שרשור חיובי

שרשור חיובי../images/Emo42.gif

יעל קצת בברלין (או שאולי היא חזרה כבר?
), אבל זה לא אומר שאסור להיות אופטימיים
בשרשור החיובי כותבים אך ורק את הדברים החיוביים שהולכים לקרות לכם השבוע.
ראשון- הייתי בשופינג עם אמא
עוד מעט אימון. שני- בערב הבנות אצלי.. עושות ארוחת חג מאוחרת חח שלישי- אימון. רביעי- סתם יום. חמישי- יומולדת לאחת הבנות
ים נראהליץ שישי-
יומולדת ליייייייייייייייייייייי
שבת- יום כיפור

IkMfNiY

New member
חזרתי עכשיו עכשיו ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כל הכבוד לך שפתחת את השרשור =+=
ראשון- בית
שני-- מפגש גרעין [כי מבחנים לצבא זה לא חיובי] + יומולדת לידיד שלי
שלישי- מפגש חל"ת
רביעי- יום מנוחה
חמישי- ארררר, אממממ, צבא זה חיובי?
שישי- יומולדת לברררר
וכולי תקווה שאצא הביתה
שבת- שבת ^^ יעל

:)

ראשון-שיעור נהיגה, והסתפרתי קצת..מרענן. שני-אין שומדבר מיוחד שלישי-כנ"ל, אולי ת"א רביעי-כנראה נפגשת עם חברה:] חמישי-אולי פאב או סתם חברים.. שישי-שיעור נהיגה, ומתחיל הצום..<השנה אני מנסה לצום!! עם דגש על המנסה..> שבתבטח אני אהיה חצי מעולפת מרעבווווווווות כמו שסבתא שלי אומרת. :)שבוע טוב חבר'ה.

ש י ר ה 4

New member
אנסה למצוא את הצד האופטימי שבי

למרות שחזרתי עכשיו במצב רוח קרבי משהו. >< אז.. ראשון - עבר חלף! תודה לאל הנשגב, הרם, המהולל שבשמיים. שני - יום לא עמוס במיוחד. נעביר אותו בשקט. שלישי - כן, משהו טוב ביום הזה חחחחחחחחחחחח... נגיד שיש פיסיקה? XD שזה באמת חיובי! רביעי - קולנוע! ו...כמעט סוף שבוע
חמישי - ממש ממש סוף שבוע! אבל אז בא כיפור.

עוד שבוע.... אוף.

יום א'- קניתי קרוב ל 8 ספרים חדשים! מזל טוב לי יום ב'- הולך להיות חביב+הכנות לברי סחרוף (בחרוףףף) יום ג'- יום רגיל.. בערב ברי ברי ברי סחרוף בבארקה יום ד'- אין לי שמץץץ יום ה- כנ"ל בטח סתם אחרוש על הספרים שקניתי.. יום ו- יום כיפור. צמה כמו בכל פעם. קטן עליי... (קטן כי צמתי פעם 3 ימים.. לא כי אני פסיכית אלא מחוסר תאבון..) יום שבת- וינפש... גם לי וגם לבורא עולם מגיע קצת חופש מכל החומר האנושי שביקום הזה..

R h o n e

New member
אחלה

ראשון - שומדבר מיוחד, סתם היה אצלי חבר... שני - לא יודע עוד מה אני עושה היום שלישי - אני יורד עם 2 ידידות לעיר רביעי - רופא שיניים בעע חמישי - לא דע.. שישי - גם לא שבת - זה כיפור לא? אז נסתובב פה בשכונה עם חברים.. נצום בע"ה

cowgirl Ms

New member
מיאו

עבודה עבודה עבודה וסידורים בבנק ביום חמישי + תספורת
בטח גם תות מתישהו

אבל לא בא לי להיות אופטימית עכשיו! ../images/Emo122.gif

נו טוב. אז מה שהיה ויהיה: ראשון- לא היה אנגלית?
שני- דיברתי עם חמשושים ולא עליתי באש, ויש אבודים
שלישי- אין מערכת עמוסה מדי רביעי- אין תוכניות - משמע יש הרבה אופציות לעשייה! הו, תראו איזה ראש קרימינאלי ואופטימי יש לי! חמישי- אומולדת לחברה, אני באה אליה לארגן את הכל שישי- ערב יום כיפור - אולי אופניים ואולי סתלבט מוחלט שבת- יום כיפור - היום הכי טוב בשנה לאכילת חזיר מוקרם
סתם, אין לי מושג מה אני עושה בשבת.

moshit1

New member
קצת באיחור.

ראשון- האמפ, על הבוקר שיחה עם המורה בנושאים חשובים. ערב סיוט. שני- יומולדת לידיד, אחרי בצפר לאכול כם כולם > אליו. שיחת סיוט. שלישי- השלמה? ניסיון, לפחות. זמן איכות עם חברה בערב. רביעי- שיעור נהיגה > הופעה של ידידים. והרבה תקווה לא להיתקל בו. S: חמישי- בערב, ערב לזכרו של אח-של-חברה. והשאר? אנערף. שישי- ללכת ברגל עד כפ''ס.:) חברים-חברים, כנראה. שבת- כנ''ל והביתה.

ספיל

New member
שלי

ראשון-מממ...חזרה גנרלית?, מבחן במת"מ? שני-הופעה. שלישי-יומולדת לאבאשלי. רביעי-מקהלה. חמישי-הופעה, לא לומדת. שישי-ערב יום כיפור, אוכל טעים{ארוחה מפסקת}. שבת-יום כיפור, מתפללת לחתימה טובה, אוכל טעים{הארוחה שאחרי הצום}. וזהו?

למעלה