שרשור חדשים

חדשה!

היי קוראים לי אריאלה אני בת 13 מנחשונים יש לי 2 דיסקים שלה 1.all i ever wanted 2.break away ויש לי שאלה- משהי יודעת כמה דיסקים יצאו לה? כי אני לא בטוחה כמה ואני רוצה לקנות את כולם (אהה וגם אם למשהי יש את השמות של הדיסקים..) [email protected] מסן למי שבא..

my kelly

New member
חדש פה... ../images/Emo3.gif

שלום... קוראים לי לידור ואני חדש פה ואני מאוד מאוד מאוד אוהב ומעריך את קלי קלארקסון, אני מעריץ מאוד מאוד גדול שלה... היא הזמרת הכי מוכשרת בעולם ויש לי את כל הדיסקים שלה ואני לא מפסיק לשמוע אותם ודרך אגב אני אובססיבי מאוד כלפייה... אני הרבה זמן קורא את ההודעות שלכם אבל רק עכשיו נרשמתי למרות שרציתי ממזמן להירשם לפורום. לידור...

Rontwins

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים,מקווים שתהני כאן.
שמח לדעת שאת קנית את החדש של קלי (AIl I Ever Wanted).
הדיסקים של קלי: 1.Thankful שיצא ב2002 2.Breakaway שיצא ב2004 3.My December שיצא ב2007 4.All I Ever Wanted שיצא ב2009 אני בטוח כי בהאזנה תגלי כי כל אחד אלבום מאוד שונה מהאחרים,האמת היא שכל אלבום מביא צד אחר של קלי וזה מה שיפה לזה,למרות שלדעתי All I Ever Wanted הוא שילוב של My December,Breakaway ומעט מThankful,האמת שזה אחד אלבום שהביא מכל אחד מהקודמים את הטוב שבו.

Rontwins

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

אני ממש שמח שהפורום שלנו מתחדש בחברים חדשים.

Because Of May

New member
ברוכים הבאים../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif.../images/Emo109.gif

מאי, 17 כמעט, ר"ג. נעים להכיר
.

למעלה