שרשור חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור חדשות

הקודם עמוס ויפסיק לקפוץ בערב בכל מקרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אודום סגר בלייקרס

לאמר אודום סגר את תנאיו בלייקרס ל-4 העונות הבאות בתמורה ל-40 מליון דולר. כך לפחות מדווח אייל גרוסברד באתר של ספורט 5 (ביאהו לא כתוב על זה כלום בינתיים)

Orenseg

New member
כדאי שגרוסברד יבדוק את המקור של הידיעה הזו

זו שמועה שעלתה בblacksportsonline.com. מעולם לא שמעתי על האתר הזה קןדם, ונשמע לי אידיוטי ש"מקור המקורב ללמאר אודום" יפנה דווקא לBSO ולא לערוץ תקשורת קצת יותר ידוע. בRealGM זה מוצג כ"דיווח" של אותו אתר, ובאתרים רציניים אחרים אין מילה על העניין. LA טיימס מהבוקר: למאר אודום והלייקרס חזרו לדבר. ככל הידוע לי זו המילה האחרונה ממקור אמין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה שלא מצאת את זה (וגם אני)

לא אומר שזה לא נכון.

Orenseg

New member
עד להודעה חדשה זה לא נכון

מאז פרסום הידיעה עבר מספיק זמן והיו מספיק הזדמנויות של ערוצי התקשורת הגדולים לאמת את העניין. חוסר ההתייחסות של אותם ערוצי תקשורת לעניין מעיד על כך שמדובר בבולשיט. אתה באמת חושב שכל כתבי ESPN המהוללים לא היו יכולים לברר עם אינסיידרים של הלייקרס, עם מקורבים לאודום או עם מקורבים לסוכן של אודום? מישהו כבר היה פותח את הפה. מאיפה הגיע blacksportsonline? מי מפעיל אותו? כמה סקופים היו שם עד היום? גם אני יכול לפתוח היום או מחר אתר עם דומיין של ספורט ולכתוב בה: "מקורות סיפרו לי שהלייקרס סגרו עם אודום 70M$ ל6 שנים". אף אחד לא הצליח להפריך את ה"סקופ" שלי, אבל זה לא אומר שזה לא נכון...

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם סורוקה פרסם את אותה ידיעה

קשה לי להאמין שהם ממציאים את זה. אגב, בשני המקרים הם מאוד זהירים ואומרים שאלה שמועות בלבד ושהחתימה הרישמית אמור להיות בסוף השבוע כשג'ארי באס יחזור מחופשה. ואגב... מבלי לפגוע בכבודך, גם גרוסברד וגם סורוקה כתבים רציניים ופועלים באתרים רציניים. המשקל של מה שאתה תפרסם והמשקל של מה שהם יפרסמו אינו זהה ולכן הם צריכים להיות זהירים במה שהם כותבים ולא להסתמך על איזה אתר שאף אחד לא מכיר.

go lakers go

New member
הם לא ממציאים את הידיעה

אני את הידיעה הזו ראיתי לראשונה ב2 בלילה כאן . זה בלוג/פורום של אוהדי הלייקרס . וגם הפורום הזה של אוהדי הלייקרס התבסס על ידיעה מפה . למה לצאת בהודעה לאמאר סיכם עם הליקרס 4 שנים=40 מיליון ( שככל הנראה תתברר כנכונה , אולם לא בטוח לגבי הסכומים ואורך החוזה ) , ולא לצאת רק בהודעה הלייקרס ולאמאר חזרו למשא ומתן ? כי זה מה שעשו בYAHOO - http://sports.yahoo.com/nba/rumors/...t=AtynOz.eRYKfZ_U3WcaVRbi8vLYF?urn=nba,178238 בקיצור כולם מעתיקים מכולם

