שרשור חדשים

דיייייייייייייייי

נמאס לי מזה שאליי אתם כועסים ועל הילדה בת ה10 הזאתי אתם לא כועסים שהיא פתחה הודעה חדשה.... אליי עושים דווקא נכון!?!?

לא ענית לי

על מה חלאס?!?! על זה שאתם נודניקים וכל היום כותבים לי "דיי תפסיקי יא טרולית" אתם לא חושבים שזה פוגע בי?!? ותשתקו כולכם.. כי אני לא רוצה שיגידו לי חלאס

../images/Emo10.gif

זהו.. אני כבר לא יכול יותר נגד ההודעות האלה..
אפסו כוחותיי..

../images/Emo168.gifתקשיבו...

אני קורא הרבה את ההודעות האלה וזה קצת נמאס כל הריבים הטיפשיים האלה בפורום...אני לא בא בקטע של לכעות ולהתעצבן אבל רציני שזה נראה כמו פורום מיכטל אלוני, נכון שמיכאל הוא חלק מהשמיניה אבל הוא רק שמינית(חח...)אז תעשו טובה לכם ולכולם ותפתחו קומונה, זה לוקח בדיוק 3 דקות...ושוב-אני לא באתי כדי לכעוס והתעצבן אבל זה פשוט נמאס... ערב טוב כולם!

../images/Emo168.gifסליחה...

לא ראיתי שכבר נפתחה לו קומונה...מצטער...מקווה שזה פתר את הבעיה!

חחחחחח חמודה אבל יש לי משו להגיד לך

מיכאל ואני כבר התחתנו ואת יכולה לשאול פה את כולם! אפילו אותו! חחחחחחחחחחחחחחחח אז חומד אם את עדיין לא מאמינה את יכולה לקרוא בכתבות כי הוא לא מפסיק לדבר על זה כי אני כבר הצעתי לו נישואין והוא לקקח ממני את הטבעת והוא עונד אותה!! ולמקרה שאת ממש אבל ממש לא מאמינה לי את יכולה לראות את החלק השלישי באירוח של עדי הימלבלוי כי שם היא מדברת על זה!

רק בראש 1??????

בפנאי פלוס, בראש 1 (שבשער הייתי הלארי דאף), בדיסנילנד, בכמה עיתונים בבית שמש (לפי מה שאמרו לי אז 5 עיתונים), ובראש 1 של שבוע שעבר!!! חחחחחחחחחחחחח

למעלה