שרשור חדש לאתר

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

varty

New member
הערות לגבי האתר החדש

לפני שסוגרים את היום. אז נבו יסדר אחרי ה16 את הפרופורציות של האתר. בקשר לחום...מי שיש לו מסך עם בהירות גבוהה רואה את זה, ניתן לעשות מהשהו? לינקים בפונט יותר קטן!!! לינק לתפוז אפשר לסדר שיפתח חלון נפרד. זאת אומרת שלא יפתח על האתר עצמו? קרייטון עובד על הדמויות. דיקסי ושבי עבודים על התכנים של האתר המשך עיצוב , דברו איתי :) לגבי הרקע הכללי שהוא שחור, אפשר לעשות אותו בהיר יותר , משהו יותר אופטימי... האתר חשוך מדי. דיקסי , את עובדת על תמונה של מויה? לרקע לאתר? זהו. סיכום יומי לפני שיסתיים היום שזה עוד כמה שניות...חחחחחחחחחח

sprqy

New member
היי! אני עובד על

תקצירים לפרקים מעונה 3 ומעלה.. לא להזיז את הפרופורציות של האתר!! רוב רובו של העולם רואה ברזולוציה הזו: 1024X 768

varty

New member
אופסי!

ספארקוש. סליחה. להשתחוות כמו שקלודיה עשתה לבן
אתה לא צודק לגבי הפרופורציות, מה אם אנשים שיש להם מסך גדול כמו שלי ומשתמשים ברזולוציה גבוהה יותר ...אנשים כאלה יראו את זה חצוי וזה תאמין לי , ממש לא יפה.

Broken Identity

New member
אבל רוב העולם הוא ברזולוציה שלהם -

באמת...אני לא אבל בעיקרון אלא אם אפשר לעשות את זה חכם יותר ושזה יתאים קצת יותר

varty

New member
בוא נגיד אנשים שגולשים

והם ח'ברה מהיי-טק או כל אדם שיש לו צג גדול רואה את זה כטפט , מה אני אגיד לכם. זה פשוט לא יפה. ואם זה רק שינוי רזולוציה זה לא ביג דיל. וגם נבו אמר שהוא יעשה את שיהייה לו זמן, אז למה לא? למה אם משקיעים באתר שלא יהיה כבר יפה עד הסוף. בקשר לחום המוזר הזה, יש לי תיאוריה. האתר הזה מחולק לשלושה ריבועים. אחד שמנו בו את הלוגו הראשי, שניים - יש בו את החדשות, ריבוע לבן. שלוש - לוגו תחתון , ג'ון עף בחלל. אז תנסה לבדוק נבו אם יש אופציות לריבועים האלה. אולי הריבוע האמצעי הוא בצבע חום ואפשר לשנות...סתם רעיון. אם לא עזוב. שישאר ככה.

רינת4

New member
בוקר טוב לכולם!!!

