שרשור חדש לtic של starcraft

BluePrint

New member
מל"מ: אז למה לא כתוב פה כלום?

אם אתה כבר "גונב" פתיל מראש הפורום, לפחות תכתוב משהוא מעניין. (לדוגמא: המשך המשחק)

elvortay

New member
צריך ללכת...

לאחר שניקה את חלקי הגוף של הזרג מגופו קרצ´יר אמר: "אוקי בואו נתפצל כדי שנמצא את בסיס הטרנים יותר מהר כשמישהו ימצא שישלח לכולם הודעה במכשרי הקשר שתכף אתן לכולם ועוד שאלה למישהו חסר נשק כי יש לי שלושה זוגות של psi blades וגם שלושה stealth device."

Blade2

New member
[]........................[]

מרת´וסר הופיע לפתע מאחוריו ואמר לו " לי אין צורך בsteath device וגם לא בלהבי פסי, להבי ה wrap שלי מספיק טובים, לזרגלינג ולהידרה יש נשקים טבעיים אבל הstealth יכול להועיל". לאחר שחשב לכמה דקות (הוא תמיד פחד מלבצע החלטות פזיזות ורצה לשקול את כל האפשרויות לפני שהחליט) אמר "לדעתי להתפצל זה רעיון גרוע, אנחנו על כוכב עוין, ולהתפצל יכול להביא רק צרות..."

elvortay

New member
אוקי

קרצ´יר הרכיב את להבי הwarp שלו ולבש את stealth device שלו ואמר: "אוקי אולי אתה צודק אולי באמת לא כדאי להתפצל." הוא נכנס לshuttle בדק משהו ויצא ואז אמר: "לפי המכם בshuttle אפשר לראות מבנים טרנים בכיוון צפון מזרח וזה גם מראה על בינין באותו האזור שעליו יש סמני חיים של יצור ענק ועוד כמה קטנים בפנים".

Blade2

New member
!!....---.....!!

מל"ד: קרצ´יר הרכיב את להבי ה psi שלו. --> למיטב ידיעתי הפסי זו אנרגיה מחשבתית שיש רק לפרוטוס, אז למרות שזה לא מתאים בדיוק לעולם של סטארקראפט, אישית אין לי בעיה שיהיו להבי פסי שניתן להרכיב על כל יצור אדם או זרג. בת"ד: מרת´וסר שאל את קרצ´יר:"מזמן רצית לשאול אותך, אך לא מצאתי את הזמן, מאיפה השגת shuttle פרוטוסי, ואיך למדת להטיס אותו?"

elvortay

New member
טוב נו

לאחר היסוסים רבים החליט קרצ´יר לענות למר´תוסר על השאלה: "אני גודלתי ע"י פרוטוס לאחר שהזרג הורגו את משפחתי ואחד מהלוחמים הפרוטוסים מצא אותי ומאז גדלתי בסביבה פרוטוסית." מל"ד היו לו warp blades ועוד שלושה psi blades נוספים. בת"ד המשכנו ללכת כשראינו באופק כמה בנינים כשלפתע הסתערו לעברנו חמישה זרגלינגים

elvortay

New member
slash slash slash

קרצ´יר הרים את ידיו עשה כמה תנועות באויר ושנים מן הזרגלינגים נחתכו לגמרי אך אחד מן הזרגים הצליח לנחות עליו

Blade2

New member
______----------_______

להב הwarp של מרת´וסר פילח את גופו של הזרגלינג שנפל הצידה בשני חלקים, ותוך כדי קריאת en taro adun מרשימה, תקף את הזרגלינגים הנותרים

Sabre Runner

New member
...Watching, biding

לא רחוק משם, על גבעה נמוכה עמד אולטראליסק גדול ומאיים. לידו עבד ריבר בעל צורה משונה ומאחוריהם היו מספר בני אדם מושרצים. "הממ..." חשב היצור לעצמו, "הצבא-של-קריגן-הוא-עלוב-למדי-אם-קבוצה-קטנה-של-לא-יוצלחים-קוצרת-אותם-ללא-שום-בעיות..." עיניו של האולטראליסק הציגו לא מראה משעשע למדי בהתחשב במה שהוא התכוון לעשות לכוכב המסכן הזה ולעוד כמה דומים לו בסקטור. "שלחו-להם-את-ברכותיי,-ילדיי," הוא אמר. שני הבזקים כחולים בקעו מפיו של הריבר ושני חרפושיות נפץ עשו את דרכם במהירות לכיוון הקרב הקטן. לפני שאף אחד מהלוחמים היה יכול לאכן את מקורם, נעלם צוות התקיפה הקטן מעל הגבעה ברוח אפורה וקצרה.

