שרשור חדש כי...

שרשור חדש כי...

טוב אז רציתי לדעת מה לדעתכם השחקן/נית ששיחקו הכי טוב מתחילת הסדרה.. טוב אז בבנות אני אומרת נירה. ובבנים אני אומרת ארז (התלבטתי בין ארז לזיו)

y a ® d e n a

New member
בעעעעעעעעעע- נירה שחרנית ממש

לא טובה (כמובן-לדעתי) השחקנית הכי טובה לדעתי זאת ריקי....זה ממש לא נראה שהיא קוראת טקסטים היא משחקת פשוט מעולה!!! ומהבנים- למעשה, כמעט שום שחקן לא משחק טוב ב"משחק החיים" למרות שגנדנה משחק טוב (לידע אישי- גנדנה היה אחדצ מהפושעים שחטפו את ריקי) אבל מהשחקנים הראשיים הכי הכי טובים זה ארז וירון...

shirakl

New member
לדעתי...

דוקא לנירה היו תקופות - בהתחלה היא שיחקה ממש רע, עכשיו היא דוקא די בסדר. ארז (רון שחר) שחקן ממש טוב לדעתי והוא באמת המוביל בבנים, ובבנות רותם (זאת אומרת נירית קופל - רותם/רם).

MrJacKasS

New member
לדעתי...

מהבנות - ריקי (יעל שרוני) משחקת ממש טוב! מהבנים - למרות שהוא כעיקרון שחקן אורח, אני חושב שגנגנה. חוץ מזה שיש לו נסיון בעוד סדרות וסרטים שהוא השתתף אז הוא הכי מקצוען בקאסט של משחק החיים. אגב, איך קוראים לו?

../images/Emo142.gif לדעתי השחקנים הכי טובים הם:

מהבנים - ארז, ומהבנות - רותם. אבל יש עוד שחקנים טובים. בניגוד ל"לגעת באושר" רוב השחקנים ב"משחק החיים" כן טובים.

yuli c

New member
לדעתי...

קודם כל זה קשה כי השחקנים ממש טובים... השחקניות הכי טובות: נירה (איילת מרגלית),וגם ריקי (יעל שרוני) ורותם/רם (נירית קופל). השחקנים הכי טובים: אודי (מתי סרי), קובי (ניר לוי), זיו, וארז (רון שחר). כמו שאמרתי יש הרבה שחקנים טובים קשה להחליט...

amc22

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifלדעתי!!!../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

בנים- גיא אריאלי, ואולי גם קצת מתי סרי.
בנות- נירית קופל!!! היא שחקנית פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! אבל אני חייבת להודות שאני אוהבת אותה יותר בתור רם. בתור רותם בקושי רואים אותה!

עוד משהו...

גם אתם חושבים שליה לא יודעת לא מזיזה ת'שפתיים? לא יודעת איך להסביר נו כאילו היא לא פותחת ת'פה וזה מעצבן...

לדעתי

בבנות- נירית קופל, לירון וייסמן ואפרת בוימולד למרות שנירית הכי הכי טובה. בבנים- מתי סרי וגיא אריאלי. כל השחקנים שם בעצם טובים חוץ מסוניה המעצבנת הזאת, אלפסי, ולפעמים גם דן תורן.

למעלה