אז ככה:פתחתי כרגע אתהאינטרנט ו....אין לי מילים! איזה מזל שהגעתי מוקדם למכללה... עוד לא הספקתי לקרוא את הכל. אני גםלא אספיק,רק אחה"צ, אז תסלחו לי בגלל זה. בכל מקרה,אני מאוד שמחה לכל מי שכבר התחיל לעבוד על האתר. אתם נהדרים! אין כמוכם! אבל כדי שהכל יהיה מאורגן,אז ככה: א. כן, ביקשתי מתפוז מקום על השרת, וכפי שאמרתי - קיבלנו. ב. את כל הארגון של: תקצירים,לוגואים, עיצוב וכו' - אני לוקחת על עצמי. שזה אומר:
נעשה לדעתי תחרות לוגואים לדף הפתיחה של האתר ולכל דבר שיצטרך עיצוב, וככה זן תהיה בחירה של הפורום - אני כבר אראה איך נעשה את זה.
שוב - את כל הבחירות - נעשה יחד. בינתיים, תתחילו לעבוד על הצד התוכני יותר של האתר,כי מכיוון הבניה אני חושבת שאני אעמוד בזה בעצמי אבל כמו שאמרתי- ייתכן שאני אצטרך עזרה. הרעיונות שהצעתם עד עכשיו נהדרים.עוד לא היה לי זמן ממש לקרוא את כל ההודעות ואני מתנצלת-אבל בעוד כשבוע בערך,כפי שאמרתי,יהיה לי מחשב. אז אני מתנצלת מראש אם לוקח לי זמן לענות.אל תקחו את זה אישית, פשוט זה בשל בעייתיות בנגישות למחשב
כדי שלא יווצר מצב שבו אנשים מתרגמים או עושים תקצירים לאותם הפרקים/הדמויות, אז אני מבקשת שכל אחד ישלח לי במסר הצעות לפרקים מסויימים אותם הוא רוצה, וככה הכל יהיה מסודר,ואני אוכל להגיד לכם גם בדיוק מה חסר לי. וככה לא יקרה שנעשה עבודה כפולה.
מבחינת הפורום- עונה 3 ו4,נכון לעכשיו הם הרי ספוילרים,יש לי כוונה לעשות באתר מדור נפרד לפרקי העונות האלה. לכן אני אצטרך מישהו שיעזור לי לעצב את האתר ולהכניס ולבדוק את התוכן שיהיה במדור הזה,מכיוון שאני אישית הגעתי נכון לעכשיו רק לאמצע עונה 4. אז כל מי שמעוניין-שיצור איתי קשר במסרים
dixie chick - אני אישית מאוד אהבתי את הגירסא הראשונית שלך ל"תקציר".נכון שזה אולי ארוך, אבל אני דווקא בעד לכתוב הרבה וכל מה שאפשר.תאמינו לי - אנשים כן יקראו. סוף סוף יהיה להם מקום לקרוא על הסדרה שהם אוהבים ומכורים לה,והרבה! אני אוהבת את זה. טוב, לא עולים לי כרגע עוד דברים לראש. תודה לכולם,מתה עליכם
רינת

רינת4

New member
אה כן,עוד משהו...

אמא'לההההההההההההה מה זה השרשור הזה? איפה מתחילים????? הלכתי כבר לאיבוד... אני נכנסת עכשיו לשיעור, אבל בסביבות חמש ככה אני מבטיחה להיכנס ולקרוא ה-כ-ל!!

dixie chick

New member
אז תקבלי! ../images/Emo13.gif

לכללללל הפרקים!!! זה רק יקח קצת זמן, נעשה את זה טיפות טיפות

varty

New member
אם את רוצה תקציר

ארוך, דיקסי היא המתאימה!! בקשר לעיצוב לוגו שעשיתי נראה לי שכולם מרוצים. בקשר לשאר העיצוב אשמח להמשיך לתרום. בעניין תקצירי הפרקים אפשר לתאם את זה כאן בפורום ולא בפרטי כמו שעשינו אתמול ודי בהצלחה.

varty

New member
בקשר לקרייס

אני חושבת שהתמצות שלו לא צריך להתחיל עם 'קרייטון' . הפסקה האחרונה שכרשמת עליו צריכה להיות הראשונה. מה אתה חושב?

Crichton

New member
סטארק וג'ול

מכיל ספויילרים עד לאמצע העונה השלישית.

Crichton

New member
דמויות מהעונה הרביעית (מכיל ספוילר)

תקצירים של ברקה, גרייזה, נורנטי, וסיקוזו.

Broken Identity

New member
כבר באתי לענות :) חחחחחחח רינת

כל עזרה שצריך במציאה של דברים אני מוכן לעשות יש לי חוש מציאה :)

Crichton

New member
../images/Emo13.gif כן

לתרגם 2-3 פסקאות לא לוקח יותר מ5 דקות....

למעלה