ויותר חשוב - הדס! בקשר להודעה שלך למטה
. אני חושבת שאת יכולה. אני חושבת שזה לא יהיה קל לגרור את עצמך, אבל אם תתחנני למרצה, והוא יכיר את הנסיבות, הוא ייקל עלייך קצת וייתן לך קצת איחור ואם תשקיעי, תצליחי. עם זאת (בהקשר לשיחתכן הטוויטרית המשעשעת
), אם את באמת חושבת שאין לי ראש לזה כרגע ושאת פשוט לא מסוגלת, אני חושבת שאת צריכה הפסקה. בגלל שאת חכמה, ואת יודעת שאת צריכה תואר, תוודאי שאת לא מוותרת לעצמך וחוזרת אחרי זה. אני בטוחה שאת יכולה לסיים את הלימודים, אבל אני מבינה איך כרגע זה קשה לך להתמודד עם זה. אבל אני חושבת שאם זה יהיה לך חשוב מספיק, ואת יודעת איזה חשיבות הייתה לזה מבחינת אבא שלך, את תצליחי להחזיר את עצמך לשנה אחרונה. זו בסה"כ שנה אחת ואם כבר עברת את הרוב אין סיבה שלא תעברי גם את זה. אל תוותרי לעצמך. אם זה בלהילחם עכשיו על להצליח לעמוד במטלות, ואם זה בלהחזיר את עצמך ללימודים אחרי הפסקה. אם את יודעת שיש לזה משמעות ויש לזה חשיבות, גם סתם מבחינה תעסוקתית, את צריכה להצליח לגרום לעצמך לחזור לזה. או עכשיו או אח"כ. אבל לחזור לזה בכל מקרה. ואני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל תנסי להתייעץ עם ראש החוג שלך, אולי יש מטלות כמו הסמינר שאת יכולה לדחות לסמסטר א' של שנה הבאה ולגרור את התואר קצת... בכל מקרה, בהצלחה, ואנחנו מאמינות בך
.