שרשור חיובי =+=

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי =+= ../images/Emo42.gif

כבכל שבוע :X אז, אתם כבר מכירים את הנוהל :) ראשון- יומולדת לעאומר
ולניר
ולקרן
, שאתם לא מכירים P: שני- יומולדת לטל קירשבוים. שזה אחד מהלהקה של יוני בלוך P: שלישי- כלום :X רביעי- אני מקווה מאוד שאין הופעה של נעם רותם באותו יום, כי אני לא אוכל ללכת אליה אם כן :\ אה, ואני בת 17 ורבע :X חמישי- חופש לפני המתכונת באזרחות. שישי- הופעה של יוני בלוך, אני כה מצפה לה =+= יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|../images/Emo9.gif

יום ראשון- יומולדת לעומר
וניר
שאתם לא מכירים :X יום שני- כלום יום שלישי- המקום שהתנדבתי בו עבר דירה P: כאילו, למקום אחר אז יש לי הכשרה במקום החדש
שמעתי שהוא יותר קטן מהמקום הקודם שהיה לנו. עירייה זונות ;[ לא נותנים תקציב. נקווה שיהיה טוב :) יום רביעי- כלום יום חמישי- אני כנראה הולכת להסתפר :] אם לא אז ביום רביעי P: יום שישי- הופעההההההההההההההההההההההההההההההההה
יוני בלוך מארח את חמי רודנר בבארבי תל אביב
חמיוני
ויהיה גם המון אנשים מהפורום של יוני שאני כה אוהבת
. יום שבת- חופש P: [יש הופעה של זבל אבל אני לא הולכת ;[ ]

red butterfly

New member
אני ../images/Emo13.gif

ראשון- חורשת להיסטוריה
שני- באה לביצפר לשעתיים ליום מרוכז בלשון ואחרי זה חוזרת הביתה להמשיך לחרוש להיסטוריה.. שלישי- ממשיכה לחרוש להיסטוריה.. ומישהו הולך למות בטלנובלה בע"מ
רביעי- היסטוריה היסטוריה היסטוריה
חמישי- מתכונת בהיסטוריה
שישי- מקווה ללכת להופעה של יוני וחמי
שבת- חופש
שבוע לא חיובי בכלל

p p p o o o

New member
ממ שבוע מיוחד..חח

ראשון - מתחיל ב 10 לומד שעתיים והביתה שני - היום האחרון ללימודים בערך...חח שלישי - חופשת מתכונת בהיסטוריה , צופים רביעי - חופשת מתכונת בהיסטוריה חמישי - חופשת מתכונת בהיסטוריה שישי - מתכונת בהיסטוריה , בתקווה להיות בהופעה של חמי , יוני ואפרת בבארבי ת"א שבת - יום דרגות

למעלה