elvortay

New member
מה קורה פה רגע רגע

מל"ד לא ממש הבנתי מה קורה אבל אני אנחש בת"ד לאחר שעשן התפזר נעלמו כל הזרגים מן האיזור המשכנו ללכת לכיוון המוצב בלי לשים לב לזה שאולטרהליסק עוקב אחרינו וכך המשכנו...

Sabre Runner

New member
אני אוהב את הריח של קרב על הבוקר

רומן תפס ומשך, תפס ומשך. הנחת המוטנט היה כבד וקשה לשליטה. רומן הצליח לתפוס אותו אבל לא למשוך אותו. הוא ניסה בכל זאת עד שבעיטה מכוונת היטב שילחה אותו עם הגב אל הקיר כשהוא בקושי נושם. בלי חליפת קרב שלמה לא הייתה לו הרבה הגנה. הוא נחבט בקיר ונפל הצידה כשהוא מנסה לנשום, להכניס אוויר בכל הכוח. קולות יניקה צרודים יצאו ממנו אקראית. ג´ים ראה שהנחת לשעבר ניסה לפגוע בחברו ושקל במהירות את עצירת התפלץ מול ריצה כושלת אל האקדח, במרחק של 5 עד 10 מטרים משם. את ההחלטה הוא קיבל בשבריר שנייה. אם הוא ינסה להגיע לאקדח אז המושרץ הזה כבר יספיק לחסל את רומן. ג´ים שילח אגרוף אחר אגרוף אל ראשו של הנחת וכשזה ניסה לגשת אל רומן אז הוא תפס בראשו באחיזת חנק וקיבע את רגלו הטובה ברצפה כשהוא מנסה למשוך את הנחת לכיוונו. כמה המושרצים היו תלויים באספקת אוויר? הוא לא ידע. הגיע הזמן לברר.

Soul Cake Duck

New member
אני אוהב ריח *נפלם* על הבוקר

הנחת נכנס לדבר הקרוב ביותר לפניקה שהיה יכול להיכנס אליו. מחשבת הזרג שהשתלטה על גופו גרמה לו לראות את עצמו כבלתי מנוצח, אבל החושים האנושיים שעוד היו פעילים במידת מה אמרו לו שמולו שני יריבים נחושים והוא פשוט לא ינצח אותם. אדם אמיתי היה אולי משתמש בפניקה ובאדרנלין לפעולת פתע רבת כוח, אבל גופו של סמית´ כבר פעל במלוא העוצמה ללא התנאים הללו. הדבר הנבון לעשות עכשיו היה לסגת, אבל הקול בראשו לא הניח לו לשקול את האפשרות הזו. האיום לא היה גדול מספיק. הנחת לא הצליח לשבור את הלפיתה סביב צווארו, והוא ידע שלא שיתק את אויבו השני לזמן רב. במקום לשבור את הלפיתה, הוא השעין את כובד גופו על החייל שהחזיק בו, מנסה למחוץ אותו אל הקיר במכות חוזרות ונשנות.

Soul Cake Duck

New member
מבחוץ, החלו להישמע צעקות.

יחידות החלו להתארגן במתכונת חירום כלשהי מחוץ למפקדה, מתכוננות לפרוץ פנימה. קולותיהם נשמעו היטב בתוך המבנה שם התנהל קרב לחיים ולמוות.

Sabre Runner

New member
עוד ועוד ועוד...