Orenseg

New member
הם חייבים להיות זהירים

הידיעה הזו הגיע מאתר לא ידוע עם מקור לא ידוע. בBSO כתבו שהחתימה הרשמית תתבצע במוצ"ש, ובינתיים הם מושכים זמן עד שיגיע סיכום אמיתי (כי בכל זאת, רוב הסיכויים הם שאודום יחתום מחדש בלייקרס כל עוד הם לא מוכנים לתת לו S&T). אם באמת יגיע סיכום בימים הקרובים, הם יוכלו להתגאות ב"סקופ" הגדול. כמו שכתבו בידיעה:
Remember where you heard it first.​
בינתיים הם השיגו את הרעש שחיפשו. פתאום אנחנו מודעים לשם blacksportsonline, ולינקים לאתר מפוזרים באתרי אוהדים ובפורומים. הם קיבלו את החשיפה שרצו גם אם מכרו לנו בלוף. לאחר הפרסום ההוא של BSO, בRealGM נכתב:
The Lakers and free-agent forward Lamar Odom resumed contract talks on Wednesday, but nothing is imminent according to sources. The Los Angeles Times described the talks as productive, which comes as somewhat of a surprise considering that the Lakers removed an offer from the table last week. Financial details were not available, but the Lakers are not believed to have improved the offers they retracted.​
משום מה אני סומך על המקורות של הLA טיימס יותר מאשר על האתר ההוא (BullShit Online?).

go lakers go

New member
אייל גרוסברד הוא בדיחה

עצובה . כמו כל יתר כתבי הNBA בספורט 5 ( ובארץ בכלל ). זו דעתי לפחות . כן , כנראה שלאמאר יחתום בסופו של דבר בלייקרס . עצם זה שחזרו לשיחות מראה שלאמאר מעוניין להיות לייקר ( אחרת לא היה חוזר למשא ומתן ) ושבאס רוצה אותו בלייקרס .ככה שלצאת בכתבה לאמאר סגר בלייקרס זה לא כזה הימור גול , אבל הידיעה הזו היא בלון עיתונאי שהתחיל בUSA , עבר לבלוגים ולפורומים של אוהדי הלייקרס ומשם כבר בעתונות בישראל יש דיל סגור . נשמע לי של - ESPN ו YAHOO קצת יותר אמינים מגרוסברד , ויש להם מקורות טובים יותר מגרוסברד .. שאני אקרא על זה שם אני אדע שזו עסקה סגורה . מעין הידיעות שאם הן מסתדרות נכתב פורסם לראשונה ב ...... ושהן מתבדות כמו שאנון בראון למכבי , הכתב נעלם לקצת ... או למי איכפת בכלל ...

go lakers go

New member
לא . טלפז וסורוקה הם יוצאי דופן במחוזותינו

למרות שגם להם יש נפילות .. אבל זה בסדר . תום , לדעתי קודם כל צריך להבדיל בין כתבי ספורט שמסקרים ספורט ישראלי לבין כתבי ספורט שמסקרים ספורט מחוץ לארץ . כתבים שמסקרים קבוצות בארץ , יותר אמינים בעיני בתחום הסיקור שלהם כי יש להם מקורות אמינים ( יחסית ) . יונתן הללי שמסקר את מכבי/הפועל חיפה במעריב יכול לדבר עם יניב קטן /איתמר ציזיק/ יעקב שחר , ויכול לאמת דברים מולם . מה סורוקה או גרוסברד או טלפז יכולים לעשות ? לקרוא בESPN או ב YAHOO לתרגם לעברית , ולשחרר כתבה . וזה בסדר ולגיטימי . אני לא מצפה שלאחד מהם יהיה קו ישיר לקובי , לברון או וויד . הבעיה שלי עם רוב כתבי NBA בארץ הם שהם לא מתצאים בתחום שלהם , או אלו שכן , פעמים רבות מפרסמים כתבות על בסיס שמועתי בלבד ולא על פי מקור אמין כמו ESPN או YAHOO . אני קורא מדי פעם כתבות של סורוקה וטלפז , אבל רק אם אלו כתבות פרופיל על שחקן כלשהו , הבעת דיעה או תיאור משחק כמו שסורוקה עשה בפלייאוף האחרון . נתנונים מספרים וסטטיסטיקה של משחק בNBA אני אעדיף לקרוא בESPN . הרבה יותר מפורט ומקצועי . בארץ הם פשוט מעתיקים מילה למילה ידיעה מאתרים אלו . שהם עושים את זה מאתרים מהימנים כמו ESPN ו YAHOO זה בסדר , שהם מבססים כתבה על איזה בלוג או אתר לא מוכר שיוצא בסקופ לא מבוסס, זה לא רציני . הכי עצוב שאתר ספורט 5 שהוא למעשה הגוף הרשמי שמשדר את ה NBA בארץ , מעסיק כ'כ הרבה כתבים ברמה עלובה . גרוסברד , יואב גורן , יואב בורוביץ .... כל מילה מיותרת .

