שרשור חדש

scoutlavie

New member
שרשור חדש

אז ככה, אני קצת משועממת אז החלטתי לשרשר:מה הדבר הכי מוזר שעשית בשביל אלאניס? דברים כמו קניתי את כל הדיסקים המקוריים לא ממש יתקבלו.... אז ככה ,שלי זה שהייתי באמצע חופשה באילת,וזה היה יומיים לפני ההופעה של אלאניס , והכרטיסים שהזמנתי מראש עוד לא הגיעו, אז פשוט פרצתי בבכי באמצע קניון באילת , באמצע החופשה שלי מול המשפחה שלי ושאר הקניון. לסיפור דוקא יש סוף טוב-קיבלתי את הכרטיסים ביום של ההופעה...אחרי מריטת עצבים רצינית. בכ"א מה איתכם?

AlanisJunkie

New member
אוקיי...

חברה הכי טובה שלי (חוץ מרונה:)), שממש שונאת את אלאניס, באה איתי כמו גדולה להופעה ושילמה על כרטיס ממיטב כספה. אולי זה לא נראה לכם ממש מוזר, אבל אתם צריכים להכיר אותה ולדעת עד כמה זה הישג היה בשבילי לגרום לה לבוא להופעה.

Rוית

New member
אמממ

אני לא יודעת עד כמה זה מוזר, אבל זה שאני קונה את כל הדיסקים שלה, וכל הבוטלגים שלה, וזה שהמחשב שלי זה מוזיאון אלאניס מהלך-אני יודעת שחלק מהאנשים שאני מכירה רואים את זה כמוזר... אבל שוב, מה מוזר?

alanis2

New member
לא יודעת,

אם זה מוזר. זה יותר "מצחיק". כשהייתי חייבת את הדיסקים של אלאניס, קניתי כל אחד ב-90 ש"ח , בשעה שיכלתי לחכות יום (עד שאגיע הבייתה) ולקנותם ב40...

טוף....

אני גם לא יודעת אם זה מוזר, אבל הפכתי 90% מחבריי למעריצי אלאניס. חוצמזה, יש לי ידיד שהוא פסנתרן מוכשר, ולא מוכן לשמוע את השם שלה אפילו, ובשנה שעברה הכרחתי אותו לנגן את הליין של המקלדות בThank u בשביל הקאבר שעשינו לשיר הזה באולפן (אני מתביישת בגרסא הזו- האלתור בסוף בינוני מינוס. אבל הפלייבק מעולה, אני ניגנתי בס, ואת המקלדות הפשוטות). חוצמזה אני כל הזמן מקדישה לו שירי אלאניס כשאני מנגנת לידו. אה, כן, עכשיו, בי"ב יש לנו מורה חדש שמנחה את ההרכב, והוא, בניגוד למורה הקודמת, לא מתעב את אלאניס. מתחילת השנה קיוויתי שאני אוכל להופיע בערב מגמה בסופשנה עם איזשהוא שיר שלה, אבל לא העזתי לפצות את פי. לפני שבוע, הם, ואני מדגישה, הם הציעו את right through you. מיותר לציין שהייתי על סף דמעות.

למעלה