שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

שבוע שעבר היה לי קצת קשה לפתוח את השרשור החיובי ובגלל זה עדנאזי פתחה במקומי [תודה לה
]. אבל, צריך להמשיך :\ שימו לב שגם ה
החיובית חזרה :X אז.. השבוע שלי: יום ראשון- כלום :X אבל אני אבריז מביצפר אחרי שעתיים מ"מ, כי מתי הם מצפים שנלמד לבגרות במ"מ?! יום שני- יום חופש לפני הבגרות בצרפתית P: יום שלישי- בגרות בצרפתית P: [זה לא חיובי, אבל זה קל ולא לומדים בגלל זה :X] יום רביעי- יום חופש לפני הבגרות במ"מ P: יום חמישי- בגרות במ"מ, מה שכתבתי על הבגרות בצרפתית P: וגם יום הסטודאנס [יזהר אשדות, משינה, ברי, אביב גפן ושלום חנוך- שכחתי משהו? P: חוץ מהיהודים :X] יום שישי- שום דבר מיוחד P: יום שבת- נו, יום שבת זה תמיד חיובי P: יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יעלע ../images/Emo99.gif

טוב עכשיו אני
ראשון- אממ... כלום :X שני- אממ... יש בגרות בתכנות וזה לא חיובי אבל מה שכן חיובי זה שאני נפתרת מזה אחת ולתמיד
אין יותר ASP!!! אין יותר HTML!!! וואי... שיגיע כבר ;[ שלישי- כלום רביעי- חופש לפני בגרות במתמטיקע :X חמישי- בגרות במתמטיקע זה לא חיובי אבל העובדה שאני נפתרת משני שאלונים זה טוב :X כל השנה חרשנו לזה הגיע הזמן שזה יגיע :X שישי- חופש :X שבת- נו... חופש :X

בוֹטן

New member
חיובי:)

ראשון - אני נוסעת לשופינג עם כמה חברים שבאמת הרבה זמן לא ביליתי איתם שני - לא ידוע, בטח יום התבטלות שזה מאוווד חיובי שלישי - יום הסטודנט בבר אילן :) רביעי - אני אשאר בבית ו"אלמד" למתמטיקה :( חמישי - בגרות במתמטיקה!! זה דווקא כן חיובי :) ואולי יום סטודנט בב"ש שישי - כנראה הופעה של סינרגיה ומוקי :) שבת - מתחילים לחרוש להיסטוריה :(

hodayoyo

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

שונאת אותךךך גם אני רוצה סינרגיההההההההה
קחי אותי איתךךךךךךךך

p p p o o o

New member
שבוע די חיובי אפילו!!

ראשון - חופשת בגרות בצרפתיתתת , פעולת שכב"ג שני - חופשת בגרות צרפתית שלישי - בגרות בצרפתית , פגישה אישית עם היו"רית של המח"ץ [ = מחנה קיץ , אני יור שכבגיה ] ואז בצופים [ יום פעילות ] רביעי - חופשת בגרות במתמטיקה , מיונים לקייטנה באוניברסיטה , ואם אני יספיק אז פעולה בצופים חמישי - בגרות במתמטיקה שישי + שבת - סמינר קיץץץץץץץץץץץץ שבוע די טוב , 2 בגרויות , והמון חופש. תהנו כולם.

firbi

New member
שירשור שלי../images/Emo45.gif

מממממ... יום ראשון-סד"ח בדימונה עם המחלקה שלי חופש ממשמרות ומאילת יום שני- סד"ח יוש שלישי-סד"ח ואולי אח"כ אני נוסעת הבייתה יום רביעי-אני בבית עד הצהריים ואז אני נוסעת בחזרה לאילת יום חמישי-משמרת של 12 שעות... ואז יש לי אפטר ואני יכולה לצאת למועדון או משהו יום שישי-משמרת לילה ולפני זה ארוחת שישי עם כל הבנות יום שבת-משמרת צהריים אני אוהבת משמרת צהריים מקווה שלא שיעממתי אתכם יותר מידי שבוע טוב ואופטימי לכולם והלוואי שיעבור מהר... אלה

../images/Emo13.gif

ראשון-ללמוד למבחן באנגלית שני-מבחן באנגלית וחדר כושר שלישי-ים!! רביעי-ים!! חמישי-יום הסטודאנס שישי-לא נלך לבצפר כי אני יחזור מאוחר
-לארוז מזוודות. ובערב בטח משו עם הח'ברה שבת-טסה לבולגריה

