שרשור חדש לאתר

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

Broken Identity

New member
קרייטון אתה ענק !! ורטי אחלה תמונה

אבל כמו שאמרת מלוכלך... ופשוט תשנו את הצבע החום בתיבה לשחור...לא קשה

Rockamora

New member
בעעעעעעעעעעעעעעע

זה לא צבע!! זה המסך שלך!! הבהירות מסך לא מתאימה לאתר.. אוף.. ואין לזה שום מקור אצלי- לא משנה מה שיניתי הוא לא עושה בעיות עם זה! אין חום! למרות שראיתי אותו בבצפר.. זה הדבר הכי מוזר שקרא לי בחיים!.. טוב.. לא ה-כי מוזר.. :)

Crichton

New member
אבל אם אתה עושה את זה בHTML

אז RGB(0,0,0 זה צבע שחור מוחלט.

Rockamora

New member
הבעיה שאין שם צבע בכלל!!

שניתי את הבהירות של המסך אצלי.. את הכל! אין חום

Crichton

New member
עשיתי עיצוב חדש לאתר

מה אתם חושבים ? ככה לדעתי הוא צריך להיראות, שמתי בחדשות סתם טקסט כדי שזה ימלא שם את החסר.

sprqy

New member
נראה מצויין!

אבל מה גרייזה עושה שם באמצע במקום מכובד? לא דמות מי יודע מה..

Crichton

New member
היא דמות מאוד חזקה

רק חבל שהופיעה בכול כך קצת פרקים. אבל את יכולה לשנות את התמונות לא אכפת לי, רק הצעתי את העיצוב הכללי. בכול מקרה, אני חושב שצריך להחליף את שלושת התמונות של סקרופיוס גרייזה, ואח'נה, זה לא ממש מתאים שם עכשיו כשאני שם לב לזה.

varty

New member
גם אנקה לא משהו

חזק. זאת אומרת היא דמות כמו של גרייזה...לא הופיעה הרבה אבל חזקה ובכל זאת היא שם. זה שהיא אשתו של הגיבור , לא נותן לה לגיטמציה

varty

New member
אהבתי . אחלה

אבל משהו אחד. אם יהיה לוגו גדול למעלה. אז הדמויות בצד של ארין/דארגו וססיקוזו/צ'יאנה לא צריכים להיות כי זה יעמיס. ואני אישית מעדיפה שהאתר יהיה יותר בהיר. צבעים בהירים. משהו אופטימי יותר. השחור הזה... אולי בלי חום. ואל תגידו לי שרק אני רואה חום שם
בכל אופן אני בסיני עוד יומיים לשבוע, אז תהנו בבניית האתר

sprqy

New member
חום? איפה חום?!../images/Emo8.gif

באמת צריך קצת יותר בהיר, למרות שלא זכור לי אתר של פארסקייפ בהיר.. תעשי חיים בסיניי!

varty

New member
בדיוק! נהייה מקוריים . אתר

אתר בהיר ראשון של פארסייפ!!! תודה. אני בטוח יהנה. מחכה לזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

varty

New member
שיט! אני בעבודה

אני אראה שאני אגיע הביתה. אני גולשת דרך הפלא...

varty

New member
הרבה יותר יפה!!

אהבתי . אבל אולי כדאי לשים את ארין וקרייטון ביחד...סתם רעיון וסתם כי אני אוהבת אותם ביחד.

למעלה