מה ששלט עכשיו בגוף של ג´ים לא היו הנשמה, המוח ומערכת שרירים משומנת בגלוקוז אלא פניקה, פחד מוות ומערכת עצבים משומנת באדרנלין. המכה הראשונה בקיר לא הפריעה לו כל כך. גם השנייה והשלישית לא שינתה את אחיזתו. ברביעית הוא כבר התחיל לאבד שליטה. מסרי הכאב הרבים מספור התחילו להגיע למוחו ואחיזתו החלה להחלש. רומן הצליח להשתלט על נשימתו מספיק כדי להושיט יד אל אקדחו הצמוד. הוא שלף והרים אותו ביד לא יציבה. הירייה הראשונה חדרה את הקיר לא רחוק מכתפיהם של שני הנחתים המתכתשים. השנייה פגעה כבר יותר קרוב. "לכל הרוחות, רומן!! תסתכל דרך הכוונות לפני שאתה יורה!!!" ג´ים צרח מכל ראותיו הנמעכות. "סליחה," רומן השתנק וניסה לכוון שוב. בת"ד: מותר לך להניח תוצאות של מעשים בצורה של הגיון אבל אף פעם אל תניח מה דמות הולכת לעשות. בדרך כלל אני אוהב לעשות הפוך בדיוק ממה שחושבים שאני אעשה בעיקר כדי לעשות דווקא ואחר כך למצוא תירוץ הגיוני. אני לא אגיד לך מה לעשות אבל מה שאני חושב שצריך לקרות עכשיו, לפי הנעימה שזהיתי מההודעה שלך, הוא שדניאל צריך לזרוק את ג´ים על רומן ולהתחפף.

Soul Cake Duck

New member
מל"ד: אני שונא כשמנחשים אותי מראש

אבל זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות.
בת"ד: דניאל סמית´ הבין שזה לא יעבוד. בין אם הוא ימשיך להתכתש עם כל אחד מהאנשים בנפרד ובין אם ביחד, הוא לא יוכל לגבור עליהם. קולותיהם של הכוחות המגיעים לאזור הוסיפו להתגבר, וכאשר יריה פגעה בקיר ליד ראשו, הוא ידע שהמצב אבוד. "בוא אליי", אמר הקול בראשו שוב, והוא היה חייב לציית. גורר את החייל מהקיר פעם נוספת, הוא שינה את תנועתו המונוטונית ועשה חצי סיבוב, מעיף את האדם ההמום כאילו היה בובת נייר, היישר אל עבר חברו. נשמעה ירייה, אבל סמית´ לא המתין לראות מה הייתה תוצאת הפעולה שלו וכבר היה בחצי הדרך חזרה אל החדר ממנו הגיח. הוא הגיע אל הדלת במהירות הבזק, דחף את הקיר מימינו כדי לשנות את האינרציה בה היה מצוי, ונכנס/התפרץ חזרה אל חדר המתים. מל"ד: נסה משהו בלתי צפוי עכשיו ונראה מה יקרה...

Sabre Runner

New member
כמה דברים בלתי צפויים בעליל.

