שרשור חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור חדשות

את כל ה"פרסומים הראשונים" שיש לכם לספר לנו עלייהם שרשרו לכאן

rapgamer4ever

New member
היה רק שאלה של זמן

80 מליון ל-6 שנים...משכורת מאוד מאוד יפה לאיגי, היו לארג' סטפנסקי.

King LBJ

New member
יותר מידי

טעות של פילי.. נתנו לו יותר מידי תקרת השכר שלהם קצת סתומה עכשיו עם המשכורות של איגי ובראנד. זה אומנם צמד נחמד אבל לא אחד שיביא אותם לתוצאת. יש להם הרבה צעירים טובים שיכולים להתפתח לאחלה שחקנים אבל הם יברחו להם כי לא יהיה לסיקסרס מספיק כסף להציע. בראנד ואיגי לוקחים ביחד בערך 30 מיליון (נכון?).. אמנם לא ממש המון בשביל צמד שאמור להוביל קבוצה, אבל זה לא הצמד שיביא להם אליפות. חוץ מזה שבעונה האחרונה איגואדלה היה מאוד לא יציב מבחינת התרומה שלו, גם בנק', גם באס' וגם מבחינת האיבודים.

Orenseg

New member
רידנאור בבאקס, מו וויליאמס בקאבס?

המילווקי ג'ורנל סנטינל מדווח שהבאקס מנסים להשיג את לוק רידנאור בטרייד משולש שישלח את מוריס וויליאמס לקליבלנד קאבס, ואוקלהומה סיטי תקבל ממנו חבילה שעדיין לא ברורה (כנראה את החוזה הנגמר של ג'ו סמית' ואת דלונטה ווסט).

carmelo

New member
לפי סטפנסקי, איגודאלה עוד לא חתום

מעניין לשמוע שהבאקס רוצים את רידנאור ולא את ווטסון, נראה איך הוא יסתדר עם הדרישות ההגנתיות של סקיילס. כנראה שהוא יגבה את סשנז מהספסל, עם שני אלה לבאקס יהיה צמד מוסרים מהטובים בליגה, וזה עוד בלי להחשיב את בוגוט בסנטר. נשמע לי מוזר שאוקלהומה ירצו את ווסט בחזרה, במיוחד לאור צירופו של ווסטברוק (אפילו מבחינת השם זה שדרוג...). נראה לי שלאור היכולת והפציעות של רידנאור בשנתיים האחרונות, הם יסתפקו בלזרוק אותו תמורת חוזה מסתיים. השם של קירילנקו שוב עולה על הטריידינג בלוק. יש מצב שיוטה תסתפק בלקצץ משכורות בתמורה, כדי להשאיר את בוזר עם חוזה שמן בקיץ הבא.

Orenseg

New member
גם לי מוזר שOKC ירצו את ווסט.

אני חושב שהסאנס ישמחו לקבל את החבילה של ג'ו סמית' ודלונטה ווסט, אבל לא בטוח איך הם יכולים להשתלב בטרייד הזה. רעיונות לטריידים על AK47: 1. קירילנקו ומוריס אלמונד לבאקס תמורת ג'ו אלכסנדר, החוזה הנגמר של דזמונד מייסון והחוזה הנוראי של גדזוריץ' (הרבה יותר נמוך מזה של קירילנקו, כך שמתפנה מקום מתחת לתקרת השכר). הג'אז: דרון/נייט/פרייס ברואר/קורבר/מייסון מיילס/אלכסנדר/הארפרינג בוזר/מילסאפ אוקור/קולינס/קופוס הבאקס: מו-וויל (או רידנאור)/סשנז/לו רד/בל/אלמונד ג'פרסון/מבא-א-מוט/וילאנובה קירילנקו/וילאנובה/אלן בוגוט/אלסון 2. קירילנקו והארפרינג לגריזליס תמורת אנטואן ווקר (חוזה לא מובטח אחרי העונה), חאכים וואריק (גם מסיים חוזה) וג'וואריס קריטנטון. ללא אופציות השחקן של בוזר, אוקור וקורבר, הג'אז ישארו עם 31M$~ בפיירול של 09/10 ויוכלו להחתים לפחות שני שחקנים חופשיים גדולים. הג'אז: דרון/נייט/קריטנטון/פרייס ברואר/קורבר/מייסון מיילס/וואריק/הארפרינג בוזר/מילסאפ/וואריק אוקור/קולינס/קופוס הגריז: קונלי/לאורי מאיו/יאריץ'/באקנר גיי/הארפרינג קירילנקו/ארתור מיליצ'יץ'/גאסול 3. קירילנקו לפייסרס תמורת מרקיז דניאלס וראשו נסטרוביץ' (מסיימים חוזה) הג'אז: דרון/נייט/פרייס ברואר/קורבר/אלמונד דניאלס/מיילס/הארפרינג בוזר/מילסאפ אוקור/קולינס/קופוס הפייסרס: פורד/דיינר/ג'ק גריינג'ר/ראש/גרהאם דאנליבי/גריינג'ר קירילנקו/מרפי/באסטון/מקרוברטס פוסטר/היברט

