שרשור חדש

רזמטז

New member
שרשור חדש

לאור מזג האוויר ובלי שום סיבה עלה לי רעיון לשרשור חדש אחרי השרשורים הקודמים:מקומות וגעגועים או טיולי תרמילאים מתבקש השרשור הבא-מקומות שאתם רוצים לבקר בהם,שמושכים אותכם ואפשר לפרט גם למה אז אני אתחיל ומקווה שתצטרפו 1)ג"מאיקה:בגלל הרום האנשים המוסיקה והבידוד 2)קובה:בגלל אותם סיבות שמלמעלה פלוס הסיגרים שגדולים ממני עישנו ועדיין מעשנים,שווה התנסות למרות הגמילה הקשה מסיגריות 3)ספרד:העם שהמציא את הסייאסטה זה עם כלבבי פלוס האוכל המקומי 4)אלאסקה וסיביר:בגלל שהטבע עד כה הרחיק את הצויליזציה ונקווה שימשיך כך לנצח(ואם לא הדובים אז לפחות היער) תרגישו חופשי לתת עוד רעיונות

sela v

New member
אני אוסיף

בנוגע לסעיף 4 שלך אני דווקא חשבתי על אנטרקטיקה בתור מקום שהציליוזציה לא הגיע אליו.

sela v

New member
התכוונתי שזה חלום שלי

להגיע לשם, ואני יודע שרוב הסיורים לשם מגיעים בספינות, ובגלל שאני סובל ממחלת ים אני לא יודע כמה אני רוצה לעשות קרוז לאנטרקטיקה.

doronimous

New member
יש טיסה

מ- Punta Arenas - Chile לאנטארקטיקה וחזרה באותו יום - עם איזה 8 שעות שהות. ולפני שאתה אורז - תבדוק אם יש לך 3000$ בעובר ושב

sela v

New member
אז זהו

אני לא רוצה להיות שם רק 8 שעות. אני רוצה להגיע לתוך היבשת עד לקוטב עצמו, והייתי מעדיף אם היה אפשר לטוס ולא להפליג.

רזמטז

New member
אנטרטיקה בהחלט באה בחשבון אבל רק

שתהיה לי יאכטה משלי(עוד חלום רחוק רחוק) ובנוגע למחלת ים יש היום מדבקה שהולכת מאחורי האוזן ושמעתי עליה שהיא מחוללת פלאים

sela v

New member
המדבקה עוזרת עד כדי כך../images/Emo35.gif

יש גם את הכדורים נגד מחלת גבהים, שאם אני לא טועה משמשים גם נגד מחלת ים או שאני טועה ואלה כדורים אחרים שהיו לי.

גם אני שמעתי על המדבקה הזאת,

לא ניסיתי אותה בעצמי - אבל היא מאוד עזרה לחברה שלי. אגב, זאת לא המצאה חדשה.... אמא שלי, למשל, ציינה שהיא ראתה את המדבקה הזאת פעם ראשונה תחילת שנות ה- 80 בארה"ב.

מקומות שרוצה להגיע...

1. אלסקה... כשהייתי הפאטאגוניה פגשתי בחור שוויצרי שסיפר לי שאלסקה משתווה ואפילו יותר מדהימה... רק יותר קשה לטיול כי עצומה... אז אני כבר יודע שאת הרכב רצוי לקנות בקנדה ולא באנקורג'... 2. פפואה ניו גינאה... השבטים שעדיין חיים שם... 3. בהוטן... הממלכה הכי סגורה בתבל... כמו לחזור מתיים שנה אחורה... 4. משולש הגבולות של ברזיל קולומביה ונצואלה... שמורה שעדיין חיים בה שבטים אינדיאנים... צריך אישור לבקר שם איזה 3 שבועות וכמה אנשים שמוכנים לשים באיזור האלפיה... יש עוד אבל אלה המרכזיים

אני אהיה חסר מקוריות

ואצטרף לרשימת המדינות שלך...הרשימה של המדינות שהעלת מרשימה מספיק לכמה טיולים מדהימים.

natyh

New member
טהיטי

איי הדרום חלום ישן : מאז קראתי את סיפרו של הרמן מלוויל טאי פי מחבר מובידיק על השבי שלו באי נוקוהיבה בפולינזיה הצרפתית , מקנן בי החלום להיות שם קראתי את הספר בגיל 13 מי יודע אולי יום אחד זה עוד יקרה . נתי

doram44

New member
ניו זילנד.

חלומי... בגלל. 1. שכול מה שיש פה אין שם ולהפך... יש שקט ירוק שומרים על הסביבה והמון טבע אחר. 2. בגלל שלפי השמן האינדיאני שהייתי אצלו יש לי מלא גילגולים קודמים בניו זילנד. 3. בגלל שאני נראית מאורית ומרגישה ....גם.

ואני

אלסקה וצפון קנדה (נורתווסט טריטוריס יוקון ונונאבוט) פטגוניה גרינלנד סקנדינביה (משהו מקיף ורציני) ניו זילנד אנטרטיקה רוסיה והסטנים למיניהם נדמה לי שזהו חלומות שכבר יצא לי להגשים איסלנד (חלקית) ניופאונדלנד שבקנדה (בכלל ארהב וקנדה) לפלנד בחורף (בקרוב מאוד) אור

maz

New member
חלומות ותכנונים

אפריקה אליה אני חולמת להגיע כבר 10 שנים והגיע הזמן להגשים. בתכנון כנראה מזרח אפריקה ואם ישתפר המצב הבטחוני גם דרום אפריקה.
פטגוניה ודרומה - להשלים כל מה שלא הספקנו
אירלנד וסקוטלנד - בגלל הירוק, בגלל הבירה ובגלל המבטא
קריביים - לא צריך להסביר למה נכון?
סרי לנקה + צלילות במלדיביים בעקבות סרט שראיתי ועשה לי חשק
ויאטנם + לאוס עם אפשרות הרחבה ליעדים נוספים במזרח

למעלה