שרשור חדש

שרשור חדש

בעקבות הצלחות לא מעטות של IVF חשבתי שאולי כדאי לעשות רשימה של מי הרופאים שהביאו לבנות את המתנה הקסומה שלה כולנו מחכות. בנות שעברו IVF והרו נשמח אם תגלו לנו מי היה הרופא ואיזה פרוטוקול קיבלתן. נוכל לעשות סקר קטן ונראה היכן מסתתרים אחוזי הצלחה גדולים יותר אולי זה יגרום לי להגיע סוף סוף להחלטה.

מקפיצה ../images/Emo105.gif ../images/Emo105.gif ../images/Emo105.gif

היום קיבלתי חופש ואני ב
ויש
מה עוד אפשר לבקש (ולאלה
שתמהות לגבי הפיגמה - כן הורדתי אותה
) מסתובב לי כאן גור זבובים מה אתן אומרות למחוא לו כפיים או לחזור לנקות את הבית? יום נפלא וקסום מלא אור ואהבה

ר ו מ י ה

New member
אומנם מטופלת IVF

אבל ההריון שלי הגיע מפרוטוקול שכולכן מכירות
חשוב לדעת שאין משהו ספציפי שעובד עבור כולן והנכון ביותר הוא לאסוף כמה שיותר מידע, לא להתבייש לשאול את הרופאים על מחקרים וסטטיסטיקות ובסוף לקבל החלטות ע"פ האינטואיציה. הפרוטוקול שהניב אצלי את הטיפול הטוב ביותר היה- דיכוי- דקא' ארוך מהיום ה-21 3 גונל F 2 מנוגון דקסמטזון 2X0.5 השראת ביוץ- פרגניל 5000 תמיכה- אנדומטרין הפרוטוקול הנ"ל הביא פריצת דרך בטיפולים ובתגובה השחלתית של גופי, אך הריון לא הושג ממנו.

lee E

New member
../images/Emo95.gif

רופאים: משיח האב, לברן, דור. פרוטוקולים מנצחים: דקא ארוך ביום הראשון של המחזור. 3 פרגונל ליום. כוריגון להבשלה. כוריגון לאחר שאיבה. כמוסות פרוגסטרון לתמיכה. דווקא עם הפרדיזון לא הלך לי. הריון אחרון-מוקפאים. ניתן כוריגון אחד כיוון שהדקא מהטיפול שקדם לא השפיע לתקופה ארוכה ולא היה ביוץ.

מירבילו

New member
הפרוטוקול שלי../images/Emo77.gif

אם אני זוכרת נכון
דקא ארוך ביום השני לווסת אחרי שבועיים; גונל אף 150 מ"ל אספירין אוביטרל לפני ביוץ אוטרוגיסטן מיום השאיבה (או ההחזרה) (אני לא מאמינה שהצלחתי להדחיק את מהלך הטיפול,הנתונים בטוח נכונים התקופות והכמויות לא זכורות לי במדוייק) הרופא הטפל, ד"ר אלנבוגן מהלל יפה

למעלה