carmelo

New member
תגובה לטריידים

הראשון לא נשמע לי הגיוני עבור יוטה, אלכסנדר בינתיים הוא בלתי מוכח וגם נתן ליגת קיץ די גרועה. מה שכן, הוא משווה את עצמו להארפרינג אז הוא יוכל ללמוד מהמקור... גדזוריץ' אומנם מרוויח פחות מקירילנקו אבל עד שיוכיח את בריאותו הוא מיותר לגמרי, מייסון לא משפר את מצב הקליעה מבחוץ של הג'אז בשנה שנותרת לו בחוזה. גם לא ברור לי למה הם צריכים לוותר על אלמונד שאולי עשוי לפתור את בעיית הקליעה מבחוץ שלהם. אם כבר, שהבאקס יתנו את רד בתמורה לקירילנקו ואלמונד. מילווקי עם חמישיה של סשנז-מייסון-ג'פרסון-קירילנקו-בוגוט, יוטה מקבלת סקורר מבחוץ. בשני יוטה נותנת יותר מדי עבור חוזים מסתיימים פלוס רכז צעיר ומבטיח שהם לא ממש צריכים כשיש להם כבר את דרון. קירילנקו הוא בכל זאת החוסם הכי טוב שיש להם לשים לצד בוזר ואוקור שלא חוסמים כמעט, והארפרינג הוא השחקן השישי שלהם. בשלישי, דניאלס דומה מדי בסגנון שלו לרוני ברואר, נסטרוביץ' הוא סנטר מחליף לא רע יחסית למה שיש לג'אז על הספסל, ובכל זאת אני חושב שהטרייד הזה לא משפר את יוטה מספיק. עדיף להם כבר להחזיק בקירילנקו ואם בוזר יעזוב, להחזיר אותו לעמדת הפאוור פורוורד שבה הוא אמור לפרוח.

Wiiwa

New member
יוטה בבעיית רוטציה חמורה

מעבר לבעיית תקרת השכר. נכון להיום הם חייבים להפטר מאלמונד , למרות שהוא אמור להיות כוכב. אלמונד יכול לשחק רק 2. לפניו יש את ברואר, סיג'יי מיילס, הארפרינג שקיבל שם דקות עונה שעברה וברווין נייט שמאפשר לסלואן לשחק עם 2 רכזים כמו שהוא אוהב. אז תגיד שיש לו אופציה לשחק גם השנה בNBDL. אבל גם זה לא נכון כי קורפוס ופרסנקו גם אמורים לשחק שם ויוטה, כמו כל קבוצת נבא, יכולה לשלוח רק שני שחקנים כל שנה לשם. אז קורפוס, בן ה19 שנבחר השנה הולך לשם בטוח ואז השאלה היא, מי ילך לנבדל ומי לא- כך שידחק לקצה הספסל ( 3-4 ברוטציה רגילה ), פרסנקו או אלמונד. יוטה חייבים לשלוח את פרסנקו- אין להם ברירה- הוא חייב להתפתח איפה שנותנים לו דקות משחק וביוטה לא יהיו לו- יוטה מצידם עומדים מול שנה בה בוזר אוקור קולינס ומילסאפ יכולים לעזוב בסופה- כך שאין ברירה אלא להכין חלופות. אלמונד חייב לעזוב, אני מאמין גדול בילד הזה וביוטה פשוט הוא יתבזבז, אלא באיזושהי קונסטלציה ימצאו לו דקות או יכניסו אותו לnbdl. בקטע של קירילנקו- זמנו הגיע, גם בעונה שעברה לא היה להם למה להחזיק אותו ואז הם יכלו גם להשיג תמורתו יותר, אבל מה שיוטה צריכה עכשיו זה לפנות מקום בתקרת שכר וצעירים כשרוניים- בגלל האופציה השניה הכי קורצת לי ( ממפיס ) קריטנטון ידחוק את רוני פרייס ויהיה אחלה רכז שלישי, וואריק סמול/פאוור מוכח שיוכל אולי אולי להפריע קצת למילסאפ אנטואן ווקר הוא ביי אאוט קלאסי והבונוס- הארפרינג עוזב ואת הדקות שלו אפשר להביא לאלמונד. יאללה ממפיס!!

