שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

כמו בכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע [מצטערת על האיחור :X] =+= ראשון- היה יום חופש, ויום חופש זה תמיד טוב =+= שני- חופש =+= שלישי- חופש =+= רביעי- שום דבר מיוחד. אבל נו, באמת, כאילו שעוד לומדים אז P: חמישי- מצלמים תוכנית לערוץ המקומי =+= כלומר, אין ביצפר :X שישי- הופעה של אפרת גוש :\ אבל אני בטח לא אסע אליה :\ אז זה לא חיובי :\ שבת- שבת זה תמיד חיובי! =+= יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

ראשון- חופש שני- חופש שלישי- חופש רביעי- יש מתכונת לקבוצה של פיזיקה ואין לי למה לבוא לביצפר אז אני עושה יום גשר מהחופש
חמישי- כלום שישי- מסיימים על לשון
שבת- חופש :]

red butterfly

New member
:)

ראשון-היה חופש :) שני-חופש :) שלישי-מפגש פורום :):):) רביעי-"חופש" לפני בגרות חמישי-עוד "חופש" שישי-בגרות בלשון
הדבר החיובי היחיד זה שמהשעה 11:30 לא יהיה לי יותר לשון בחיים!!!!!
שבת-חופש :)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שיר חיובי =+= ../images/Emo42.gif

הכישרון שלי שיוצא בשעות הקטנות של הלילה P: תהיו חיוביים! אתמול היה נורא עצוב עבר עליי עוד יום עלוב עמדתי להתייאש מהחיים נמאס לי כבר מכל האנשים רק שיחה אחת קצרה ודי מבלי להתבלבל יותר מידי ישר חיוך על פניי עלה והכל, כן הכל זה בזכותה "תהיי חיובית! די להיות שלילית! החיים ורודים! תראי שהם כה נפלאים!" חשבתי שהיא לא נורמאלית היא מסתכלת על החיים בצורה ממש לא ריאלית הכל אצלה ורוד ונפלא כאילו שום דבר לא קרה וכך היא ממשיכה כל יום מפיצה חיוביות בכל מקום שולחת חיוכים ואימרות בצבע ורוד וככה היא כל הזמן- חיוביות עוד ועוד "תהיו חיוביים! די להיות שליליים! החיים הם כה ורודים! תראו עד כמה שהם נפלאים!" רק תיזהרו לא ליפול בפח כי אז זה יהיה ממש מלוכלך מאחורי הילדה הורודה והתמימה מסתתרת מישהי עם מטרה אפלה היא רוצה על העולם להשתלט שכולם יהיו חיוביים בכל עת ואז נהפוך להיות אנשים ורודים והיא מצידה, תהיה מרוצה מהחיים אז אל תשכחו להיות חיוביים! ולהפסיק להיות שליליים! החיים הם נפלאים! ישר כוח! באימא'שלי היא לא עשתה לי שטיפת מוח ;[ יעלע אני אוהבתותך

כן אצלי לא כ"כ חיובי

נתחיל מהיום שני- ללמוד להיסטוריה אבל בכל זאת חופש שלישי- כנ"ל רביעי-מתכונת בהיסטוריה הולכים הבית מוקדם חמישי-סתם יום רגיל שישי- חזרה

•No¥a•

New member
ניימ

היום- שומדבר ): שלישי- בת מצווה לבת של חברים של ההורים >< רביעי- יום ספורט איזורי >< חמישי- ממ.. שומדבר, נראלי שישי- כנ"ל

p p p o o o

New member
הופ הופ../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ראשון - סמינר יור"ים למחץ של ההנהגה שלי , ארוחה משפחתית , אצל ידידה שלי שני - חופש , ישיבת ועדה ראשונה למח"ץ שלישי - חופש , כרגע כלום רביעי - חופשת בגרות בלשון חמישי - חופשת בגרות בלשון שישי - בגרות בלשון!!! בעעע

Sheygets16

New member
אהמפ ..

ראשון - חופש, וגם הלכתי למסיבה .. חזרתי בחמש בבוקר והרגע קמתי
שני - חופש, סתם יום פאנן, יש חוכמת הבייגלה ב21:00 :] שלישי/רביעי/חמישי - חופש שישי - בגרות בלשון [הולכים להיכשל]

למרות שזה כבר אמצע שבוע..

ראשון-סטלבט שני-קיבוץ.על האש.בערב עם הח'ברה שלישי-יםם[: רביעי-בצפר
וסתם לשבת בבית חמישי-מסיבת סוף שנה שכבתית
שישי-סבתא.לצאת. שבת-יום מנוחה

טולייצ

New member
../images/Emo42.gifקשה להיות חיובית

בעיקר כשיש מחר מתכונת
ראשון ושני : הייתי בנתניה,היה לי אחלה חג
שלישי : היום אני צריכה ללמוד לסוציולוגיה,מחר מתכונת [בין היתר אני צריכה ללכת לחברה לקחת ממנה ספרים כדי ללמוד],ובערב יש הופעה של יהלי סובול באוניברסיטה בב"ש,מאוד מקווה ללכת.. רביעי : מתכונת בסוציולוגיה,אחה"צ ללמוד לתנ"ך ולהכין הרצאה לשיעור תאטרון. חמישי : מבחן בתנ"ך,הרצאה בתאטרון,ובצהריים מגיעה המיטה וחצי החדשה שלי סופסוף.. שישבת : אין תכנית כרגע. שבוע טוב

למעלה