שרשור חדשים...

דיקלה331

New member
אביתר הזמר הכי טוב

שלום אני דיקלה ואני חדשה פה אני אוהבת את אביתר בנאי מאוד ואני בת 25 ראיתי אותו גם פעמים במציאות ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

InnocenceLost

New member
שלום../images/Emo9.gif

אהלן, אריאלה בת 17 מחיפה שומעת אביתר בנאי כבר כמה שנים אבל בעיקר את השירים היותר מוכרים קיבלתי לפני כמה זמן את האלבום שלו מ1997 .. פשוט מדהים והיום גיליתי על הפורום אז.. זהו :)

גם קטינים נכנסים למועדון?../images/Emo3.gif

היי, אני יעל. בת 14, מהצפון. סמויה פה מעט זמן. אוהבת בעיקר רוק ישראלי. קניתי לפני זמן מה את הראשון של אביתר ולא יכולתי להפסיק להגיד "גאון, גאון, גאון". ובנוסף לכל אני רקדנית כך שהדיסק הראשון הוא פשוט מאסטרפיס עם מקצבי הפסנתר שם. ו... אני לא מכירה הרבה שירים אחרים של אביתר מהשניים האחרים[חוץ מ"תחרות כלבים" וסינגלים אחרים
] אז מה... התקבלתי?

דיקלה331

New member
אביתר בנאי הזמר הכי טוב

שלום אני דיקלה בת 25 ואני חדשה פה אני אוהבת את אביתר בנאי וראיתי אותו כמה פעמים במציאות אבל לא בהופעות ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כמובן ../images/Emo24.gif

אבל לאזור האלכוהול והסיגריות אין כניסה
בהופעות היית כבר? כי זו אחלה דרך להכיר את האלבום השלישי לפני שקונים אותו
ולפעמים גם טיפטיפונת מהשני, תלוי במצב רוח..

תודה../images/Emo24.gif

ההופעה כלולה כבר בTO DO'S שלי, אבל שיגיע קצת לאיזור חיפה ואז נדבר P:

וולקאם, בובע ../images/Emo24.gif

חשתי בקי ^.^ מיתר, בת 15. נעים להכיר ;) אני מניחה שעם השהות שלך בפורום תתחילי להיחשף ליותר שירים של יקירנו
יומטוב :)

TEENAGER1

New member
כל עוד הם שומעים מוזיקה איכותית... ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה! וממש מומלץ להכיר את השניים האחרים, וללכת להופעות כמובן. השתלבות נעימה בפורום!

BecKiY

New member
היי כפרה :)

חשתי מיתר
מבחינתי עברת, צריך לראות רק אם בירווזת וג'ינגלרת גם את מרגול וצדי... (יוני בלוך הזה כזה מתוק, נראה לי שאני אתמכר לכוכב נולד עכשיו). חג שמיייחחח!!

TEENAGER1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

את בעניין לספר קצת על עצמך, איך גילית את אביתר, הופעות, וכל מה שבא לך...?

InnocenceLost

New member
בכיף

ממממ גיליתי על אביתר לפני כמה שנים כשחברה שלי שמעה את אבות ובנים והתאהבתי בקול שלו אבל לא התעמקתי יותר מדי , עד הדיסק שקיבלתי ו.. הופעות לצערי לא יצא לי עוד להיות.. כשהוא יגיע לחיפה או לסביבה, אני שם:)

../images/Emo12.gif

פעמיים במציאות אומר שהלכת עד היום רק לשתי הופעות שלו? לדעתי זה לא תקין
נעים מאוד..

TEENAGER1

New member
שרשור חדשים... ../images/Emo13.gif

זו הזדמנות גם לכל הסמויים למיניהם להתגלות, אם אתם בעניין... ברוכים הבאים!

למעלה