carmelo

New member
הטרייד רשמי, קאבס-אוקלהומה-באקס

קליבלנד מקבלת את מו וויליאמס תמורת ג'ו סמית ודיימון ג'ונס - רווח נקי, אם כי לדעתי זה הופך את החתמת גיבסון לדי מיותרת, עדיף היה להשאיר את ווסט שמגן טוב משניהם. אבל אולי הקאבס יוכלו להעביר את ווסט בסיין אנד טרייד יחד עם חוזה מסתיים נוסף - וולי או סנואו. הבאקס מקבלים את רידנאור, אדריאן גריפין ודיימון ג'ונס תמורת וויליאמס ומייסון - לדעתי החתמת וויליאמס בקיץ שעבר היתה טעות, עכשיו הם יוכלו לבנות על סשנז בתור רכז פותח ואילו רידנאור הוא מחליף טוב אם יהיה בריא. מייסון מחליף טוב אבל גריפין גם כן יוכל לספק להם סווינגמן הגנתי, ג'ונס לדעתי די מיותר שם עם סשנז, רידנאור וצ'ארלי בל. אוקלהומה מקבלת את החוזים המסתיימים של מייסון וסמית בתמורה לרידנאור וגריפין - ממשיכים לפנות משכורות לקראת הקיץ הבא. עם הפציעה של ווטסון שעשויה להימתח אל תוך פתיחת העונה, ווסטברוק הולך לקבל צ'אנס רציני להפוך לרכז הפותח כבר בעונת הרוקי שלו. אה, ומייסון חוזר לקבוצה שבחרה אותו בדראפט והעבירה אותו תמורת ריי אלן בזמנו...

rapgamer4ever

New member
קצת מפתיע שלא ממש מדברים על זה בינתיים

טרייד טוב. נתחיל מהקל. ההורנטס בטרייד סולידי, לא משנה הרבה. לקליבלנד זה כמובן טרייד טוב. מו יכול ליצור קצת בהתקפה ולהוריד עומס מלברון בתחום הזה, הוא יוכל להוסיף קצת יצירתיות להתקפה הבינונית של הקאבס ואין ספק שמדובר בשדרוג מבחינה מקצועית. אי אפשר לומר שזה יהפוך את הצוות המסייע של לברון לטוב, אבל זה הכיוון. עוד מהלך כזה ומדובר סופית בקונטנדרית לגיטימית. לבאקס לדעתי יש בעיקר 2 שיקולים, עפ"י סדר החשיבות: 1. להפטר מהחוזה של מו. הם הבינו שהם עשו טעות כשהחתימו אותו על איזה 50 מליון, הטרייד הזה מספק להם הקלה פיננסית. אם כי הקבוצה מנוהלת ע"י חבורת מטומטמים, אז אי אפשר באמת להבין מה עובר בראש שלהם. 2. כמו שאמרת- תחלופה סבירה בעמדת הרכז. סשנז פרץ לקראת סוף העונה שעברה וגם היה טוב בליגת הקיץ, אני מניח שהוא באמת הפך לרכז לגיטימי ומאפשר להם להינות מכזה במחיר מציאה יחסית לוויליאמס. בקיצור- לתת לסשנז את הבמה, כנראה שלבחור באמת יש פוטנציאל.

rapgamer4ever

New member
זה לא משנה, העיר מתחלפת אבל הכינוי נשאר

הם גם היו שארלוט הורנטס בעבר.

עמית123

New member
סיאטל לשעבר ביצעו את הטרייד..

להורנטס אין שום קשר לטרייד המשולש הזה. הטרייד הוא בין אוקלהומה, קליבלנד ומילווקי.

Orenseg

New member
לא מבין את הבאקס

רידנאור? אם הם בונים על סשנז, היו צריכים לקחת את ווילקוקס/קוליסון או ג'ו סמית' ולמלא את החור בעמדת הPF, או לנסות ללכת על דלונטה ווסט. אולי רידנאור יפעיל טוב את ההתקפה של סקוט סקיילס, אבל לדעתי ווסט מתאים יותר. סם פרסטי מאוקלהומה שוב עושה טובה לדני פרי (הקולגה מימי הספרס העליזים) ואדריאן גריפין שוב עובר דירה בתוך חצי שנה כי הקאבס רוצים רכז חדש. לקאבס יש עוד שני חוזים נגמרים גדולים בשווי של יותר מ20M$ (וואלי וורלד וסנואו), ואולי S&T על דלונטה ווסט יגיע בקרוב.

Orenseg

New member
רידנאור יהיה רכז פותח.

Now the Bucks will feature a starting lineup with Redd and Ridnour in the backcourt, Jefferson and Charlie Villanueva at forward and 7-footer Andrew Bogut at center. "He's a great ball handler, excellent in the open floor," Hammond said of the 6-foot-2, 175-pound Ridnour, who will be entering his sixth pro season. "He's willing to give the ball up and willing to pass ahead in fast breaks. "He's excellent in the two-man game, which is very important in the NBA. He has the ability to get into the paint on dribble penetration."​

עמית123

New member
אני חושב שהם יחכו למחנה האימונים

צריך לזכור שגם טיירון לו חתם שם וזה יהיה מאבק משולש לדעתי. מי שיבלוט יותר במחנה האימון יפתח ככל הנראה. כרגע לדעתי רידנאור הוא באמת הטוב מבינהם אבל ראמון יכול לעקוף אותו אם ימשיך באותה היכולת שסיים את הגארבג' טיים בעונה שעברה

למעלה