שרשור חג

ODana

New member
שרשור חג ../images/Emo48.gif

לכבוד החג האחרון
(sniff sniff)... שרשור מיוחד וחגיגי: מה אתם הכי אוהבים בחג ומה אתם הכי שונאים בחג... שלי: הכי אוהבת: 1. חופששששששששששש (כאילו, ברור)
2. אוכל טעים
3. לא לעשות כלום במשך שעות...
הכי שונאת: 1. אחותי הקטנה והמעצבנת עושה רעש ומעירה אותי מוקדם דווקא שאני יכולה לישון עד מאוחר
2. האוכל הטעים מאד משמין
3. יש מצב לשעמום
זהו, עכשיו תורכם! וחג שמח לכולם!

Broken Smile1

New member
אמ.

הכי אוהבת: 1. גם חופש
. 2. זמן עם המשפחה. 3. לקום מאוחר. הכי שונאת: 1. אמא שלי מכרירחה אותי לסדר את החדר- כי חופש ויש זמן להכל
. 2. יש ש.ב, וברגע החארון אני נזכרת לעשות, כמו עכשיו.

או.קי...

הכי שונאת! - המורים חושבים שבחופש יש הרבה זמן חופשי והם נותנים טונות ש"ב... - נוסעים להרבה מקומות והנסיעה הורגת אותי!!! - וזה אחד מצחיק!!! כול פעם לפני האוכל צריך לקדש ועד שמסיימים הבטן אוכלת אותי... - שבכל שנה אני מחכה למומולדת שלי וזה יוצא לפני יום כיפור ואז אני מאוכזבת שצריך לצום... וכן... אני צמה! - לא רואים חברים קרובים הרבה זמן... (אני גרה בישוב... כך שיש ילדים שאני רואה אות רק בבית הספר או במסיבת..) הכי אוהבת! - פתאום ההורים צריכים הרבה עזרה בבית... - חופש ברור!!! - רואים משפוחה שלא ראינו הרבה זמן... - יש לי מומולדת! - אמ... יושנים עד מאוחר, איך שחכתי... ו... זהו תאמת... !love אדווה...

dragonit12

New member
צ'לי...

הכי אוהבת: 1.שיש חופשש כן חופש... 2.הכל חגיגי וכל כך יפה! הכי שונאת: 1.קניות לחג שונאת קניות!!! 2.שיש המון רעש... 3.יותר מדיי שיעמום..

למעלה