שרשור חדש

hadasbaril

New member
הולכת לישון

יש לי זמן פנוי אז אני קוראת יותר. זה דרך אגב כולל את ספרות בכיתה כזמן פנוי וגם אזרחות.

שרשור חדש../images/Emo32.gif

טוב..., מאד משעמם לי, ואין לי רעיונות למה לעשות,אז יש לי רעיון שלפחות מעסיק אותי לזמן של כתיבת ההודעה...!!! אני מתכבד לפתוח את השרשור "מה אני עושה שמשעמם לי"...???!!! כותב הודעות הכל מיני אתרים ופורומים, כותב את דעתי ומפרסם דברים שאיכפת לי מהם...!

שקסי

New member
מה אני עושה שמשעמם לי...

שחיית ריצפה!!, ומנגנת בפסנתר, וממציאה משחקים, ומציקה לאמא, ושותה מיץ פטל, ואוכלת שוקולד, ועושה שטויות, ומכינה אוכל שאף אחד לא צריך,ובמחשב, ומשחקת בגוגו, ומתקרשת לאנשים, וצורחת הכי חזק שאני יכולה מישהו משחק איתי, ועוד המוני דברים זאת רק ההתחלה... אוהבת - עדי - במיוחד בשביל מורני!

נ ו ם

New member
כותבת מכתבים, נכנסת לאינטרנט, כותבת

לבמה חדשה, ואם השעה ומזג האויר מאפשרים - הולכת לצוק. בזמן האחרון אפפעם לא משעמם לי. מחר יש לי בגרות בע"פ באנגלית. הייתם צריכים לראות איך הירדן היה נראה אתמול. מ ד ה י ם. נעם

תאמת...מורני..בעצם מורן לא מורני .

לא בא לי לקרוא לך מורני עכשיו.. אני לא יכולה ממש לענות כי אני לא משועממת אני לא סובלת מהבעיה ואני מתפללת קצת קצת לסבול ממנה וזה לא מצחיק אני מרגישה עומס לא נורמלי של לימודים, תנועה, ריקודים בסטודיו של 6 שעות בשבוע , חבר שאני מדברת איתו בממוצע שעה וחצי-שעתיים טלפון כל יום ...... מעבר לכל זה יש כאן פול זמן שהולך על תנועה , ישיבות צוות ועוד זהו ..עניתי כמו שביקשת?? לילה טוב עמיתי

כשהתעמקתי בשאלה עוד קצת....

אז אני יכולה לחשוב על תקופות של חופש גדול שיש יותר זמן פנוי..אז זה הכי כיף בעולם פשוט לא לעשות כלום ולא לתכנן כלום ומה שבא ברוך הבא...אני יכולה לשבת יום שלם עם הר של פופקורן מול סרטים טובים שאני מביאה או שאני מזמינה בכבלים..חשוב שיהיה או שתהיה לידי מישהו שאני אוהבת שאני יוכל להעביר חויות על הסרט ובכלל שיהיה לי כיף וככה היום יכול מצידי לא לזוז..:) יש עוד מלא אפשרויות בזמן פנוי כמו לרקוד ולים ולהסתובב בשנקין!!!! ועוד ועוד.. תכלס אני מוצאת את עצמי בזמן האחרון עמוסה ולחוצה מדי בים של דברים מצד אחד זה נחמד מצד שני זה מבאס..):

מאיושית

New member
אין לי יותר מדי...

אבל שיש אני בד"כ עסוקה בפורומים
, בלישון
, בלהיות עם חברים וכמובן...לעזור לאיתמר לבנות גזיות

קשתונה

New member
ישנה!!!!!!

זה בד"כ קורה באוטובוס...בבי"ס.... או שאני מציקה לאנשים באייסיקיו אם זה לא מספיק זמן בשביל לישון. אני גם מסדרת אלבומי תמונות...(כי יש לי מלאאאאאאאאאא)

just stav

New member
משעמם? מה זה?

לא מכירה את המילה הזאת... למרבה הצער אני בקושי יכולה לזכור את הפעם האחרונה שבה היה לי משעמם... ככה זה כשאת כל יום בבצפר עד 16:30 (במקרה הטוב), ואז יש לך פעולה, הנחייה, ישיבת צוות ועבודה... אבל כשאיכשהו יש לי קצת זמן פנוי אני משוטטת באינטרנט, מדברת בטלפון ולעיתים מאוד נדירות רואה טלויזיה. בתקופה הממש רחוקה גם הייתי ישנה הרבה אבל אמא אמרה שזה לא בריא לי לישון 15 שעות ביממה אז הפסקתי... אז בברכת חוסר שיעמום (למי שמשעמם לו) ושיעמום (למי שעמוס לו)

למעלה