שרשור חדש...

ashkeloni

New member
טוב....

כמעט בכל בתי הספר (היסודיים והעל יסודיים) באשקלון, יש תילבושת אחידה כבר מספר שנים לא קטן... אני לא נגד תלבושת אחידה...וזהו...

מיכלוש7

New member
איכס!!! זה נורא ואיום!!! ../images/Emo5.gif

ללכת כל יום עם אותו בגד?! הייתי מתחרפנת!!!!

tamarhp

New member
אצלנו

עשו פשוט 2 צבעים לתלבושת, כדי שנוכל לגוון וחוצמזה אפשר ללכת גם עם החולצות הקודמות (כי החולצות החדשות הן רק מהשנה הזו), אז יש לנו... 1. חולצה חדשה צבע בורדו 2. חולצה חדשה צבע ירוק בקבוק 3. חולצה ישנה בצבע כחול עם שרוולים אפורים 4. חולצה יותר ישנה בצבע כחול לבחירתנו...

lali37

New member
אם עושים משהו בסגנון של לורד קיטש

אש אפשר לעשות בהרבה צבעים ועם דוג ופסים כמו לורד קישט ואז זה לא כזה נורא

מיכלוש7

New member
בסדר, אבל-

כמה בתי ספר את מכירה שבאת יתחשבו ככה בתלמידים?! בדר"כ תלבושות אחידות ממש מכוערות!

tamarhp

New member
טוב, לא ממש לורד קיטש

אבל הם התכוונו בגזרה והכל, שזה סגנון שמאד הולך בבי"ס שלנו.

לא עם אותו בגד!

קונים 2 או 3 ומכבסים. אם זה אותה דוגמא של בגד - אז מה? מתרגלים! זה מה שאני עשיתי מהיסודי ועד היום = 8 שנים ואני ממש לא מתחרפנת.

מיכלוש7

New member
לי היתה תלבושת אחידה במשך 6 שנים!

ולא ממש התרגלתי...
אם זה אותה דוגמא של בגד רק בצבעים אחרים-נו מילא... אבל אם זה כמו שהיה לנו ביסודי-כולם עם ממש אותה חולצה באותו צבע, זה נוראי ומשעמם!!! כל אחד צריך לבטא את היחודיות שלו!!!

אני לא יכול לקבוע חד משמעית...

בס"ד ישנם יתרונות לתלבושת אחידה אך ישנם גם כביכול "חסרונות" אז אין לי תשובה חד משמעית...

תלבושת אחידה...

בס"ד ובכן ישנה כביכול שלילה של חופש מסויים שמתיר לנו ללבוש איזה לבוש שאנו רוצים ותלבושת אחידה מכריחה אותנו ללבוש בגד מסוים ושוללת חופש זה. אני לא חושב שתלבושת אחידה זה יפה אם כי לאחר שנכנסתי לביה"ס של אחי בו יש תלבושת אחידה התחלתי לחזור בי מדעה זו.

טיפוסית

New member
אם כווווווווולם הולכים בתלבושת

זה יפה אצלנו ביסודי זה לא היה יפה כי כמה בנות באו לפעמים עם תלבושת וחלק לא באו וא זה נראה מגעיל. אבל שכולם באים עם תלבושת זה נראה יפה.

תלבושת אחידה...........

ב"ה בתור אחת ש 3 שנים הלכה עם תלבושת אחידה לפעמיים זה די מעצבן!!! ולפעמיים (ועוד שצריך להספיק לאוטובוס) זה אחלה אין בה להתלבט מה ללבוש יש תלבושת וזהו . בחטיבה היתה לנו תלבושת חולצת פולו בצבע תכלת וחצאית או כחול או שחור אני הרגשתי כמו שוטרת!!!!!!!!!!!!!!! וממש שנה לפני שהגעתי לתיכון לא היה אז באה מנהלת חדשה והחליטה שהבנות לא יכולות ללכת בחולצת ווקום שהיא גם חולצת בטן ולכן החליטה שלבנות יש תלבושת חדשה חולצת Tשרט (לורד קיטש) וחצאית עד אחרי הברך כמובון שזה "מאד מצליח" במיוחד בבצפר של ארסים לי אישית לא היתה בעיה אם התלבושת שעכשיו בתיכון צריכים ללכת סיפורי אפרת... והתלבושת!!!!!!!!!!! (מתוך יומן אישי
) בתכלס אם זה תלבושת של סתאם חולצת T אז סבבה אבל אם זה עם סמל או בצבע מסוים וסוג מסוים אז לא!!!!!!!!!!!!!!!

mgirl

New member
אין לך מושג...

נכון יש בסרטים לפעמים כאלה בנים שלובשים חולצת טי רחבה ענקית עד הברכיים? קחי את זו, תשני אותה לירוק בקבוק/כחול/בורדו/כחול ושרוולים אפורים, תתקעי לה סמל ביצפר שתופס רבע מקדמת החולצה, ותקבלי את החולצה שלנו. זה בתוספת חצאית שצריכה להגיע עד הקרסוליים (אחותי באה עם חצאית ברך שעברה את הברך ואמא שלי הייתה צריכה לבוא להביא לה חצאית ארוכה כי המורה שלה לא הסכימה לזה).

tamarhp

New member
ואח"כ

לא אוהבים את העובדה שבנות באות עם חולצות בי"ס גזורות...

חחח

ב"ה חולצות גזורות בחטיבה היה לנו חולצות עם צאורון אז גזרנו את הצאורון ועשינו שלי הינו עם חולצה רגילה שהצאורון ביצבץ מתוכה....

למעלה