שרשור חדש אם הייתם יכולים להביא משהו מקריין לפה מה זה היה
י יוסהההף New member 19/5/06 #4 את בופּו.. גמדאית המכרות או איזה- גזע-שלא-תהיה.. היא קורעת בטירוף!!1 אגב, אני חדש פה.. ממ.. מקווה להשתלב?..
את בופּו.. גמדאית המכרות או איזה- גזע-שלא-תהיה.. היא קורעת בטירוף!!1 אגב, אני חדש פה.. ממ.. מקווה להשתלב?..
י יוסהההף New member 20/5/06 #16 (רק בזכותך שוב) התחלתי לקרוא ../images/Emo4.gif אז תסגדו לי סתם סתם.. (אולי לו ) ~עושה כאילו לא כתבתי את ההודעה הזאת מעולם ~
(רק בזכותך שוב) התחלתי לקרוא ../images/Emo4.gif אז תסגדו לי סתם סתם.. (אולי לו ) ~עושה כאילו לא כתבתי את ההודעה הזאת מעולם ~
S someboddy New member 19/5/06 #5 את מאליס הייתי שומר אותה בקופסה. ואני מבקש לתת כותרות הגיוניות... במיוחד לOP...
S someboddy New member 19/5/06 #12 יש לי אובססיה לכל דבר שזז ולחלק ניכר מהדברים שלא זזים. בכל אופן, אני רוצה לשמור את מאליס בקופסה ולהשתמש בא בתור מצית.
יש לי אובססיה לכל דבר שזז ולחלק ניכר מהדברים שלא זזים. בכל אופן, אני רוצה לשמור את מאליס בקופסה ולהשתמש בא בתור מצית.
Lion_Heart Well-known member 20/5/06 #17 ../images/Emo69.gifרגע רגע. . . מאליס היא לא מ "ממלכות נשכחות"
C crysania New member 20/5/06 #18 לא.. היא ממלחמת הנשמות....^^ או שהיא כן משמם.. מאיפה לי.. לא קראתי את ממלכות נשכחות.
S SNoochy BooChyS1 New member 20/5/06 #19 גם וגם יש דמות בטרילוגיית האלף האפל ששמה מאליס, והיא אמא של דריזט דו'אורדן ויש דמות ששמה מאליס בטרילוגיית מלחמת הנשמות ברומח הדרקון, והיא דרקונית אדומה ענקית.
גם וגם יש דמות בטרילוגיית האלף האפל ששמה מאליס, והיא אמא של דריזט דו'אורדן ויש דמות ששמה מאליס בטרילוגיית מלחמת הנשמות ברומח הדרקון, והיא דרקונית אדומה ענקית.