שרשור חדשות

Orenseg

New member
לפי ההערכות הפיסטונס כבר הבטיחו לגורדון 11M$

לעונה. זה מותר בכלל? קראתי שהבובקאטס מימשו את הQO על פלטון, עוד אין לזה אישור רשמי. אלסטון אחד השחקנים המטומטמים בליגה, ומוזר לכתוב את זה כשהקליפרס והניקס עדיין חלק מהNBA. ואם כבר מטומטמים - טימאק עשוי להיות בדרך לניקס תמורת לארי "heylarryhughespleasestoptakingsomanybadshots.com" יוז וקאטינו מובלי שפרש כבר. Basketball IQ זה שם המשחק בקו אחורי שמרכיב את ארון ברוקס, לארי יוז ורון ארטסט. אולי כדאי שיחזירו את אלסטון?

rapgamer4ever

New member
לפי מיטב ידיעתי לא

אסור עוד לנהל משא ומתן. הפיסטונס יורים לעצמם ברגל עם הדלפות שכאלה. עכשיו מנג'רים יוכלו להתמקח הרבה יותר על ריפ ולהשיג אותו במחיר נמוך. אם קודם נראה שדטרויט מציעה את ריפ למכירה, עכשיו היא בערך במצב של "תנו חוזה נגמר והוא שלכם".

Or Amit

New member
אני לא מאמין שהרוקטס פשוט יתנו אותו

זה אומר שהם ויתרו עליו סופית. להזכירכם אני הצעתי טרייד שישלח את סקולה וטי-מאק עבור יוז, דיוויד לי וג'פריס (שמחזיק בחוזה עד 2011) לא ברור לי למה הרוקטס מוותרים על טי-מאק ככה. זה לא שהוא איזה חוזה ארוך (מסיים ב-2010)

the mnm factor

New member
מה זה צריך להביע?

הכוונה היא לבן גורדון? 11 מיליון? תשמעו אני יודע שרב אוהדי הכדורסל תופסים מדומארס, אבל אני מתחיל לגבש עליו עמדה שלילית למדי. אחרי מגוון בחירות רעות בדראפט, השמועות הזוועתיות על הבאת כרמלו אנתוני, הבאת אייברסון (לה אמנם יש גם צד חיובי) ועכשיו שמועות על בן גורדון? (בהנחה שלא מדובר על אריק גורדון) הסיבה העיקרית שאני אוהד את הפיסטונס, הרבה לפני שחקניה וצוותה המקצועי, היא מוסר העבודה של הקבוצה, האוריאנטציה ההגנתית והיכולת ללמד שחקנים לעבוד על המגרעות שלהם ולתת לשחקנים "בעייתים" מפלט. ישנם שחקנים שהם ההיפך המוחלט מעקרונות אלה- ישנם שחקני אינטרס, ישנם שחקנים עצלנים, ישנם שחקנים אגואיסטים וישנם שחקנים שפשוט לא מתאימים למרקם הקבוצתי (אם כי יש סיכוי שהם ישתפרו). בן גורדון, וגם כרמלו, הם בדיוק שחקנים כאלה. גורדון אמנם שחקן חרוץ אך הוא הבהיר בפעולותיו כבר מספר פעמים שהוא חושב קודם כל על כסף, ואם העונה היא שנת חוזה הוא יזרוק בלי רחמים. הוא שחקן הגנה רע ושחקן שקשה להתאים אותו לקבוצה (כי הוא די חד גוני התקפית ומתקשה לעבוד עם הרכז). מעבר לזה הוא ללא ספק לא שווה 11 מליון דולר לעונה. הוא שחקן משלים ותו לא. אם הפיסטונס יחתימו אותו זה יסתום את הגולל על דומארס מבחנתי ובתוך נבכי ראשי הוא יפסיק לקבל קרדיט או אורך רוח. אלה החלטות טיפשיות שפוגעות במערכת.

88nothing

Active member
מסכים בכל מילה

בן גורדון לא טורקוגלו ולא הוביל שום קבוצה לשום מקום! והוא עוד שיחק בשיקאגו הסופר מוכשרת! אין פלא ששיקאגו לא רוצים בו בסכומים האלה והם צודקים לגמרה!! הוא עוד הראה משהו בשיקאגו כי רוז שמר על הגארד היותר טוב וגורדון הבטלן לא התעייף!

Or Amit

New member
משום מה זכור לי

ששיקאגו הציעו לו חוזה של בערך 11 מיליון (רב עונתי) שנה שעברה והוא סירב ורצה 13-14. אני בטוח שאורן או ראמפה (ובטח גם ניר) זוכרים את הפרטים יותר טוב. בכל מקרה, זה נראה לי בעיקר פאניקה של דטרויט. גורדון מאד מזכיר את ג'ייסון טרי - שחקן משלים מצוין (לדעתי, אפילו בסכום של 11 מיליון) אבל לא שחקן לבנות סביבו את הקבוצה.

