - בית ריק שישי - בטח סתם סתלבט או משו שבת - בתקווה להיות בהופעת עשור של היהודים.

למעלה