שרשור חדש כלשהו

LemonLimeLilach

New member
שרשור חדש כלשהו

אני חזרתי לחיים אחרי המבחן והעבודה... תכף הולכת הביתה להתחיל בהשלמות של סדרות... מישהו חי פה?

o0Invisible0o

New member
אני!

אני מרגישה קצת משוגעת..
יום אחד אני ממש מאושרת מזה שאני בונציה, יום אחר נמאס לי מהכל ואין לי כוח לכלום.
הציונים בארץ מבאסים לי את החיים [קיבלתי במבחן האחרון שלי 60!!
] ונשאר לי רק את הפרו"ס בארץ להתמודד איתו מתישהו, כל השאר כבר מאחורי..אז חצי נחמה! ונשאר לי לצפות בסמאש, נקמה ו- awake החדשה אה ו - ouat מהיום. מה שלומך? איך עברו המבחן והעבודה?

LemonLimeLilach

New member
המבחן עבר טוב משציפיתי

אבל עכשיו בגלל השביתה לא נראה לי שנקבל ציונים אי פעם
והעבודה מזעזעת
אין לי מושג כמה אני אקבל אליה, היא ממש אסון. כל פעם שאת מתבאסת מהחיים לכי לאכול פיצה בשבילי
בא לי פיצה. אוף.

Rachel47

New member
ומה קורה אם המבחן היה כבר

ביום ראשון שעבר?
אני רוצה את הציון שלי במתמטיקה יהיה מה שיהיה...נכשל או עובר...רק תנו לי להתמודד עם זה...

o0Invisible0o

New member
זה היה כ"כ ארוך!! אוף!!

בכל מקרה אכלתי פעמיים פיצה, פעם אחת במקום הכי נחשב והיה מעולה ופעם אחת במקום פחות נחשב והיה בינוני למדי..בקטע הוא שבארץ אני בקושי אוכלת פיצות, אני לא כזה אוהבת אז אני מפסיקה ואני אוכל רק באירועים חברתיים כזה..כשכולם הולכים, בלהבלה.
אכלתי פעמיים גלידה, פעם ראשונה היא הייתה ממש יפה וצילמתי [אני אעלה מתישהו!] אבל לא הייתה כזאת טובה..
פעם שנייה במקום רנדומלי לחלוטין אבל היא הייתה מעולה ועכשיו זה המקום המועדף עלינו החדש!

בסופ"ש הזה אני נוסעת לפירנצה, אז אשמח להמלצות של דברים לראות ולעשות ממי שהייתה, מכירה ויודעת..למרות שנראה לי שאנחנו בעיקר נצא בלילה הראשון ואז נעשה מרתון מוזיאונים או משהו כזה.

כתבתי גם דברים על לימודים אבל אין לי כוח לשחזר, מקווה שתקבלי ציונים חזרה בקרוב ושהעבודה הלכה יותר טוב ממה שאת חושבת!
[ואני גם מקווה שאני לא דופקת לעצמי את הציון בפרו"ס בגלל שאני פה ושיקבלו את ההגשה המאוחרת שלי..למרות שעוד לא התחלתי אותה.
]

LemonLimeLilach

New member
פירנצה!!

אין לי המלצות ספציפיות, אני פשוט נורא אהבתי את המקום... ללכת לטייל כזה בלילה... זה כל כך יפה ורומנטי ומהמם. ומוזיאונים.

dans girl

New member
גם אני! קניתי היום שמלה לחתונה של אחותי. היא בצבע ורוד פוקסיה
. אבל היא יפה ממש. והסמסטר עוד מקרטע לשמחתי אז זה כיף והייתי כל היום בעיר וקניתי דברים לפורים וחיפשתי שמלה.

dans girl

New member
ויותר חשוב - הדס! בקשר להודעה שלך למטה
. אני חושבת שאת יכולה. אני חושבת שזה לא יהיה קל לגרור את עצמך, אבל אם תתחנני למרצה, והוא יכיר את הנסיבות, הוא ייקל עלייך קצת וייתן לך קצת איחור ואם תשקיעי, תצליחי. עם זאת (בהקשר לשיחתכן הטוויטרית המשעשעת
), אם את באמת חושבת שאין לי ראש לזה כרגע ושאת פשוט לא מסוגלת, אני חושבת שאת צריכה הפסקה. בגלל שאת חכמה, ואת יודעת שאת צריכה תואר, תוודאי שאת לא מוותרת לעצמך וחוזרת אחרי זה. אני בטוחה שאת יכולה לסיים את הלימודים, אבל אני מבינה איך כרגע זה קשה לך להתמודד עם זה. אבל אני חושבת שאם זה יהיה לך חשוב מספיק, ואת יודעת איזה חשיבות הייתה לזה מבחינת אבא שלך, את תצליחי להחזיר את עצמך לשנה אחרונה. זו בסה"כ שנה אחת ואם כבר עברת את הרוב אין סיבה שלא תעברי גם את זה. אל תוותרי לעצמך. אם זה בלהילחם עכשיו על להצליח לעמוד במטלות, ואם זה בלהחזיר את עצמך ללימודים אחרי הפסקה. אם את יודעת שיש לזה משמעות ויש לזה חשיבות, גם סתם מבחינה תעסוקתית, את צריכה להצליח לגרום לעצמך לחזור לזה. או עכשיו או אח"כ. אבל לחזור לזה בכל מקרה. ואני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל תנסי להתייעץ עם ראש החוג שלך, אולי יש מטלות כמו הסמינר שאת יכולה לדחות לסמסטר א' של שנה הבאה ולגרור את התואר קצת... בכל מקרה, בהצלחה, ואנחנו מאמינות בך
.

b u s t e d

New member
לומדת לפסיכומטרי

החלטתי שננסה
למרות שאין לי כל כך כח להשקיע, אבל אני לומדת בערך שעה-שעתיים ביום ועובדת.. הו! ונוסעת באפריל לחודשיים למזרח! כנראה סין ותאילנד
יש המלצות?

b u s t e d

New member
הוו.. איפה? יותר פרטים! והמלצות!

אני חושבת אולי לוותר על תאילנד או לעשות מעט זמן תאילנד, כי הבנתי שמזג האויר במאי לא משהו...
מתי היית?

ותודה

למעלה