סעמק, נמחקה לי תגובה ארוכה
טוב, אז בקיצור: לדעתי בן גורדון שחקן כדורסל יותר טוב ממה שחושבים. נכון שיש לו יציאות מפגרות מחוץ למגרש (אני עדיין לא שוכח שאמר על ביג בן "השחקן הכי גרוע בקבוצה מקבל הכי הרבה כסף") והוא איכשהו תמיד מצליח להתקרב לתדמית העצלן-טיפש, אבל הוא לא באמת כזה. מעבר לעבודה הקשה שלו, לדעתי הוא שחקן כדורסל שיכול להראות במקום אחר יותר מאשר הראה בבולס. נדמה שמשחק שכונתי די מתאים לו אבל אני לא מסכים עם זה. הוא קלעי אדיר, מ-5 הקלעים הטובים בליגה. אולי לא מהקלעים הטהורים אבל יש לו את כל החבילה ובגדול- גם זריקות מכדרור, גם סט שוטס, מכל טווח, בכל מצב ועל כל שומר. לדעתי יש לו גם יכולת לעשות הגנה טובה והוא בוחר בשיקאגו שלא כי אין שם מאמן. אבל בקבוצה המתאימה עם המאמן הנכון הוא יוכל גם לשפר דרסטית את ההגנה וגם להפוך לקלעי ה-3 המוביל בליגה במידה ויריצו בשבילו תרגילים. הוא גם משחקני הקלאץ' הטובים בליגה. אני זוכר שעוד בעונת הרוקי הוא היה מהמובילים בליגה בנקודות ברבע הרביעי. בקיצור לדעתי הוא שווה 11 מליון. לתת לו 12 זה גם בסדר. הוא אכן דרש בעבר 14 לשנה כפול 5, יכול להיות שהמשבר גורם לו להתפשר על פחות. אני יכול להבין למה הוא רוצה לעזוב את הבולס. היינריך וסלמונס ינגסו לו בדקות, והקבוצה נכון להיום מתאימה בעיקר לשחקנים שכונתיים. מצד שני אני לא מבין את השידוך שלו עם דטרויט. לאף אחד מהצדדים. הוא עצמו לא יתפתח שם יותר מדי. הוא יהיה טוב הרבה יותר בקבוצה כמו יוטה, סאן אנטוניו, יוסטון, קליבלנד, פילדלפיה וכל קבוצה עם רכז פליימייקר טוב. אני גם לא מבין את האינטרס של דטרויט. כבר אמרתי שהמשמעות היא מכירת ריפ כמעט בחינם, מה שמוזר שהם מקבלים במקרה הכי טוב ריפ מעט משופר. כל עוד קארי בקבוצה אנחנו נמשיך לראות את גורדון לא שומר, כך שספק שהוא עדיף בכלל על ריפ.