שרשור חדש..

Another Girl

New member
שרשור חדש..

אוקיי..אז כל אחד ישרשר את המשפט האהוב עליו מ-Star Wars (זה יכול להיות כל אחד מהסרטים) אני אתחיל: I dont know where you get your delusions from,laser-brains... (ליה להאן ב"האימפריה מכה שנית) בכלל הירידות שלהם אחד על השני הפ פשוט יצירת מופת

Padme Amidala

New member
וואו... יש כ"כ הרבה!!

קודם כל, הכרטיס שלי מלא עכשיו בציטוטים הכי-הכי של אמידאלה (וגם החתימה שלי!) אבל יש כ"כ הרבה ציטוטים טובים... אני יודעת שעכשיו יתחילו לשרשר את כל הציטוטים האגדיים, אז הנה שני ציטוטים שאני אוהבת מאוד באופן מיוחד: Palpatine: "Together we shall bring peace and prosperity to the Republic." - זה קטע ממש אירוני!! כי כולנו יודעים איזה מן "שלום ואחווה" פאלפטין יביא... והסצינה פשוט הסתיימה בקטע הזה וזה היה הקטע האחרון שאמידאלה ופאלפטין מדברים באימת הפנטום! Luke: "The Force is strong in my family. My father has it...I have it...and...my sister has it. Yes. It's you Leia." שובו של הג'דיי, לוק מגלה לליה בדרך הכי יפה שיש שהיא אחותו! וזה רק שניים מהציטוטים שאני אוהבת... ויש באמת המון!

Sith Master

New member
ציטוט../images/Emo19.gif

זה נאמר על ידי דארת' מול באימת הפאנטום. מתמצת 4000 שנות ציפיה.

משפט שהוא לדעתי נקודת השיא של הסאגה

"Never. I will never join to the Dark Side! you failed, your highness! I am a Jedi, like my father before me!"

pakapaka

New member
וואי לא הייתי בפורום כבר חצי שנה..

בכל מקרה שלי זה מה שמופיע בחתימה

lord moul

New member
טוב.. לורד מול גאה להציג: הפדיחות

של האן! ואי הבנאדם פשוט גדול הכי כייף זה בשובו של הג'דיי. סי תרי פי או: ג'אווה ההאת הורה על השמדתכם המיידית.. (האן באמצע - " מצויין אני שונא לחכות") ... בבור הסאראלק הנורא... ("עד עכשיו זה לא נישמע גרוע בימיוחד..") ושם תילמדו מחדש מהוא סבל... ("במחשבה שנייה אולי נוותר על זה") עוד משיהוא שהוא לא בידיוק ציטות זה כשבובה פט מיצטרף לקרב ( דרך אגב שמתם לב ששני הפטים מתו כשהם רוצו להיצטרף לחגיגה?) אז צ'ואי אומר לו שבובה פט כאן והאן עדיין עיוור אז הוא עושה: בובה פט? איפו איפו? ואז הוא רץ עם המקל ובמיקרה מפיל אותו...

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אכן..המשפטים של האן הם מהשווים בסאגה.. עוד דו-שיח קלאסי שאני אוהבת מאוד: I love you- I know- קאלט!!! ובמיוחד כשהיא מחזירה לו ב"Return of the jedi"...

למעלה