שרשור חדש!!

MajorGad

New member
שרשור חדש!!

שרשור חוקים ועובדות שתמיד מתקיימים בסטארגייט. כללים שתמיד יתקיימו בכל פרק בו התנאים המתאימים או כל פרק בכלליות..ואם לא הבנתם..הנה דוגמאות (הכללים שאני עליתי עליהם
) למטה
. אתם מוזמנים להוסיף משלכם!
* דניאל תמיד יתווכח עם ג'ק. * כשקרטר תרצה להסביר משהו לאוניל היא תשתמש במילים מסובכות. * כשטיאלק בלי נשק Staff הוא תמיד יעמוד בעמידה נוחה כשהוא ידבר אל מישהו ידידותי. * טיאלק לא מבין סלנג ופתגמים. * למעט אישתו, כל שאר בנות הג'אפה שיש לטיאלק קטע איתן - הן כוסיות. * כשיבקשו מדניאל להסביר משהו פשוט הוא יסתבך עם ההסברים עד שג'ק יתפרץ ויאמר את התשובה המיוחלת. * כל פעם שיקרה משהו חדש, ג'ונאס יחייך. * כשהאסגארד בצרות - הם יבואו דרך הסטארגייט. * בסוף פרק, לאסגארד יש אחלה טיימינג. * מילת הניגוד שהאסגארד ישתמשו בה היא "On the contrary". * ס"ג-1 יחשפו תמיד בפני האנשים המאמינים באסגארד כאלים את צורתם האמיתית של האסגארד. * כשגואולד יאמר "ג'אפה" הוא אח"כ יאמר "קרי". * כשמתעסקים עם טכנולוגיה של הקדמונים - זה נגמר ברע. * תמיד יימצא ג'אפה שישחרר אותם מהכלא. * לא משנה מה (וזה כבר לא כ"כ רלבנטי) - הטולאנים אף פעם לא ישתפו טכנולוגיה. * כשאתה מצפה מלורד יו להתנהג בצורה רעה הוא יתנהג בצורה טובה ולהפך * את הפרטים החשובים של המשימה, הטוקרה יאמרו רק אחרי שס"ג-1 יגיעו לאיזור המשימה. * כשבן אדם וטוקרה מתווכחים, הטוקרה בסופו של דבר ייתן להוסט שלו לדבר כדי להרגיע את הבן-אדם. * מבין הטוקרה, רק ג'ייקוב, מרטוף ואלדווין הם ההוסטים שמדברים. כל השאר השיתופן מדבר. * למעט ג'ייקוב ומרטוף ז"ל, כל טוקרה אחר אנחנו נראה בדיוק לשני פרקים (מאלק, אניז, רן-או...). * בסטארגייט צריך לקרות משהו רע כדי שיקרה משהו טוב.

aשרון

New member
ע-נ-ק........

כל הכבוד Major, עבודה נהדרת, אני אישית לא הייתי עושה את זה כל כך טוב, עכשיו לך תנוח, בבוקר(שעה 09:00)יש לנו משימה ב- פי 3 אקס 237, אנחנו יוצאים לגלות למ... בעצם נדע רק בסוף הפרק.
מה שנכון...

MajorGad

New member
../images/Emo13.gif הרעיון בא לי אתמול... ../images/Emo58.gif

כשראיתי את פרק 6, עונה 4 כשהם לכודים בלולאת זמן וטיאלק תמיד עמד בעמידה נוחה כשהוא דיבר עם ג'ק..ככה כמה פעמים בפרק..
תראה מה צפייה בפעם המיליון בפרק עושה..

MajorGad

New member
סיפרתי מה קורה בפרק..

אני חושב שזה ראוי ל"אזהרת ספוילר"..או שיש כללים מיוחדים לספולירים..?

MajorGad

New member
אה טוב...אם זה הכלל

כי פשוט בפורומים של גייטוורלד הם עשו ספוילר לפרקים גם מעונות "ישנות".

[TNT]

New member
איזה פרק ענק!!!!

הכי אבהתי שהם משחקים גולף דרך הסטארגיט וקובעים שיאים חדשים!!!!! בכל מקרה אחלה דבר יש לי דבר אחד להעיר "כשהאסגארד בצרות - הם יבואו דרך הסטארגייט" לא לפעמים הם סתם משגרים את אוניל לספינה שלהם
ויש לי חוקים להוסיף *כל תרבות שמוכנה לשתף טכנולוגיה אם כדור הארץ מסתבר בסוף שהם חראות!!! *כל גואולד שתופס את ס"ג-1 משוויץ שעה בכמה שהוא טוב ואיך שהו הולך להצליח ובסוף נכשל כישלון מוחץ. *כשיש רוסים אז הם מתים בסוף *זה חוק שהיה נכון במאה אחוז עד לעונה 6: בני אדם לא מקבלים טכנולוגיה חדשה וגם אם כן אז בסוף הפרק מסיבה כל שהיא מאבדים (ספנות מתפוצצות דאונים חוזרים הביתה) בעונה שישית אומנם נשמרה חלק מהטכנולוגיה אבל החוק קיים גם באונה השישית לגבי השביעית אני לא יודע עוד לא ראיתי.

MajorGad

New member
הקטע עם הרוסים גדול!!!!

זה מסוג הדברים שאתה אומר.. "איך לא חשבתי על זה קודם?" ולגבי הפרק הזה אני הכי אהבתי את השיחה הבאה: Jack (to Carter): Here you go! how do I know that? Carter: Maybe you read my report... Daniel: Maybe he read your report...? זה היה אחד מהקטעים הגדולים בסדרה כולה אגב..זה גם הפרק היחידי שקרה משהו בין ג'ק לקרטר..הוא נישק אותה (והיא לא התנגדה!!)

De fire

New member
ולא רק הרוסים.. בכלל אם מצטרף צוות

ל-SG1 (נגיד, SG 455.33 בשביל ההדגמה) תמיד, אם הם יפלו למארב או סתם יותקפו, ימותו רק אנשים מהצוות הנוסף ואף פעם לא מס"ג1.. (טוב, חוץ מפעם אחת בחזיון של ג'ונס בו טיאלק מת, אבל זה לא נחשב כי זה היה רק חזיון)

Chakotay

New member
עוד משהו קטן...

אפופיס אף פעם לא מת! תמיד חוזר לחיים איכשהו, ואני לא כל כך בטוח שהוא מת גם עכשיו. האמת אני מקווה שלא :)

De fire

New member
האמת, קצת נמאס לראות אותו.. לדעתי

זה סתם יהיה מרגיז אם הוא יחזור שוב.. הוא ישבור את השיא של באפי בכמה אפשר להחיות דמות..

MajorGad

New member
ועוד כמה...

* כשיציעו להאמונד פתרון לבעיה מסוימת הוא יגיד "Do it" ויקום מהכסא. * ס"ג-1 תמיד מצילים את ת'ור. * שום טכנולוגיה (למעט הפטיש של ת'ור) לא עובדת על טיאלק. * כל בחורה שיש לה קשר עם דניאל - בסופו של דבר גואולד יקח אותה כהוסט. * הפתרון הפשוט אף פעם לא יעבוד * תמיד כשאחד מס"ג-1 מת..הוא יוחזר לתחיה. * ברא'טק תמיד יופיע בזמן הנכון ובמקום הנכון. * אף פעם לא יהיה שלום בעולם של ג'ונאס. * בכל מקום, אפילו בקלאונה, ג'ונאס יתנהג כאאוטסיידר.

למעלה