88nothing

Active member
נראה לי שזכור לך נכון

גם לי זכור שהוא סרב לחוזה כזה בעבר. אולי הוא הבין שיותר מזה הוא לא יקבל, אז החליט לקחת את מה שנותנים. אתה צודק לגבי ה11M שזה סכום סביר, היה טעות מבחינתי להשוותאותו לטורקוגלו כי הטורקי מבוגר יותר! בכל אופן אני לא חושב שהוא יתאים לדטרויט כי אין להם רכז שבאמת יודע לשלוט בקצב ולסדר את הקבוצה(סטאקי לא נחשב). אבל אולי אם יקחו אותו ויחתימו את ססנש יהיה להם קו אחורי מעניין ואז יוכלו לשלוח את המילטון המוערך מאוד תמורת גבוה יותר רציני!

Or Amit

New member
הנקודה האחרונה היא אכן חשובה

העונה הזו התחילה עם המון הייפ מסטאקי, ליד אייברסון סטאקי פשוט התמוטט, ועלה (טיפה) בחזרה כשאייברסון גמר את העונה. דווקא נניח ליד לברון סטאקי יכול להסתדר, כי הוא פחות יהיה בלחץ של הובלת הכדור, אבל גורדון הוא ממש לא הציוות המתאים לסטאקי.

rapgamer4ever

New member
סעמק, נמחקה לי תגובה ארוכה

טוב, אז בקיצור: לדעתי בן גורדון שחקן כדורסל יותר טוב ממה שחושבים. נכון שיש לו יציאות מפגרות מחוץ למגרש (אני עדיין לא שוכח שאמר על ביג בן "השחקן הכי גרוע בקבוצה מקבל הכי הרבה כסף") והוא איכשהו תמיד מצליח להתקרב לתדמית העצלן-טיפש, אבל הוא לא באמת כזה. מעבר לעבודה הקשה שלו, לדעתי הוא שחקן כדורסל שיכול להראות במקום אחר יותר מאשר הראה בבולס. נדמה שמשחק שכונתי די מתאים לו אבל אני לא מסכים עם זה. הוא קלעי אדיר, מ-5 הקלעים הטובים בליגה. אולי לא מהקלעים הטהורים אבל יש לו את כל החבילה ובגדול- גם זריקות מכדרור, גם סט שוטס, מכל טווח, בכל מצב ועל כל שומר. לדעתי יש לו גם יכולת לעשות הגנה טובה והוא בוחר בשיקאגו שלא כי אין שם מאמן. אבל בקבוצה המתאימה עם המאמן הנכון הוא יוכל גם לשפר דרסטית את ההגנה וגם להפוך לקלעי ה-3 המוביל בליגה במידה ויריצו בשבילו תרגילים. הוא גם משחקני הקלאץ' הטובים בליגה. אני זוכר שעוד בעונת הרוקי הוא היה מהמובילים בליגה בנקודות ברבע הרביעי. בקיצור לדעתי הוא שווה 11 מליון. לתת לו 12 זה גם בסדר. הוא אכן דרש בעבר 14 לשנה כפול 5, יכול להיות שהמשבר גורם לו להתפשר על פחות. אני יכול להבין למה הוא רוצה לעזוב את הבולס. היינריך וסלמונס ינגסו לו בדקות, והקבוצה נכון להיום מתאימה בעיקר לשחקנים שכונתיים. מצד שני אני לא מבין את השידוך שלו עם דטרויט. לאף אחד מהצדדים. הוא עצמו לא יתפתח שם יותר מדי. הוא יהיה טוב הרבה יותר בקבוצה כמו יוטה, סאן אנטוניו, יוסטון, קליבלנד, פילדלפיה וכל קבוצה עם רכז פליימייקר טוב. אני גם לא מבין את האינטרס של דטרויט. כבר אמרתי שהמשמעות היא מכירת ריפ כמעט בחינם, מה שמוזר שהם מקבלים במקרה הכי טוב ריפ מעט משופר. כל עוד קארי בקבוצה אנחנו נמשיך לראות את גורדון לא שומר, כך שספק שהוא עדיף בכלל על ריפ.

