שרשור חדשים \ חדשות!!!

ShlovaL

New member
שלום, אני חדשה :)

אהלן, ת'אמת אני לא כ"כ חדשה כי אני נכנסת לכאן כמעט כל יום ורואה מה אתם כותבים, וזה נראה לי אחלה פורום (בנוסף לכך, שאני מכירה את גבי די טוב חח) אז, הצטרפתי! אז אני שובל, בת 14 וחצי מרעננה :) אני רואה רבלדה (יש לי אתר על רבלדה), תשוקת הנצים, קח אותי רודריגו (שבקרוב נגמר, לצערי הרב.. ותאמינו לי שהוא רב),האסירה, לפעמים אני אניטה, סנטרל 099 (אאההההה
)... משוגעות מאהבה (מדהים), טלנובלה בע"מ... ואני כבר לא זוכרת... אהה וסון אמורס פורסופווסטו!!! אני גם מארגנת עצומה להבאת RBD לארץ אז כנסו לקישור שלמטה!

ooOMoRoShOoo

New member
ברוכה הבאהה!! ../images/Emo13.gif

התמכרות נעימה
אני מור בת 14 אוהבת את כל רבלדה

ooOMoRoShOoo

New member
שלום לך אני מור ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום רבלדה אני מור בת 14 וחצי אוהבת את כל הלהקה שתהיה לך התמכרות נעימה~!

sweetaye

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה..!! קוראים לי איילת.. ואני גם יחיסית חדשה פה.. התשלבות נעימה.

legalyblond

New member
היי ברוכה הבאה

אני ויקה עוד חודש 17 מתה על אנהי!! ועל הלהקה תהני לך פה

../images/Emo24.gifברוכה הבאההה חמודה!!

אני צליל בת 16 ו8 חודשים במירושלים אממ..גמני רואה את רוב הסדרות שרשמת ועוד ימי חינו וכל מיניי חח אני כבר לא זוכרת מרוב שאני רואה פאקינג ה-כ-ל אממ..יש לך אחלה אתר הכרתי אותו כבר והוא בVIP של המעודפים שלי.. וכל הכבוד על העצומהההה ו..זהו השתלבות נעימהההה לך

soy rebelde

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

יופי שהצטרפת
את רואה אחלה טלנובלות, וזה באמת עצוב שקח אותי רודריגו תכף נגמר
והאתר נראה ממש נחמד!! כדאי שתקראי את התקנון וחץ מזה, תהני!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני נעמה... מכל מה שאת רואה אני רואה רק רבלדה!.. וטב"ע כשבא לי... וגם אני רוצה לראות משוגעות מאהבה!! מה זה התחיל כבר??? חשבתי שעוד לא... ואין לי ויוה פלטינה אז אני צריכה למצוא מישהו שיקליט לי..
כמה פרקים היו כבר?? אה.. ותהני פה!!

eveligne406

New member
שרשור חדשים \ חדשות!!!

טוב תראו הגענו למצב של חמש הודעות "היי אני חדשה מקווה להשתלב מהר" ביום!!! זה לא הגיונייי!!!! אז הנה לכל החדשים, אם בא לכם להודיע על הגעתכם, תשרשרו לפה!!! ברוכים הבאים לפורום, אל תשכחו לשרשר, ולקרוא את התקנון.

למעלה