רומן כבר בקושי החזיק. הכאב כבר הימם אותו ונהיה קשה יותר ויותר להחזיק במושרץ החלקלק. לפני שהספיק לשנות אחיזה או להעיר לחברו כמה הערות בונות על אחיזת אקדחים, הוא כבר נזרק באכזריות אל רומן שממש לא היה מוכן לקלוט נחת מעופף ששוקל באזור ה-80 עד 90 קילו. "או, ח--" הוא ניסה להגיד אבל התפלץ תפס אותו במדיו מאחורה והניף אותו בלי שום קושי לרוחב המסדרון. ג´ים לא הספיק לעשות היפוך מלא ופגע חצי ברומן, חצי בקיר כשראשו המופנה מטה פוגע בעוצמה מזעזעת בקיר הבטון. הירייה האחרונה נורתה בזווית לא מתאימה ונשתלה בקיר הנגדי, מספר מטרים לימין. "אאו..." ניסה ג´ים לבטא את העובדה שהרגל שלו שבורה, יש לו זעזוע מוח, וכרגע זרק אותו אדם מושרץ של מאתיים קילו אחרי שישב לו על הרגל השנייה וכנראה זזו לו גם כמה חוליות בעמוד השדרה. רומן כיוון את האקדח לכיוון הנחת הבורח וירה כמה יריות שהיו מכוונות בדיוק של חייל סער ממלחמת הכוכבים. "בכיוון הזה," הוא אמר בקול צרוד לצוות שנכנס כרגע למסדרון והצביע אם אקדחו על דלת חדר המתים. הצוות נראה כמו מספר נחתים מאורגנים ושניים או שלושה שפשוט נשלפו מהנשר או הגוליית שלהם רק בגלל שהם היו בדרך. הם נדחפו דרך הדלת הכפולה של חדר המתים וכיוונו את נשקיהם האוטומטים, מוכנים לרסס כל דבר שלא עמד על שתי רגליים או הזיל נוזל גוף שבנאדם חי לא אמור להזיל. _____________________________________________________________________ מל"ד: בוא ננסה עוד משהו נחמד... בת"ד: "לאן כולם הלכו?" שאל אחד מהנחתים שנשאר לשמור על הציוד של הסיור. "יש איזו בעיה בחדר המתים. כנראה שמתים לא כל כך מתים," אנא לו נחת אחר. "לכל הרוחות. בקצב הזה, בחיים לא נגמור את הסיור לפני ארוחת הצהריים." "מה זה?" שאל נחת שלישי כשהוא מצביע אנכית משער המחנה. במרחק כמה קילומטרים משם היה ענן אבק גדול, שככל הנראה, התקדם לכיוונם בקצה מטריד. נחת אחר, עם דרגות של סמל, הרים את משקפתו במהירות והתמקד על הענן. "חרא!" הוא אמר בקול רם כדי שכולם ישמעו, "משלוח הזרגלינגים השבועי כבר הגיע. אתה ואתה!" הוא הצביע על שני הנחתים הקרובים אליו ביותר, "תעלו למגדלים ותאיישו את המקלעים הכבדים. ואתה," הוא הצביע על נחת אחר, "תמצא מישהו שיפעיל את הציוד הכבד."

Soul Cake Duck

New member
נראה אותך עוקב אחרי זה...

מל"ד: אני לא מתאר כאן פעולות של הדמות שלי, אלא מצב שקשור לפעולות עבר. אם חמקתי, אוכל כנראה לגרור את העלילה לכיוון שלי. אם תצליח למצוא אותי, לעומת זאת... ובכן, אני מניח שבמקרה זה מגיע לדמות שלי למות. לא שזה יאיט אותי יותר מדי
בת"ד: כאשר הנחתים פרצו לחדר המתים, דרוכים לפעולה, זה היה מה שראו: החדר היה שרוי בערבוביה. שולחן הניתוחים היה מושלך על הרצפה, מדפי הציוד היו הרוסים, וציוד ניתוחים, חומר חיטוי ושאר דברים היו פזורים באי-סדר על הרצפה. חלק גדול מהרפה היה מוכתם במריחות ובכתמים של דם, ובמקומות מסוימים, ליד השולחן ההפוך ובקרבת הארון הגדול שהכיל את הגופות, פיסות קטן של חומר חום-סגלגל ישב על הרצפה, פועם קלות, ונראה חי אך גוסס. מזחלה לא היתה יכולה להתקיים זמן רב מבלי שתהיה מוחזקת ע"י מושבת זרג. מלבד העדויות המרובות לזוועה שהתרחשה בחדר זה לא מכבר, המקום היה שקט ושלו; שום סימן למפלצת-מרטשת-ראשים או אפילו לנחת-לשעבר מלא חורים. לא נראה מקום דרכו הוא היה יכול להימלט - פתח האיוורור היחיד שהיה קבוע באחד הקירות היה שלם, ומאוורר גדול נראה מעבר לשבכה. ___________________________________________________________________ כאילו בתגובה לפריצה לחדר, מבחוץ החלו להישמע צרורות של אש מנשק אוטומטי...

Soul Cake Duck

New member
מל"ד

אני מציע שתכתוב מה הדמויות שלך רוצות לעשות, לעומת מה שהן עושות בפועל. אחרי הכל, אתה לא יודע איפה הכוחות שלי ממוקמים. אבל חלילה לי מלהכתיב לך איך לשחק; עשה מה שאתה רואה לנכון.

למעלה