לא . טלפז וסורוקה הם יוצאי דופן במחוזותינו
למרות שגם להם יש נפילות .. אבל זה בסדר . תום , לדעתי קודם כל צריך להבדיל בין כתבי ספורט שמסקרים ספורט ישראלי לבין כתבי ספורט שמסקרים ספורט מחוץ לארץ . כתבים שמסקרים קבוצות בארץ , יותר אמינים בעיני בתחום הסיקור שלהם כי יש להם מקורות אמינים ( יחסית ) . יונתן הללי שמסקר את מכבי/הפועל חיפה במעריב יכול לדבר עם יניב קטן /איתמר ציזיק/ יעקב שחר , ויכול לאמת דברים מולם . מה סורוקה או גרוסברד או טלפז יכולים לעשות ? לקרוא בESPN או ב YAHOO לתרגם לעברית , ולשחרר כתבה . וזה בסדר ולגיטימי . אני לא מצפה שלאחד מהם יהיה קו ישיר לקובי , לברון או וויד . הבעיה שלי עם רוב כתבי NBA בארץ הם שהם לא מתצאים בתחום שלהם , או אלו שכן , פעמים רבות מפרסמים כתבות על בסיס שמועתי בלבד ולא על פי מקור אמין כמו ESPN או YAHOO . אני קורא מדי פעם כתבות של סורוקה וטלפז , אבל רק אם אלו כתבות פרופיל על שחקן כלשהו , הבעת דיעה או תיאור משחק כמו שסורוקה עשה בפלייאוף האחרון . נתנונים מספרים וסטטיסטיקה של משחק בNBA אני אעדיף לקרוא בESPN . הרבה יותר מפורט ומקצועי . בארץ הם פשוט מעתיקים מילה למילה ידיעה מאתרים אלו . שהם עושים את זה מאתרים מהימנים כמו ESPN ו YAHOO זה בסדר , שהם מבססים כתבה על איזה בלוג או אתר לא מוכר שיוצא בסקופ לא מבוסס, זה לא רציני . הכי עצוב שאתר ספורט 5 שהוא למעשה הגוף הרשמי שמשדר את ה NBA בארץ , מעסיק כ'כ הרבה כתבים ברמה עלובה . גרוסברד , יואב גורן , יואב בורוביץ .... כל מילה מיותרת .