carmelo

New member
מסכים...רק עם ג'ומיין ג'ונס הם קלעו פעם בול

הוא היה במגעים עם מכבי ואז פרסמו בספורט 5 שהוא סגר בפניקס, לפני שזה התפרסם באתרים אמריקאיים (אני יודע לפחות שבפורום הסאנס בREALGM לא ידעו מזה). הייתי בטוח שהעיתונאים המפגרים פה מבלבלים בין ג'יימס לג'ומיין ג'ונס, אבל מסתבר שפניקס החליטה שהיא רוצה גם וגם (מה שהביא לקיצורים JAJO וJUJO).

go lakers go

New member
נו בסדר . מתוף 100 "סקופים" אחד נופל להם

זה לא מצדיק להמשיך עם זה פעם אחר פעם . מבחינתי זה פתטי וזילות למעמד העיתונאי .

carmelo

New member
צודק, סתם אנקדוטה חביבה...

גם מי ישמע באיזה סקופ גדול הם פגעו :)

Or Amit

New member
כמה

מקורות טוענים שמארבורי יחזור לסלטיקס בסופו של דבר
ברוס בואן בטוויטר "השמועה היא שאני עומד לעבור בטרייד. למישהו יש מושג לאן?"
הניקס מנסים למצות את אופציית אנדרה מילר (מציעים לו MLE לעונה אחת, לעומת פורטלנד שלפי דיווחים מוכנה להציע לו 9 מיליון X שנתיים) לפני שיפנו לסשנס.
מיאמי החתימו את ג'מאל מאגלור וג'ואל אנתוני. אגב, יש בעיה בשמירות בלוגים, לכן הבלוג לא התעדכן בימים האחרונים.

Or Amit

New member
ובקשר לטינסלי

עוד לפני ההודעה על השחרור קראתי שהוא מתאמן באופן פרטי בדנבר ונראה מצוין.

somone44

New member
אז LO נשאר או עוזב?

או רק חזר לשולחן המו"מ? מה מהאופציות נכונות? והאם הלייקרס לא יכולים לצרף את ביג בייבי מבוסטון אם אודום יעזוב? לדעתי אופציה מעולה.

go lakers go

New member
חזר למשא ומתן

זה לפחות מהמקור הכי אמין שיש כרגע . ואותו מקור הלוס אנגלס טיימס ( שYAHOO ציטט אותו ) אפילו טוען שהלייקרס לא מציעים שכר יותר גבוה ללאמר , אלא יותר נמוך מההצעה המקורית . ככה ש40 מיליון ל4 עונות לא נשמע לי הכי אמין . - though the Lakers were not expected to have improved their initial offers. If anything, the offers might have dropped slightly. אני מאוד אוהב את ביג בייבי , אבל כמה שאני מבין הלייקרס לא יכולים לקחת אותו אלא רק בטרייד . כי את הMLE הם נתנו לארטסט , ואת ה LLE הם נתנו לשאנון בראון . ולדעתי גם אם יכלו לתת לבייבי MLE בוסטון היו משויים את ההצעה . לאמאר כנראה שישאר לייקר . אני חם על נייט מהניקס . הלוואי יעשו עליו טרייד עם הניקס . נותן עליו את סאשה/פארמר/פישר . כל אחד מהם תמורתו . הרכז זו העמדה הכי חלשה בלייקרס . נייט בתור רכז זה השדרוג הכי גדול ללייקרס .

למעלה