שרשור חוקר

Galadriel 3000

New member
שרשור חוקר

אז אני מבינה שאין לכם עוד מה לשאול אותי. לכן אני מעבירה את השרשור החוקר ליונתן, שהוא Coldplayist שהוא במקרה גם כריס מרטין שלנו לעת עתה.

coldplaying

New member
יונתן... מעכשיו אתה בחקירה.. ../images/Emo98.gif

היי.. :) מה נשמעע?? הכל דבש? הכל סוכר מלוח? איך הייתה המסיבה האחרונה?
מהו הסרט הטוב האחרון שראית?
יש חברה?
או שעדיין חושב על האקסית??
מה הרינגטון שלך?
מנגן על משהו?
אתה אוהב שופינג?
אתה מאלה שאוהבים או לא אוהבים סושי?
אתם יודעים.. פשוט אין באמצע..
תהנה בחייםם.. ותזכור.. (כאן אמור לבוא משפט חכם ואין לי אז לא משנהה..
..) נועם.. :)

Chris Martin

New member
תשובות

מה נשמעע?? הכל בסדר, מה שלומך? הכל דבש? לא, חברים בביפ הכל סוכר מלוח? מה? איך הייתה המסיבה האחרונה? לא זכורה טוב מהו הסרט הטוב האחרון שראית? אות משמיים יש חברה? לא או שעדיין חושב על האקסית?? מה הרינגטון שלך? Coldplay - Trouble מנגן על משהו? אורגנית, גיטרה אתה אוהב שופינג? לא אתה מאלה שאוהבים או לא אוהבים סושי? אתם יודעים.. פשוט אין באמצע.. לא אוהב

Galadriel 3000

New member
איזו סתומה אני

איך זה שלא שאלתי שאלות? צבע אהוב? שיר קולדפליי אהוב? על מי אתה דלוק הפעם?
מאכל אהוב? למה אתה לא עונה במסנג'ר? ולמה אחרי שאתה כן עונה אתה הולך בלי להגיד?

Chris Martin

New member
תשובות

צבע אהוב? הרבה שיר קולדפליי אהוב? הרבה על מי אתה דלוק הפעם? הפעם? מה פיספסתי מיכל? מאכל אהוב? הרבה למה אתה לא עונה במסנג'ר? כי את לא שולחת הודעות? ולמה אחרי שאתה כן עונה אתה הולך בלי להגיד? כי זה אני, תמיד זה קורה

MushrooMush

New member
שולאת~אני טיפשית ואני יודעת את זה~

מה קורה?! למה?! אוקי... בן כמה? מאיפה? הזכר לי למה אתה כריס מרטין?! נכון שאפלקה זה חמוד?! אתה לבד?! מה שאתה מהדהד בראש....זה נכון ! יש לך חברה?! בת כמה.?! יפה?! קול.... מה היא שומעת?! אם לא...אז איך אתה רוצה שחברה שלך תיראה?! ומה היא תישמע?! עובד בחופש?! גמני זה בסדר.... כיתה? תגיד זה בסדר שבחרתי ביולוגיה כימיה או שזה קשה מידי.!? חחח חפרתי אני יודעת אז תהנה בחייך.... ביי נשיקות..3> לא באמת רגע מה השאלות ממש מעצבנות?!

Chris Martin

New member
תשובות

מה קורה?! בסדר, מה שלומך? למה?! סתם אוקי... בן כמה? 17 ו.. מאיפה? מישראל הזכר לי למה אתה כריס מרטין?! כי הוא כל כך יפה וגאון נכון שאפלקה זה חמוד?! אלפקה אני מניח, והתשובה היא לא אתה לבד?! כן, למה, רוצה לבוא? מה שאתה מהדהד בראש....זה נכון ! מהנהן, לא מהדהד יש לך חברה?! לא, למה, רוצה לבוא? בת כמה.?! בת ישראל יפה?! לכי תסתכלי במראה קול.... מה היא שומעת?! קולות, כשמדברים אליה אם לא...אז איך אתה רוצה שחברה שלך תיראה?! טוב ומה היא תישמע?! קולדפליי עובד בחופש?! לא גמני זה בסדר.... כיתה? כן, 30 תלמידים תגיד זה בסדר שבחרתי ביולוגיה כימיה או שזה קשה מידי.!? כימיה זה בסדר

MushrooMush

New member
לא היתכוונתי ללהנהן

היתכוונתי ל להדהד פירושו מה שתחושב שראש =] ואלפקה זה חמוד :O

למעלה