Sheygets16

New member
../images/Emo152.gif

אין השבוע הרבה חיובי למען האמת אז אני רק אגיד בהצלחה לכל מי שיש לו השבוע בגרות במתמטיקה\צרפתית\וכו' :] בעזרת ה' נעבור את יום חמישי [מגישים אותי על 90
] וזהו, יום שני מתכונת בלשון נחיה. שבוע טוב

hodayoyo

New member
שבוע מעפן אני חושבת../images/Emo60.gif

בעצם מחר אני אדע בטוח... בעיקרון: ראשון: בגרות שני: יום עיון במתמטיקה (השאלה אם גם להקבצה שלי יש כי אנחנו לא עושות השנה בגרות אז אין ממש סיבה לעשות לנו יום עיון.. אנחנו גם ככה מתקדמות בחומר) שלישי: כנ"ל שני רביעי: יום עיון בבית להקבצות האחרות במתמטיקה כי בחמישי יש להן מתכונת... או בגרות?! לא יודעת. מעניין מה יהיה לנו... חמישי: אין לי שמץ. בקיצור- כל השבוע הזה הוא סביב לימודים ויכול להיות שיהיה לי המוווווון חופש ומצד שני יכול להיות שהיא אטחן מתמטיקה כל השבוע

hodayoyo

New member
אווווווף../images/Emo60.gif

היום אחרי הבגרות אמרו לנו שאנחנו לא לומדות, כאילו היה אמור להיות לי כל השבוע חופש ואיזה אושר ואז פתאום מתקשרים להגיד לי שהמורה למתמטיקה לא הסכימה לוותר לנו על הלימודים אז מחר יש לנו 3 שעות

אני עונהה

יום ראשון- מסיימת ב 1 ויש יום עבודה ראשון לדיזיוויזיום אהה ומתחיל גם טעם העיר!!!!!111 :) יום שני - יום עבודה.. מסימת מאוחר על הפרצוף יום שלישי- חופשת בגרות למתטמטיקה + פעולה יום רביעי- יום עבודה וחפשת בגרות יום חמישי- בגרות במתטמיטיקה בעעעע ואחרי זה בהפנינג של בריכת גורדון בתקוה שאני אהיה שמה מדריכה יום שישי- יוצאת עם הבנות

טולייצ

New member
../images/Emo42.gifשבוע טוב../images/Emo42.gif

ראשון:ללמוד למתכונת בסוציולוגיה [אפילו אפרת גוש מסרה לי בהצלחה
],פגישה לגביי כנס מתגייסים,סמינר ליום חילופי שילטון משעה 4 עד הערב,וזהו.. שני:מתכונת בסוציולוגיה שלישי:חופש,ללמוד לבגרות במתמטיקה רביעי:כנ"ל חמישי:יום הסטודנט בב"ש,עברי לידר!! יונתן
,הולך להיות טוב! שישי:אין תכניות שבת:כנ"ל

טולייצ

New member
../images/Emo26.gif

אני חייבת לציין שאתמול [ראשון] קיבלתי טבעת ממיכל נגרין,ושרשרת מדהימה,ובנוסף קניתי את הדיסק של יהלי סובול. והיום [שני] הייתה לי חרא מתכונת,אבל עדיין פינקתי את עצמי עם מיטה וחצי חדשה [שתגיע עוד שבוע]

חיובי ביותר ../images/Emo6.gif

יום ראשון: היה טוב בינתיים ... לא משהו מיוחד ... אבל יש חיוך ומצב רוח מעולה
יום שני: בבוקר לימודים כרגיל .... ובערב הופעה של דניאל סלומון
בצוותא יום שלישי: חחח אני בטח אהיה שפוכה ... ומחויכת
רביעי: לא הולכת לבצפר לומדת לומדת לומדת (בבית) ... ויש לי שיעור תאטרון (בבצפר ... אבל מה לא עושים בשביל שיעור תאטרון?!)
חמישי: מבחן ענק במתמטיקה ואז הבייתה
שישי: יום רגוע ושקט ....
שבת: ... האמ ... שאלה טובה.
יום מדהים

קספר4

New member
קצת באיחור :)

יום ראשון - חזרתי ב10 מהבית ספר+שיעור תופים+אימון של שעתיים וחצי :)) יום שני - לא הולכת לבית הספר+יום ישיבות בתנועה יום שלישי - שום דבר מיוחד.. יום רביעי - שוב אימון של שעתיים וחצי :) יום חמישי - באולינג עם השכב"ג יום שישי - יום הולדת לחברה יום שבת - השתלמות מחנה קיץ!

למעלה