שרשור חדשים

שלום,

שלום, אני חדש בפורום. אני מעוד אוהב את המוסיקה של ה'פינק פלויד', ואני מקווה שתקבלו אותי בפורום.

menashke2003

New member
שלום לכל חובבי פינק פלויד...

אני מנשק'ה מבאר שבע בן 18 מעריץ של פינק פלויד מקווה להיקלט בפורום ולהתעדכן בכל נושא הקשור ללהקה... באהבה

Pitudi

New member
../images/Emo13.gifאהלן אנשים אני חדש פה

אהלן אנשים טובים (טוב לדעת שיש אנשים שממש מבינים במוסיקה..) בכל אופן מה נסגר עם חידון גילמור, אני ממש רוצה לדעת תתשובות ונסיים בשאלה.. איזה מנהיג להקה של פינק פלויד אתם הכי אוהבים 1.ווטרס, החביב עלי, עם הליריקה, השירה, והלחנים האדירים שלו 2.גילמור הגיטריסט המלך 3.סיד בארט הגאון המטורף הכי פסיכודאלי שיש

Jack Daniel

New member
../images/Emo140.gifשלום חברים !!!!!!!!!!!!!

אם הייתי יודע שקיים פורום כזה הייתי משתתף בו מתחילתו, אני מאוד אוהב את פינק פלויד אגב כל האתרים הטובים עם קטעי סאונד וכו.... להורדה נמצאים באתר הלהקה PINK VOYD שמנגנת קטעים מקוריים ומעובדים בימינו.

שלום מקס ../images/Emo24.gif

נראה לי שיש מצב שנקבל אותך לפורום, אבל קודם אתה צריך לעבור מבחן קבלה קשה, ולהלן השאלות: 1. "אתה לא באמת חושב שאני אענה על השאלה הזאת. אני מסרב לענות על השאלה, מהטעם שהיא טפשית". מי אמר למי, באילו נסיבות, ומה היתה השאלה? 2. מי אמר על מי: "אני הייתי מנצח אותו בקרב אגרופים, אבל הוא פציפיסט, כך שזה לא ייצא אל הפועל". 3. האם סיד בארט נחתף? ואם כן, על ידי מי? ומה קרה בסוף? עם קבלת התשובות, נחליט האם לקבלך או לא.

שלום ג'ק ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו
. אתה מוזמן להצטרף לדיונים ולהעלות נושאים לדיון בעצמך. תודה על הלינק לאתר של להקת Pink Voyd. למיטב הבנתי, זוהי אחת מעשרות (או מאות) להקות-מחווה המבצעות שירים של הפלויד, והקבצים להורדה באתר שלה, הם הקלטות שלה, ולא של הפלויד, כמובן, שכן אחרת זה היה בלתי חוקי. אני ממליצה לך - ולשאר החדשים - לקרוא את ההודעות בעמוד הראשי של הקהילה, את ה-FAQ ("שאלות נפוצות") ואת תקנון הפורום, הנמצא במאמרים.

ברוך הבא!

כדי להתעדכן, אתה מוזמן לקרוא את שרשורי ה"חשדות" שלנו. כן, למנהלת שלנו יש בעייה עם השורש "חדש". מצטער על התגובה המאוחרת, אבל כמו בכל חופש המורים החליטו להרוס לנו אותו ולתת מלאן שיעורים
.

LauraLF

New member
לא! אני עונה על 3!

שימו לב לחתימה שלי.. השורה האחרונה

זכות הראשונים למתן התשובות

היא של מקס. רק אם הוא יאמר שהוא מוותר, אתן יכולות לנסות ולענות. פסססט... מקס... הנה רמז לשאלה מס' 3: קרא את השרשורים מהשבוע שעבר.

למעלה