88nothing

Active member
ראפ העלתה כמה נק' מעניינות

נתחיל להמשחק הגנה: הוא שיחק אצל סקוט סקיילס ולא עשה הגנה, אז אצל מי יעשה?? ואן גאנדי(ג'ף). מסכים איתך שיהיה לו הרבה יותר טוב ליד פליימריקר אבל למי לא?? מסכים איתך לגמרה שהוא אחד הקלעים הכי טובים בליגה, שבאמת אין דבר כזה בישבילו זריקה קשה! אז אולי הוא צריך לחפש קבוצה עם משחק פנים טוב ורכז עושה משחק. דטרויט בעונה הקרובה בערך 20M מתחת לתקרת שכר, מחתימים את סשנש ואותו,עושים טרייד עם יוטה נניח תמורת בוזר על המילטון ומקסיל(מתאימים מאוד ליוטה) ויש אחלה בסיס. של אולי לתת גם MLE או משהו קרוב לגורטאט ויש קבוצה מצויינת ולא אובר פייד, שיודעת לשים נק' וגם שומרת טוב! וזה לא שהתרחיש הוא לא סביר.

Or Amit

New member
אני לא יודע אם סשנז מתאים יחד עם גורדון

דווקא הסיטואציה בשארלוט נראית לי מתאימה עבור גורדון, בהנחה שפלטון לא יישאר שם. אגב, אהבתי את הטרייד של יוטה-דטרויט. רעיון מעניין. (למרות שאני מאמין שדטרויט יעדיפו לוותר על ג'ונסון ולא על מקסייל והוא יכול אולי יותר להתאים ליוטה כי בתכל'ס מילסאפ ומקסייל נותנים יכולות די דומות)

88nothing

Active member
צודק

לגבי הטרייד בין יוטה לדטרויט: רשמתי מקסיל כי זה יותר מאוזן מבחינת משכורות, המילטון 11M, בוזר נניח 16-17, ועוד 5 של מקסיל. לא בטוח שיותר מתאים להם ג'ונסון כי יש להם את קוסטה קופוס שהתרשמתי ממנו מאוד לטובה העונה, והוא עוד ישתפר. וג'ונסון יתן להם די את אותו הדבר ויקח לו דקות. מצד שני לג'ונסון יש שנתיים בחוזה של 3.6M ולמקסיל 3 בחוזה של 5M. בכל אופן זה יכול לשפר מאוד את 2 הקבוצות!

אני לא חושב שהוא לא מתאמץ בהגנה

פשוט יש לו מגבלה מאוד גדולה בהגנה והיא שהוא 1.88 וצריך לשמור על סקנד גארדים באופן קבוע. זו גם הסיבה שפוחדים לתת לו חוזה גדול מאוד.

rapgamer4ever

New member
ברמות האלה, הגנה זה לא פחות רצון מיכולת

במיוחד עם הנתונים של גורדון. הוא לא נמוך בחצי ראש מהשאר אלא כולה בכמה סנטימטר. לדעתי אם יהיה חשוב לו להיות טוב בהגנה והוא ישמור על רמת ריכוז ואינטנסיביות גבוהה כל התקפה, הוא יהיה לא רע בכלל.

Orenseg

New member
בדראפט מדדו לו מוטת ידיים מרשימה של "8.5'6

וסטנדינג ריץ' של "3'8: חצי אינץ' יותר מדווין האריס ומדרק רוז (לפי דו"חות הדראפט בזמנו הם מסוגלים לשמור על שתי עמדות הגארד), וחצי אינץ' פחות מדלונטה ווסט. יש לו גם lateral quickness ברמה טובה מספיק כדי לשמור על רכזים מהירים. אם גורדון היה יכול לשחק ליד פליימייקר גבוה שמסוגל לשמור על עמדה 2 (וייד? קובי? רוי?) אולי היתה לו הזדמנות לשמור על רכזים במימדים שלו ולשחק הגנה טובה ואגרסיבית יותר. זה היה אמור לעבוד מצוין עם רוז, אבל הרוקי התגלה כשומר מחריד בNBA ולכן השילוב של שניהם בהגנה היה בעייתי משהו.

SHITBREAK3

New member
קליבלנד הולכת על וינס קארטר

עובדים על טרייד שישלח לנטס בתמורה את בן וואלאס וסשה פאבלוביץ' (אותו דבר עדיין רוצים לבצע עם פניקס על שאקיל...) ושיקאגו פנו לנטס על החלפה בחירות הדראפט, כשהבולס יקבלו את בחירה 11 (כדי לבחור בג'יימס ג'ונסון) וניו ג'רזי את בחירות 16 ו 26

Or Amit

New member
חצי ליגה מועמדת לקליבלנד

עכשיו יש דיבורים גם על יאו, אחרי שקבוצת משקיעים סינית נכנסה לבעלות על קליבלנד. אפילו יאו לא מאמין שזה יקרה.

למעלה