שרשור חוויות לידה

שרשור חוויות לידה

היי בנות... אשמח לשמוע מכולן.. אמהות ופונדקאיות על חוויות מהימים בבית חולים לאחר הלידה... איפה אושפזתן אם בכלל.. ביקורי משפחות.. מחלקות יחס וכו' :)

LeletSer

New member
יופי של רעיון!

אישית, אני די מבולבלת..ברור לי שהפונדקאית מאושפזת אחרי הלידה, אבל מה איתנו?

silione

New member
לגבי אשפוז האם המיועדת

הפונדקאית מתאשפזת במחלקת נשים. האם המיועדת במחלקת יולדות. ישנם בתי חולים שגובים תשלום עבור אשפוז האם המיועדת, ישנם שלא, צריך לברר לפני. בבירור שערכתי בבני ציון בחיפה, גובים כ- 600 ש"ח ללילה לאם המיועדת. צריך ליידע את עו"ס של בי"ח לגבי הלידה ע"מ שתעדכן את הרשומות.

LeletSer

New member
מעניין

נשמע מעט שונה להיות במחלקת יולדות בעוד את לא ילדת .

סיור בסורוקה..

היינו עם העוסית בסורוקה והיא הראתה לנו כביכול את ה"חדר" שבו נהיה ויש בו כיסא אחד וזהו... לא מאשפזים אותנו כמו שאמרו בהתחלה.. לא כל כך יכולים לבקר אותנו שם.. אני לא בטוחה שזה משהו ששווה להלחם עליו.. אבל זה מעט מאכזב..

silione

New member
אשפוז האם המיועדת

היי תותיתות.
מה זאת אומרת לא מאשפזים אותך בסורוקה? לא יהיה לך חדר? היכן תשהי שלושה ימים?

מחכה1

New member
ברור. הרי בסורוקה יש מלונית..

במקרה הטוב מציעים לך חדר - אצלנו זה היה חדר ההנקה במחלקת יולדות. ואת יכולה לשבת על הכסא והילד/ה בעריסת הפלסטיק הזו..
בסופו של דבר נאלצים לשלם על מלונית.

בית חולים-בית

אני לא אוכל לישון שם אז פשוט אאלץ ללכת ולחזור... או לישון על כיסא.. ואיפה יש מלונית בסורוקה וכמה זה עולה??

gami088

New member
שלושה ימים על כורסא

זה היה מאוד הזוי.. באמת חשבתי שהם מאורגנים... את מוזמנת למחלקת נשים א׳ חחחחח נעשה תורות .. אולי שווה שנדבר עם שיינר או עם ההוא שאחראי על המחלקה.. איך קראו לו ברח לי

תודה נששששמההה

את מוכנה לעשות תורות על המיטה... ממש נחמד מצידך חחחחח מקסימה שלי!

לקחת מלונית בלי לחשוב פעמיים!

אנחנו ילדנו באסף הרופא, בדיוק נפתחה שם המלונית. הפונדקאית כמובן עלתה למחלקת יולדות מיד אחרי הלידה ואנחנו היינו במלונית, חדר מהמם, הילדים היו איתנו כמה שרצינו (בלילה כמובן עברו למשמרת של התינוקייה) וכבר למחרת הלידה בבוקר הגיעה כל המשפחה המורחבת למלון ובילינו ביחד בכיף ובלי לדאוג לשעות קבלת אורחים במחלקות.

נכון, זה לא זול, אבל כל התהליך הזה הוא כל כך יקר (תרתי משמע) שהסכום הזה ממש לא הרג אותנו.
בסך הכל נהנינו מאד מאסף הרופא. צוות מקסים, לקחנו מיילדת פרטית (מומלץ בחום!) והלידה הייתה אמנם בחדר ניתוח (נוהל קבוע בלידת תאומים) אבל ברגישות גדולה כלפינו.

MAMALY

New member
מירב את יכולה לשים קישור שלי?

לשתי הלידות הפונדקאיות????? אני לא מצליחה וחבל אלו סיפורים מקסימים
מי שרוצה לחפש לבד היתה לידה אחת ב 19 ליולי 2008 והשניה בערב יום כיפור 7 לאוקטובר 2011

שתי חוויות לידה:)

מצרפת לך שתי חוויות לידה-
אחת מהלידה שלי ושל "שמחה" ואחת מלידה של פונדקאית שליוויתי כדולה.

חווית הלידה שלי היא סוג של סיפור מסע, כולל הטיפולים וההריון, אז את יכולה לדלג לאן שרלוונטי לך:)

רק טוב!

למעלה