שרשור חדשות

טרייד משונה להורנטס,

חוסך להם כלום כסף השנה אבל מעלה להם עוד 4 מי'ל לשנה הבאה בה הם עדיין נעל תקרת המס מה שאומר שהם חוסכים השנה 2 מיליון כדי לשלם 8 מיליון שנה הבאה... בלי עוד טרייד לקיצוץ משכורות זה פשוט לא היגיוני

Orenseg

New member
הם חוסכים משכורות בטווח הקצר

וזו העדיפות הראשונה שלהם כרגע - להמנע מתשלום מס מותרות בעונה הקרובה. אני חושב שהטרייד על אנטוניו דניאלס היה מטומטם מראש והם היו צריכים להמנע ממנו כל עוד זה המצב הכלכלי של הפרנצ'ייז כזה גרוע. דניאלס הגיע בעונה האחרונה במקום החוזה הנגמר של מייק ג'יימס (שכבר ירד מהספרים). ההורנטס הפכו חוזה לנגמר של שחקן מזדקן עם תפוקה מינימלית לחוזה בן 3 שנים (עכשיו כבר שנתיים) של שחקן מזדקן עם תפוקה מינימלית.

carmelo

New member
לא נכון, מייק ג'יימס חתום לעוד עונה

והוא ירוויח השנה כמיליון וחצי פחות מאשר דניאלס. בכל מקרה, גם דניאלס וגם ג'יימס נראים די גמורים, בעוד שסונגאליה רחוק מלהיות מזדקן עם תפוקה מינימלית. הוא מוסיף עומק למצבת הגבוהים של ההורנטס, רק שעדיין חסר להם סנטר גבוה ואמיתי בסגל (לא מחשיב את ארמסטרונג העגל). אבל הם חסכו בכסף לעונה הקרובה עם הטרייד הזה, החלפת צ'אנדלר באוקאפור וזריקת באטלר לקליפרס; ואומרים שהם עוד לא סיימו, אז אם הם ישיגו בטרייד נוסף או בהחתמה איזה 2 פותח ראוי, זה יצדיק את שני המהלכים האחרונים עוד יותר. הוולבס ממשיכים לפנות קאפ ספייס לקיץ הבא, רק שלדעתי הסיכויים שלהם להשיג שחקן משמעותי בטרייד יכלו להיות טובים יותר. יש להם המון חוזים נגמרים (דניאלס, קארדינל, בלאונט) אבל הוויתור על טלפייר וקרייג סמית קיצץ להם מצבת הכשרונות האקספנדבלז.

Orenseg

New member
וואלה, טעות שלי

התבלבלתי בין מייק ג'יימס לבובי ג'קסון, כי ההורנטס החליפו ביניהם (וקיבלו גם את בונזי וולס) בפברואר 2008. החוזה של ג'קסון נגמר העונה (נשלח לקינגס יחד עם דונטה גרין ועמרי כספי תמורת רון ארטסט). סונגאליה בן 31 (הייתי בטוח שמבוגר יותר) ופצוע כרגע, אין לי מושג עד מתי. בכל מקרה אני בספק אם הוא יקבל מקום משמעותי ברוטציה של ההורנטס (אלמלא פציעות).

Or Amit

New member
לפי הNY דיילי ניוז

סטפון מארבורי הודיע על פרישה מהNBA. דבר נוסף - CJ ווטסון חתם בגולדן סטייט

somone44

New member
נראה שוויד לא ימשיך במיאמי

קראתי ב-ESPN כתבה עליו... עד כה לא עשו מספיק כדי לספק אותו, ובזמן שנותר, עם השחקנים שאפשר להביא בפרק הזמן הזה, סביר להניח שנמשיך לראות את D-Wade נאבק ונאבק ונאבק, לשווא. באסה. עם זאת, קשה לי לראות אותו עוזב את ההיט... ריילי עוד איכשהו יפתיע.

למעלה