שרשור חדש...

קוקידלה

New member
שרשור חדש...

זה השרשור הראשון שלי (תאחלו לי מזל טוב) וזה משהו שחשבתי עליו ממש בהתחלה של האקדמיה... מה הייתם חושבים על כל אחד אם הוא איתכם בעבודה/כיתה/בצפר...? נראה לי שאני ושראל ממש לא היינו מסתדרים (למרות שהוא מצחיק) והייתי בטח ממש מאוהבת ביאיר אורבך אבל הוא לא היה שם עליי (עגום)
וחושבת שנחמן חמודי...
ומה איתכם
*נ.ב.-אני בחרדות שלא יגיבו, אז תעשו לי את היום...*

Sweet Misery

New member
המ...

חברות שלי טוענות שביני לבין נחמן יש כימיה (
) אז אני מניחה שהיינו חברים טובים. לילך ורויטל בטח היו הפקאצות של השכבה. אורבך היה יכול להיות החבר הטוב, חבר הנפש...גלעד ועומר היו הליצנים של הכיתה
, מעניין איפה אני הייתי נכנסת בקטע שלהם. פורמן היה יכול להיות הקראש שלי
, טלי הסנובית הקטנה שמדברת איתכם רק כשאף אחד לא רואה, מיכל החברה המאגניבה... אין לי כוח לעוד.

BabyGirl 17

New member
אהממ..

נחמן נראה לי היה ידיד נפש כזה, מצחיקול
צחי היה סתם ערס מהשכבה, ויש הרבה כאלה אצלנו חחח שהם טובים רק לשיעורים עם מורים סתומים שהם כל הזמן רק עושים צחוקים בשיעור
פורמן, היה אהבה לוהטת
ו.. זהו, לא חשבתי על זה יותר מדיי

greeneye

New member
זה טיפלה מוזר.

מממממ... אני משערת שבטח היה לי קראש על נוסבאום או משהו. אין לי מושג.

אוקי....

הקטע של "הידיד החמוד"- אורבך.......לא יודעת למה.... החברה הכי טובה- מיכל שניר....חמודההההה מי שהייתי מאוהבת ולא היה שם על- פורמן..... התאומים פרידמן כאלה....לא יודעת אבל בחמולה !!!!

אאאננננייייי

נחמן-החנון של השכבה, תמיד משפילים אותו... צחי וטירן-הערסים של השכבה יוסי ופורמן-הלוהטים של השכבה הפרידמנים-המשוגעים והחרמנים של השכבה שראל-המטורף של השכבה אורבך ונוסבאום-ה"ידידים" של כל הבנות בשכבה לילך טלי ורויטל-הפוצות של השכבה שכולם שונאים הדר-המרגיזה של השכבה, שכולם נגעלים כזה ממנה...לא יודעת איך להסביר... מירב-אני לא מכירה אותה ממש אבל לדעתי היא תהיה המצחיקה הזאתי... מיכל-הילדה הכי מקובלת ונחמדה בשכבה...

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

פורמן יהיה הקראש הזה של כולם.. עומר וגלעד יהיו המטורפים האלה רוויטל ולילך הן דפנטלי הערסיות פרחות של השכבה טלי היא פרחה לייט, חמודה כזאת לסמול טוק..לא יותר אורבך הוא ידיד טוב... נוסבאום הוא היצוגי הזה? מועצת תלמידים\נוער צופים וכאלה נחמן הוא זה שכולם שונאים טירן וצחי הם הערסים יוסי הוא החמוד, הרגיש, והחבר ? (
:)

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gifפחחח אחלה../images/Emo26.gif

אממממ... אורבך היה יכול להיות חבר טוב... טלי היתה יכולה להיות חברה ממש טובה שלי. נראה לי שהיא דיי דומה לי
לא חיצונית.... הדר היתה החברה הרגישה. צחי היה מן חבר כזה. לא חבר נפש, חבר. אולי חבר מאד טוב אפילו. נוסבאום היה ידיד
גלעד ופורמן היו הליצנים. עומר היה המתבודד. משום מה בזמן האחרון יש לי הרגשה שהוא מתבודד כזה
נחמן היה יכול להיות גם איזה חבר נפש אני יודעת... עם אבי לוי אין מצב שהייתי מסתדרת
לילך ורוויטל בטח היו ה"עמכה" של השכבה
מיכל היתה החברה, אבל המעצבנת. זאת שהיא חברה כשצריך, אבל כשמחפשים לריב עם מישהו רבים תמיד איתה על הדברים הכי קטנים. מירב בטח הייתה החננג'ה. יוסי וטירן... זה מוזר. לא יודעת אם הייתי מסתדרת איתם, אבל אני גם לא רואה את עצמי לא מסתדרת איתם (אני מסתדרת עם כולם, ולא תמיד זה טוב...) הם בטח היו ה-חברים. שני ה"אחי אחי". ואם אני לא טועה נשאר רק שראל פי-טר-מאאאן... אין לי שמץ איפה לקטלג אותו
הוא גם נחמד לאללה, אבל גם מרוחק... לא יודעת איך להסביר

למעלה