שרשור חדשות...

nerod 72

New member
שרשור חדשות...

שרשרו כאןחדשות על קיילי, על השיר... בינתיים, הנה שלי- אז כנראה שבאמת כמעט בטוח קיילי תיכנס ביום ראשון למקום הראשון במצעד הבריטי! הסינגל כבר מכר יותר ב-5000 עותקים מהסינגל שאמור להיכנס למקום השנית והפער הופך ונהיה יותר גדול! אם כית מכירות הסינגל לא מגיעות למכירות של ספיניניג או CAN'T GET U אבל לפי המכירות בשוק זה בסדר גמור! קיילי מכרה עד היום כ-20000 עותקים ואיך אומרים, היד עוד נטויה...

הנה כמה חדשות .....

כידוע לכם קיילי החליטה (החלטה נבונה) שהיא מפפסיקה להתפשט ובשבוע הזה התחילו"הפגנות" וכאלה כי רוצים שהיא תתפשט!!!!!
(*שוק*) ואפ]ילו ברדיו כששמעו את סלאו איזה שדרן דיבר בציניות ואמר"למה שנשמע קיילי אנחנו רוצים מוזיקה אכותית קיילי היא כאן רק בדביל לפזז" הוא אמר את זה ממש בציניות דרך אגב .... בקיצור מדברים על זה הרבה ואפילו קוטלים אותה!!!!! אומרים שקיילי הוציא הלוח שנה חדש ושמה היא מתפשטת ויורדים עליה שאם היא החליטה לא להתפשט למה היא עושה את זה בלוח השנה שלה בקיצור התיקשורת מגזימה וגם אומצרים שהיא לא חושפת יותר את ישבנה לא כיה איה חליטה שגיל 35 לא מתאים לא להתפשט אלא כי יש לה צלוליטס! אוף מה יש לתיקשורת??? התישקורת עויינת! חחחחח

אה וגם....

לא מזמן בראש1 היה אייטם על זה שצלמי פאפרצי נכנסו לסט הצילומים של סלאו וניסו לצלם את ישנבנה ושניסו להסתיר לקיילי את הישבן אז הם כתבו בסוף האייטם הערה מגעילה ביותר!"אפם את לא רוצה שיראו לך את הישבן למה את הולכת איתו חשוף בסט?!?" "הכוכביםה אלה ממש מרגיזים לפעמים" או משהו כזה.......... בקיצור בעניין ההתפשטות די קוטלים אותו
אבל בענין האלבום מה זה מפרגנים!

p i n g o

New member
קראתי כבר

ורק רציתי להגיד לך שאני לא חושב שצריך לדאוג יותר מדי בקשר למה שכותבים/אומרים עליה בתשקורת... תמיד היו כאלה שקטלו אותה ותמיד יהיו.

כן אבל זה כ''כ חבל....

היא בסך הכול מנסה לעשות את הדבר הנכון
ויורדים עליה יותר מתמיד

nerod 72

New member
זה היה...

כתוב באיזה אתר של המצעד הבריטי.. לא זוכר את הכתובת, אבל זה מתעדכן רק פעם בשבוע, כי מצעד המידוויק מתפרסם ביום ג' כך שנצטרך לחכות ליום א' כדי שנראה מהן התוצאות האמיתיות! יש הרבה אתרים שתוכלו מהם לדעת , ראשונים את התוצאות ביניהם: http://www.dotmusic.com/singles.asp http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/top40/index.shtml באתר הראשון, מתעדכן בערך קצת אחרי 9 בערב ביום א' כולל רשימת 75 הסינגלים הנמכרים ביותר בבריטניה! האתר השני,כבר ב-9 בערב בול מתפרסמות התוצאות בבכורה! כולל רשימלת 40 הגדולים בבריטניה! פתחו את האתר השני ביום א' ב-9 בערב שעון ישראל ותקבלו את התוצאות ראשונים לפני כולם!

ForeverMC

New member
התכוונתי על עדכונים של המכירות

באמצע השבוע..., אתה מה שכתבת אני יודע ומתעדכן. אבל מאיפה המידע על המכירות של הסינגל של קיילי לעומת המקום השני כרגע? תודה

nerod 72

New member
תיכנס...

ללינק שאני אתן לך..תרד למטה בדף עד שתמצא את הכותרת MIDWEEK CHART SALES שם כתוב! למרות שנתוני המכירות כבר לא מעודכנים!

למעלה