שרשור חדששש...כנסו:)

שרשור חדששש...כנסו:)

עקב זה שהפורום קצת יבש (גם אני לא כותבת הרבה אבל קוראת כל יום) החלטתי לפתוח שרשור המלצות שירים אז קדימה..תמליצו לנו על שירים טובים ששמעתם..על להקות טובות..הרי לכל אחד מאיתנו יש שירים שהוא אוהב חוץ מהשירים של אלאניס..

Rוית

New member
רעיון מצויין!

אוקי, כמה שירים שהם בגדר MUST לדעתי..
Counting Crows - Black and Blue Green Day - Basket Case Live - Forever May Not Be Long Enough Smashing Pumpkins - Luna vast - pretty when you cry
אלו פחות או יותר האחרונים שאני התלהבתי מהם בכל אופן

live-i i alone..

ככה לשיר הזה יש כמה גירסאות אחת של לייב אחת של אנוק אחת של אנוק וק'ס צ'ויס והוא יפה בכל מצב:)

אחלה שיר עמית~!~

לי בזמן האחרון יוצא לשמוע הרבה את הקרנבריז, קניתי לא מזמן את הדיסק השלישי שלהם To The Faithful Departed וזה אחלה של דיסק~ הכי אהבתי שם את השירים : Hollywood Forever Yellow Skies Rebels Electric Blue ממולץ לאללה

j u n k

New member
אוקיי כמה שירים שהם בגדר חובה..

joni mitchell- big yellow taxi (אגב עשו חידוש ממש ממש לא מזמן לשיר המדהים הזה...הקאונטינג קרואז בשיתוף עם ונסה קארלטון, ואני חייבת להודות שלמרות שאני לא חובבת חידושים בטח לא לזמרים אגדים כמו ג'וני מיטשל החידוש הזה לא רע בכלל..) garbage- queer ובכלל גארבג' מהלהקות היותר טובות שאני מכירה... pink floyd- wish u were here led zeplin- stairways to heaven the eagels- hotel california כן אני יודעת שאלו שלושת השירים הנדושים בעולם אבל אם זאת מן המדהימים בעולם...חזקים...בעיקר המוזיקה. bob dylen- lay lady lay ואסיים עם שיר קצת יותר מודרני ע"י להקה אהובה עליי במיוחד (ועל הרבה מחברי הפורום) k's choice- i'm not an addict

C L A Y M A N

New member
אמממ

שיר שגדלתי עליו Eric Clapton - Tears in Heaven ולמדתי לנגן אותו שלשום. שיר מצויין.

utopia 111

New member
הבחירות שלי

האמת שיש לי כל כך הרבה, אבל הנה כמה שנדבקו לי בזמן האחרון : anouk-who cares מהאלבום החדש, אחד השירים הכי טובים שם. k's choice-winners איך אפשר לכתוב על שירים טובים בלי קיס צ'ויס guano apes-pretty in scarlet להקה מעולה, לא ממש מוכרת, אבל מעולה. skunk anansie-you'll follow me down כל כך חבל שהם התפרקו. radiohead-bullet proof... wish i was אחד השירים הטובים ששמעתי אי פעם. וזהו.

utopia 111

New member
נכון

אבל לא נורא. ככה בחיים לא יטחנו את השירים שלהם, אני שונא שטוחנים שירים ברדיו ובטלויזיה, כי אז הם נמאסים עליי מהר מאוד.

k's choice

אחת הלהקות היותר טובות שאני מכירה..גם הם התפרקו אם אני לא טועה.. וחבל.. כנ"ל לגבי skunk

j u n k

New member
כן לצערינו הרב...

קייס צ'ויס התפרקו...זה אולד ניוז האמתי כבר חצי שנה אם לא יותר... אבל עוד נשמע משרה

AlanisJunkie

New member
המלצות..

מוריסיי - Suedehead. הסמית'ס - כל השירים, אבל שיר ככה שעולה לי עכשיו בראש: There Is A Light That Never Goes Out . טורי איימוס - happy Phantom. הקרנבריז - Bosnia, 21. זהו לבינתיים..

מייקל21

New member
טוב המלצות רבותיי

אז ככה יש להקה מ-ע-ו-ל-ה שנקראת Muse ואני מאוהב במוזיקה שלהם. בין הדברים ה'מוכרים' תמצאו את Plug in baby ו-Muscle museum (המצויינים). הפייבוריטים שלי אצלם זה - Unintended ו- Feeling Good וחוצמזה... אין על glorious של אנדיאן ג'ונסון כל שיר של A-HA (במיוחד משני האלבומים האחרונים) ויש איזה זמרת קנדית עם קול קצת מעצבן... אלאניס משהו, אבל יש לה שיר אחד יפה שנקרא 'אירוניקול' או משהו... תנסו, אולי תאהבו :)

Rוית

New member
'אירוניקול' - חחחחחח

יצא שיר חדש ולא אמרו לנו
אתם יודעים על מה חשבתי היום? אלאניס הרי היתה צריכה לשחרר קליפ של "21 THINGS.." ב21 באפיל. עכשיו, לפי החישובים שלי, 21 באפריל לא יהיה כבר שוב השנה, אז מה קורה עם זה?! אחח מוזרה המלכה הזו שלנו...

pinoki

New member
לא כדאי לכם לשמוע על ההמלצות

שלי.... אני אוהבת מזרחיתתתתתת לכן לא הפרט.... כדי לא להיתקףףף

למעלה