שרשור חדש

Nogmor

New member
וואלה

איזה כיף לך. אני רק מקווה להוציא מאה בפסיכומטרי לפחות. אחרת זה לא שווה את הלימודים. ורגע, תגידי, אם את אוהבת סטארגייט איך אף פעם לא ראיתי את הפרצוף (אומנם היפה) שלך בפורום שם? ואם כן, רגע, את אוהבת סטרגייט וגם טרי פראצט! אשת חיי! רגע, בת כמה את שוב? *בודק ספרי חוק בנוגע לקטינות* שיט. בארץ זה לא מותר. בא לך לעבור לזנזיבר?

מ א ג ר ט

New member
טוב שנזכרת לקשר...

כבר כמה חודשים יש לי סטארגייט בחתימה. אפילו מופיע שם שלוש פעמים! ואם כבר ראיתי את כשרונך בתוכנות האנימציה הטיפשית הזאת, אני רומזת לך לתרום את חלקך לפורום הזה... אההה, ואני קטינה. עדיין. עוד מעט לא.

Nogmor

New member
נכון, לקח זמן אבל,

העיקר שנקלט! אה והסרטונים שראית שם זה כלום, אם את אוהבת סטרגייט חכי שתראי מה אני כבר 75% סיימתי מהסרטון - לעתיד. בקשר לאלו פה בדיסק וורלד.. המממ... אני אנסה לראות איך אני יכול לשייך בעזרת אייקונים מפה.. יכול להיות רעיון חמוד אבל. אוווף וואי עכשיו פתאום קפצו לי מיליון דברים קטנים חמודים שאני רוצה לנסות שקשורים לדיסקוורלד. אוף את.

Dharmashetra

New member
אני מייחס את הציון שלי באנגלית

לספרים של טרי ושל זילאזני

מ א ג ר ט

New member
הייתי רוצה לקוות שכן

אבל אני לא קוראת כמעט באנגלית. קניתי לחברה את גואינג פוסטל, ככהשתוך כמה חודשים אני אקרא אותו. הממממ...

Dharmashetra

New member
זה לא עובד ככה

לפחות תשאל אם מישהו מכיר את בשורות טובות, זה לא מנומס לפתוח שרשורים סתם ככה. אפילו דוראופנר מוצא משהו להגיד לפני שהוא עושה את זה

למעלה