שלום אני דיקלה ואני חדשה פה אני אוהבת את אביתר בנאי מאוד ואני בת 25 ראיתי אותו גם פעמים במציאות ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אהלן, אריאלה בת 17 מחיפה שומעת אביתר בנאי כבר כמה שנים אבל בעיקר את השירים היותר מוכרים קיבלתי לפני כמה זמן את האלבום שלו מ1997 .. פשוט מדהים והיום גיליתי על הפורום אז.. זהו
היי, אני יעל. בת 14, מהצפון. סמויה פה מעט זמן. אוהבת בעיקר רוק ישראלי. קניתי לפני זמן מה את הראשון של אביתר ולא יכולתי להפסיק להגיד "גאון, גאון, גאון". ובנוסף לכל אני רקדנית כך שהדיסק הראשון הוא פשוט מאסטרפיס עם מקצבי הפסנתר שם. ו... אני לא מכירה הרבה שירים אחרים של אביתר מהשניים האחרים[חוץ מ"תחרות כלבים" וסינגלים אחרים
שלום אני דיקלה בת 25 ואני חדשה פה אני אוהבת את אביתר בנאי וראיתי אותו כמה פעמים במציאות אבל לא בהופעות ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ממממ גיליתי על אביתר לפני כמה שנים כשחברה שלי שמעה את אבות ובנים והתאהבתי בקול שלו אבל לא התעמקתי יותר מדי , עד הדיסק שקיבלתי ו.. הופעות לצערי לא יצא לי עוד להיות.. כשהוא יגיע לחיפה או לסביבה, אני שם