שרשור חדשות

eyalal

New member
לדעתי וורדום יקבל צ'אנס קודם

אם אני זוכר נכון זה ההסכם בחוזה החדש שלו- ניצחון בקרב הקרוב שלו והקרב השני יהיה על החגורה.

doom23

New member
היריב הבא של קימבו הוא

קן שמרוק שון גאנון ביקש המון כסף (בגלל שהוא עלול לאבד את המישרה שלו אם ישתתף בקרב - שוטר)

FrecCo

Active member
אני מבין ששמרוק

חותר בשיטתיות לתואר הבדיחה הגדולה בהיסטוריה...

JayneCobb

New member
זה יכול להיות מעניין

אם שמרוק יצליח בדרך נס להוריד אותו לקרקע,הוא יעשה מקימבו קרקס... הבעיה של שמרוק תהיה שהוא יחטוף נוק אאוט הרבה לפני שזה יגיע לרצפה... אגב,יש מקור לידיעה?

doom23

New member
מקור לידיעה

http://www.fightline.com/news/2008/823/kimbo_slice_339865.shtml

favor

New member
זה שמועה לא מבוססת

ועוד ימשיכו לעלות הרבה שמועות, חלק מהרעש שהם מנסים לעשות לגביי "היריב של רימבו".

talhorm

New member
אם זה יצא לפועל, קרב הכי טוב שאפשר לבקש לקן

כי יש לו סיכוי לנצח פה ועוד לוחם פופלארי כמו קימבו יחזיר לו הרבה מהפופלאריות והערכה של הרבה אוהדים (תתפלאו אבל יש הרבה קהל שתופס מקימבו) אם הם יעמדו, זה יגמר תוך 30 שניות בנוקאאוט, אם שאמרוק יוריד אותו לקרקע אולי הוא יצליח לנעול איזה היל הוק לזכר הימים הטובים...

favor

New member
../images/Emo58.gifסנגוקו 4

ערב גדול ללוחמים היפנים בטורניר בסנגוקו, כל היפנים ניצחו את הקרבות שלהם (נגד יריבים ממדינות שונות) ועלו באורח פלא לחצי גמר. מה שהכי מוזר זה שכולם הגיעו לקרבות שלהם כאנדרדוגים.. התאכזבתי משולץ (המעומד המוביל לנצח בטורניר) שהפסיד מסופרמן פאנץ'. ומילה טובה לולנטין אוברים עם נוק אאוט הערב לאחר ברך מעופפת.

talhorm

New member
דעה ../images/Emo58.gif

הופעתי מהרמה של הלוחמים שאני לא מכיר באירגון... הייתי בטוח שרודירגו דאם ינצח והוא הפסיד, הייתי בטוח שראיין שולץ' ינצח והוא הפסיד בגדול, אחלה נוקאאוט של האח של. וגומי כ"כ איכזב!!!!!!! פעמיים בשנה אנחנו רואים את הלוחם שנחשב בעיניי רבים עדיין הטוב בעולם במשקל קל או לפחות מקום 2, ו2 הקרבות שלו היו סתם בולשיט מול יריבים נחותים ממנו בהרבה ולא מדורגים, בזמן שפן ניצח את סטיבנסון ואת שון שארק, אאוקי ניצח את ג'י ז'יי ואונו, ואדי אלברז בא משום מקום ניצח את אנדרה דידה, הנסן, וקוואג'רי. גומי אחרי השנה הזאת צריך להיות מתחת שלושת הלוחמים האלו, למרות 2 הניצחונות שלו.

talhorm

New member
../images/Emo45.gif הכי בעד שיש לקרב על זה

פשוט מגיע לג'ואי מאז ההפסד לנינג'ה, הבחור רומס, 2 הנוקאאוטים האחרונים שלו שווים HL REAL רצחני. אני חושב שלג'ואי יש סיכוי טוב לקחת את הקרב, אבל אם לולר ילך עם הפול אגרסיביות שלו הוא יקח.

tal7345

New member
גם בעד הקרב הזה..

למישהו יש לינק לקרב הראשון בניהם..? תודה.

tal7345

New member
יריבו של נינג'ה רואה בCBS יהיה..

בנג'י ראדאק (4-18), לוחם הufc והIFL לשעבר, יהיה יריבו של מאוריליו "נינג'ה" רואה (1-8-16) בקארד של אליט xc בCBS. ראדאק בן ה29 חתם על חוזה לשלושה קרבות עם אליט. ראדאק השיג רקורד של 1-5 בIFL שממנה הוא שוחרר לאחרונה, עם נצחונות על אלוף המידלווייט לשעבר ראיין מאגיבן, ג'ראלד האריס מtuf ובראיין פוסטר. הפסדו היחיד בארגון היה למוחתם הטרי של הufc, מאט הורוביץ'. לראדאק יש חתיכת KO POWER, עם 14 נצחנות בKO או TKO, ועל הקרקע הוא לא פראייר בעוד הוא מתאמן בATT. ולבררנים.. הנה הידיעה- http://www.sherdog.com/news/news/radach-to-fight-ninja-at-elitexc-cbs-event-14177

favor

New member
קרב מעולה!

אני ממש אוהב את ראדק, יש לו אישיות כובשת והוא לוחם מעולה. למרות שאני מאוד מחבב את נינג'ה בקרב הזה ראדק יהיה הפייבוריט שלי.

favor

New member
קרוב לסגירה: ראמפייג' נגד שוגאן 2 בסוף השנה

http://www.mmabay.co.uk/Story RampageShogunbooked.html לא מקנא במי שיפסיד. מעניין את מי יקבל ואנדרלי עכשיו, אין הרבה שמות גדולים שממתינים לקרב. אז כנראה את המפסיד בין אבנס ללידל. סטפן בונאר שחוזר מפציעה יכול להיות גם אופציה לא רעה.

למעלה